Region Sjælland

Region Sjælland

Søndre Boulevard 84, 2., 4930 Maribo

Er du psykolog og interesserer dig for udredning og terapi, så tilbyder vi et 3-årigt autorisationsforløb, hvor vi garanterer din udvikling som klinisk psykolog og de bedst tænkelige forudsætninger for en psykologkarriere

Der er intet praktisk uddannelsesforløb, der vil ruste dig bedre til en karriere som psykolog.

Vi åbner derfor op for en ny ikke-autoriseret psykolog til garanteret autorisation indenfor 3 år. Så er du nyuddannet psykolog, eller har du af andre årsager endnu ikke opnået autorisation, og har du interesse for terapi og udredning, er her en unik mulighed for at skabe det bedst tænkelige fundament for en spændende psykologkarriere.

Dit forløb

Psykiatrisk Klinik tilbyder, at du som endnu ikke autoriseret psykolog får mulighed for at dygtiggøre dig inden for det brede psykiatriske vidensområde. Du vil som psykolog i Psykiatrisk Klinik møde alle tænkelige typer af psykologfaglige opgaver og deltage i udredning af alle typer psykopatologi og en bred vifte af undervisnings- og behandlingsopgaver. Vi arbejder ud fra en uddannelsesplan, hvor du er garanteret autorisation indenfor 3 år. Vi vil tilrettelægge din introduktion til feltet, så kompleksiteten og alsidigheden af opgaverne stiger i takt med, at din faglighed og dine kompetencer øges.

Der vil være en gradvis oplæring i udredningsværktøjer: Det brede psykiatriske interview,uUdviklings-/anemnestiskinterview, SCID-5-PD, DIVA-5, WAIS IV, m.m. Du vil også komme til at arbejde psykoterapeutisk, både individuelt og i gruppe sammen med de øvrige tværfaglige medarbejdere.

Du vil modtage kontinuerlig intern, ekstern og gruppesupervision. Du vil have en autoriseret psykolog som kollega og mentor, og du vil under hele forløbet desuden være tilknyttet vores erfarne ledende specialpsykolog, der ligeledes vil varetage en del af supervisionen og generelt støtte dig i både udrednings-, psykoedukation/undervisnings- og behandlingsopgaver.                                   

Du vil gennem forløbet få mulighed for deltagelse i udvalgte kurser, og ved afsluttet autorisation vil du have den unikke mulighed for øjeblikkeligt at søge den 4-årige efteruddannelse til specialpsykolog i Region Sjælland.

Arbejdspladsen i Maribo

Psykiatrisk Klinik Maribo er sammen med Distriktspsykiatrien Nykøbing Falster & Maribo placeret i Sundhedscenteret ved Søndersø i Maribo. Du vil indgå i en lille tæt psykologgruppe, der vægter sammenspillet mellem faglighed, arbejdsglæde og work-life-balance højt. Du vil også være tilknyttet den brede psykologgruppe i Psykiatrien Syd, hvor der er rig mulighed for faglig sparring og vidensdeling på tværs af afdelinger. Fagligt set er psykologgruppen bredt funderet og spænder teoretisk over kognitiv, mentaliseringsbaseret, dialektisk adfærdsterapi og løsningsfokuseret terapi.  

Du vil i øvrigt til dagligt indgå i tværfagligt samarbejde med klinikkens øvrige dygtige medarbejdere, der består af speciallæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, lægesekretærer og peermedarbejder.

Hverdagen er præget af respekt og omsorg for kollegaer såvel som patienter – tilsat et drys af humor, der sikrer, at den sommetider udfordrende hverdag altid føles tryg og rar.

Et eventyr på sydhavsøerne

Du kan selvfølgelig pendle til dit job her i Maribo, men du kan også vælge at bosætte dig i det naturskønne nærområde, og benytte din autorisationsperiode til at stifte bekendtskab med en ny landsdel og opleve det rolige liv her på sydhavsøerne. Udover naturskønne omgivelser tilbyder området også nogle af landets laveste omkostninger til bolig, der gør det særdeles attraktivt at bosætte dig et stenkast fra din arbejdsplads. 

Kendetegnende for os

Psykiatrisk Klinik Maribo varetager ambulant behandling og udredning af patienter over 18 år. Vi behandler blandt andet patienter med angst, depression, personlighedsforstyrrelse, ADHD, PTSD og OCD.

Patienterne henvises primært fra praktiserende læger og fra sengeafsnittene på Psykiatrihospitalet Oringe. Vi har et tæt internt samarbejde i Psykiatrien Syd. Vi samarbejder desuden eksternt med den kommunale socialpsykiatri, jobcentrene, Center for Afhængighed, mv.

Vi arbejder selvstændigt, men har god kollegial sparring i hverdagen, og vi har fokus på trivsel for både os selv og vores patienter.

Klinikken arbejder ud fra en vision om at have fokus på det hele menneske, at skabe mening i det vi gør, og altid stræbe mod klare rammer for arbejdet.

Ansøgningsfrist: 2. december 2022.
Samtaler forventes afholdt d. 15. december 2022

Ansættelsesdato: 1. januar 2023

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Henriette Kinnerup
 • Adresse
  Søndre Boulevard 84, 2., 4930 Maribo
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2023
 • Regionens jobnr.
  022154
 • Quick-nr.
  440372
 • Indrykningsdato
  18-11-2022
 • Ansøgningsfrist
  02-12-2022 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Søndre Boulevard 84, 2., 4930 Maribo
 • Kontaktperson
  Henriette Kinnerup
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2023
 • Regionens jobnr.
  022154
 • Quick-nr.
  440372
 • Indrykningsdato
  18-11-2022
 • Ansøgningsfrist
  02-12-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.