Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Reservelæge på Psykiatrisk Område i Grønland, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

Har du mod på 3 eller 6 måneders reservelægeansættelse i psykiatrien, Dr. Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland?

Vi tilbyder lige nu

2,3 og 6 måneders ansættelse fra 1. august 2023

3 og 6 måneders ansættelse fra 1. september 2023

3 og 6 måneders ansættelse fra 1. november 2023

3 og 6 måneders ansættelse fra 1. januar 2024

Der er mulighed for individuelle fleksible ansættelsesperioder på minimum 3 måneder.

 

At være læge på Psykiatrisk Område i Grønland er et meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes sundhed. På Dronning Ingrids Hospital i Nuuk kan du tilegne dig en bred vifte af psykiatriske kompetencer. Her er korte beslutningsprocesser og kort vej til handling, et tæt personligt samarbejde med mange personalegrupper og en stor fællesskabsfølelse, både professionelt og socialt.

Vi kan tilbyde yngre læger, både med og uden psykiatrisk erfaring, minimum 6 måneders ansættelse i Psykiatrisk Område, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

Psykiatrisk Område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit, ambulatoriefunktion, herunder telepsykiatriske konsultationer og Distriktspsykiatrien i Nuuk med omkring 170 patienter tilknyttet). Psykiatrisk Område har et samarbejde med Region Midtjylland med månedlig konference og 16 sengepladser på et retspsykiatrisk afsnit på Aarhus Universitetshospital. Derudover en samarbejdsaftale med børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden med ugentlig konference. 

Stillings- og funktionsbeskrivelse finder du her: Stillings- og funktionsbeskrivelse Reservelæge Psykiatri, Nuuk
Hvad kan du forvente?

Der er tale om et arbejde som yngre læge på Psykiatrisk Område. På afdelingen varetager du som kontaktlæge stuegangsopgaver i samarbejde med øvrige læger, herunder indlæggelse, udredning og behandling, behandlingsplaner og andre lægelige funktioner i forhold til afdelingens indlagte patienter. Du kan se patienter tilknyttet distriktspsykiatrien. Du vil få forvagt i et 3-4 skift rul. Forvagten har tilkaldevagt fra hjemmet med en gennemsnitlig vagtbelastning efter normalt dagarbejde på 3 timer. Vi har op til 7 indlæggelser per uge, heraf er de fleste i dagstid. Der er et tæt samarbejde med speciallægerne med tid afsat til faglig sparring hver dag. Psykiatrisk Område er godkendt som uddannelsesafdeling hoveduddannelse i Almen Medicin.

Du vil aldrig være alene hos os, da vi har en god kollegial holdånd i psykiatrien og har samarbejdsaftaler med specialister i Danmark. Hos os får du enestående muligheder for faglig udvikling og forskning, specielt indenfor psykoseproblematik, suicidologi, traumatologi og det transkulturelle felt.

Hvad forventer vi af dig? 

Det er et krav at du har dansk autorisation for selvstændigt virke. Pre-KBU læger kan i enkelte særlige tilfælde tilbydes ansættelse. Derudover forventes det at du har mod på faglig udvikling og tæt samarbejde med andre faggrupper. Du besidder et godt overblik og har gode samarbejdsevner, og du er robust og omstillingsparat.

Hvem er du?

Vi søger yngre læger, der kan kombinere lægefaglighed med lyst til at arbejde i psykiatrien i Nuuk, hvor der er mange forskellige patienter og mange spændende arbejdsopgaver. Du skal kunne bevare overblikket og være fleksibel, da det lægelige udfordres indenfor et bredt felt af diagnoser og samarbejde med flere faggrupper, samarbejdspartnere, og en hverdag med akutte og logistiske problemstillinger.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend- og alpinski.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsestidspunkter løbende og efter aftale.
Ansøgning: Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Information om stillingen kan indhentes ved Oversygeplejerske Ann Birkekær Kjeldsen telefon: +299 547516, email: abkj@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Personale Afdelingen
  • Stillingstype
    Læge, Reservelæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    31-12-2023
  • Quick-nr.
    442874
  • Indrykningsdato
    10-01-2023
  • Ansøgningsfrist
    30-12-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Personale Afdelingen
  • Stillingstype
    Læge & Reservelæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    31-12-2023
  • Quick-nr.
    442874
  • Indrykningsdato
    10-01-2023
  • Ansøgningsfrist
    30-12-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.