Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Akut syge børn - er det noget for dig?

Vi søger lige nu sygeplejersker til Børne- og Ungemodtagelsen

Vil du gerne arbejde med børn, unge og deres forældre, og er du klar til at møde barnet i øjenhøjde og samtidig møde forældrene i deres bekymring, krise eller tvivl? Vil du kort sagt være med til at gøre en forskel, og give børn og forældre en god oplevelse på hospitalet?

Vil du gå glad på arbejde hver dag, og mødes med dygtige, engagerede og gode kollegaer, der også møder glade og veloplagte på arbejdet og udstråler arbejdsglæde og høj arbejdsmoral?

Vil du gerne arbejde med akut sygepleje og kan du godt lide uforudsigelighed i din arbejdsdag, men samtidig vide at du altid har en kollega til at hjælpe og støtte dig, hvis du står i en måske ny og ukendt situation, og er i tvivl om hvad du skal gøre?

Vil du gerne arbejde i et tværfagligt miljø med børnelæger som de tætteste samarbejdspartnere, og vide at den lægefaglige ekspertise, hjælp og assistance altid er til stede i afsnittet?

 

Har du lyst til at lære noget nyt hver dag sammen med kollegaer, der også brænder for at udvikle deres faglighed og lære nyt? Hos os bliver du ikke sat til opgaver du ikke føler dig tryg ved.

 

Vil du gerne ledes af en leder, der viser vejen, er tydelig og informativ, en leder, der altid har sin dør åben, hvis du har noget på hjerte, og som gerne giver sine sygeplejersker en hjælpende hånd med det kliniske arbejde?

Kan du svare ja til disse udsagn, så har du måske lyst til at blive vores nye kollega? Vi søger nemlig lige nu efter nye søde, dygtige og engagerede kollegaer til vores team i Børne- og Ungemodtagelsen.

Fakta om ansættelse:

Vi søger sygeplejersker på fuld tid eller deltid. Stillingerne er blandede vagter eller i fast aften- eller nattevagtsrul alt efter dine ønsker og de kompetencer du kommer med. Weekend vagt er som udgangspunkt hver tredje weekend, men der er også kollegaer, der arbejder hver anden weekend samt hver anden og hver fjerde. På fuld tid skal du være indstillet på 8-10 vagter på 4 uger. I dagvagt møder vi enten kl. 7 eller 8 til kl. 15.15. Aftenvagterne er kl. 15 til 23.15 eller 23.30, og nattevagterne møder ind kl. 23-07.

Vores afsnit:

I Børne- og Ungemodtagelsen (BAM) modtager vi børn henvist fra 1813 og praktiserende læger. Vi har desuden børn med direkte adgang, der visiteres til BAM efter kontakt med den koordinerende sygeplejerske. Og vi modtager ambulancer med kørsel A og B.

 

Sygeplejersken møder og triagerer børn og unge i alle aldre fra nyfødte til 18 år. De kan fejle alt mellem himmel og jord og være akut kritisk syge og derfor have behov for indlæggelse, eller også fejler de stort set ikke noget og sendes hjem igen. Der er ikke noget ”vi plejer” hos os. Vi har faglige vejledninger og retningslinjer til at støtte og guide os til observationer, udredning, behandling mv. og sygeplejerskerne har en række delegerede rettigheder til at igangsætte behandling med.

 

Vi er udelukkende sygeplejersker i afsnittet og i en god blanding af både erfarne og nyuddannede. Om dagen har vi ansat en sundhedsservicesekretær, der hjælper os med mange praktiske opgaver. Om aftenen har vi blæksprutter til disse opgaver.

Den daglige ledelse af afsnittet, der omfatter drift, kvalitet, organisering, personaletrivsel, patientsikkerhed og patienttilfredshed, varetages i et tæt samarbejde mellem oversygeplejersken, en afsnitsansvarlig overlæge og den ledende lægesekretær. Personaleledelsen af sygeplejerskerne varetages af oversygeplejersken og til hvem sygeplejerskerne refererer.

Synes du det lyder som noget for dig, så send os en ansøgning, og skriv lidt om dig selv, dine kvalifikationer og kompetencer, og hvorfor du har lyst til at arbejde sammen med os.

Om Børne- og Ungeafdelingen:

Børne- og Ungeafdelingen består, udover Børne- og Ungemodtagelsen af Børne- og Ungeambulatoriet og 3 sengeafsnit, to almene og et neonatalafsnit, med i alt 52 sengepladser.

Børne- og Ungemodtagelse er alle dage bemandet med en lægesekretær fra kl. 8-23 til bl.a. modtagelse og registrering af alle vores patienter samt diverse administrative- og servicerettede funktioner.

Børne- og Ungeafdelingen har et godt og velfungerende tværfagligt samarbejde, som ud over sygeplejersker, læger og lægesekretærer, også omfatter pædagoger, fysioterapeuter, psykolog, socialrådgiver og hospitalsklovne samt diverse hjælpe- og servicefunktioner.

Børne- og Ungeafdelingen består af ca. 180 medarbejdere. Vores mål er at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Vores faglige standard er høj og vores erklærede mål for den patientoplevede kvalitet er at ”familierne går ind ad vores dør med tillid og ud af vores dør med tilfredshed”.

Løn- og ansættelsesvilkår:

I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning fremsendes via link nederst i annoncen. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler efter aftale.

Stillinger i Børne- og Ungeafdelingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest. Afdelingen indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Vil du vide mere:

Har du lyst til at høre mere om stillingen og afsnittet, har du lyst til at komme på besøg eller har du spørgsmål så ring til vores oversygeplejerske Lone Rønnow Faltz Møller på 48294349.

Du kan også finde Børne- og Ungeakutmodtagelsen på Nordsjællands Hospital på Instagram: boerneunge_modtagelse_noh

Du kan læse mere om Børne- og Ungeafdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Lone Rønnow Møller
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2023
  • Regionens jobnr.
    245227
  • Quick-nr.
    439626
  • Indrykningsdato
    04-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    31-12-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Lone Rønnow Møller
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2023
  • Regionens jobnr.
    245227
  • Quick-nr.
    439626
  • Indrykningsdato
    04-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    31-12-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.