Region Nordjylland

AMK Sundhedsfaglig

Hjulmagervej 20, 9000 Aalborg

AMK-Vagtcentralen søger kvalitets-og udviklingssygeplejerske

Har du lyst til at være en del af kvalitets-og udviklingsarbejdet af den sundhedsfaglige visitation i AMK-Vagtcentralen, så læs videre her.

I AMK-Vagtcentralen besvarer vi opkald fra borgere som i akutte situationer ringer 112 for at få sundhedsfaglig hjælp.
Desuden varetager vi den regionale fælles visitation af akutte henvendelser fra praktiserende læger og vagtlæger.

Dine opgaver
Som kvalitets-og udviklingssygeplejerske i AMK-Vagtcentralen vil din overordnede funktion være at udvikle og kvalitetssikre den sundhedsfaglige visitation primært ved 112-opkald.
Det kan foregå på mange måder f.eks. ved:
Sparring ved med-lyt
Sparring på udvalgte lyd-log
Deltage i SFV-audit 2 gange årlig.
Planlægge, koordinere og afvikle faglig undervisning for SFV både ud fra behov som indkomne UTH-er
Deltage i implementering af nye retningslinjer i AMK-Vagtcentralen.

Derudover vil du blive ansvarlig for introduktionsforløb af nyansatte i samarbejde med mentorer.

Du vil blive en del af uddannelsesrådet og den pædagogiske arbejdsgruppe i forhold til videreudvikling af den nationale uddannelse og efteruddannelse for sundhedsfaglige visitatorer ved AMK-Vagtcentraler, samt på sigt forventes du at skulle indgå i det landsdækkende censorkorps i forbindelse med den afsluttende skriftlig opgave på national uddannelse for sundhedsfaglige visitatorer.
I Den Præhospitale Virksomhed (DPV) vil du skulle deltage i Kvalitets-og udviklingsteam, UTH-team, samt uddannelsesteam for AMK-Vagtcentralen.

Qua dine arbejdsopgaver/ansvarsområder vil du naturligvis have mange samarbejdsrelationer i DPV, heraf kan nævnes sundhedsfaglig kvalitetskonsulent, specialkonsulent på kvalitetsområdet og superbruger for den regionale fællesvisitation med flere.

Det er en ny stilling, som du selv vil få meget indflydelse på at fylde ud.
Funktionsbeskrivelse forefindes.

Din baggrund
Du skal være autoriseret sygeplejerske med klinisk erfaring indenfor det akutte område, og gerne minimum 2 års erfaring som sundhedsfaglig visitator på en AMK-vagtcentral.
Du skal have lyst til at udvikle sundhedsfaglig visitation og gerne have en klinisk vejlederuddannelse eller et ønske om at få det. Desuden vil undervisningserfaring og kendskab til pædagogiske læringsprocesser være en fordel.
For at varetage funktionen som censor skal du have en relevant master/kandidat uddannelse, som du på sigt forventes at skulle tage, hvis du ikke allerede har en.

Din person
Du forventes at besidde stor selvstændighed for at kunne løfte opgaven som kvalitets-og udviklingssygeplejerske da stillingen er ny, og du selv får mulighed for at planlægge dit arbejde.
Derudover vil personlig gennemslagskraft, fagligt engagement, fleksibilitet, høj samarbejdsevne, positiv tilgang til opgaverne, ansvarlighed, samt en god anerkende kommunikation være beskrivende for din personlighed.
Du værdsætter og bidrager til et godt arbejdsmiljø og god trivsel på arbejdspladsen.

Om os
AMK-Vagtcentralen er en del af Den Præhospitale Virksomhed. 
Den Præhospitale Virksomhed driver et sundhedsberedskab og et præhospitalt setup af meget høj kvalitet. Forud ligger en mangeårig proces, hvor virksomheden og Region Nordjylland har været frontløber i en markant faglig udvikling på det præhospitale område. En udvikling der blandt andet handler om høje kompetenceniveauer, teknologi og forskning.
Et helt essentielt element i vores hverdag er AMK-Vagtcentralen. Her starter den akutte præhospitale behandling. Sammen med dine kollegaer i AMK-Vagtcentralen er du det første led i en præhospital kæde, der omfatter PT-reddere, ambulancebehandlere, paramedicinere, læger i akutbiler og akutlægehelikoptere. Hertil kommer godt 10.000 frivillige som står klar ved hjertestop. Tilsammen en velsmurt maskine, der skal sikre den bedste og mest kvalificerede akutte hjælp til regionens borgere


I AMK-Vagtcentralen er vi 34 sygeplejersker med titel af Sundhedsfaglig Visitator (SFV). Vi har en sundhedsfaglig leder og en vagtcentralchef. Desuden er der ansat 14 tekniske disponenter, som har ansvar for at disponere de kørende præhospitale enheder.
Vores hverdag er uforudsigelig. Vi ved aldrig, hvem der ringer, eller hvor alvorligt det er. Derfor går vi meget op i, at der gives en grundig introduktion, herunder sidemandsoplæring. Introduktionen varer ca. 2 måneder.
For at få et helhedsblik på den præhospitale opgave, har du i starten af din ansættelse mulighed for at komme i praktik f.eks. i ambulance og akutlægebil eller ved sygehusafdelinger og lægevagten.
Hvis du vil vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at få en studiedag i AMK-Vagtcentralen, så du kan få en fornemmelse af vores arbejde og afdeling.
For at sikre både det faglige og psykiske arbejdsmiljø er der tilknyttet en coach og en psykolog til AMK-Vagtcentralen, som blandt andet støtter os i udvikling af kommunikation og vores faglighed. Som sundhedsfaglig visitator er det obligatorisk at deltage i arbejdet med coach og psykolog.


Det praktiske
Den Præhospitale Virksomhed bor sammen med Nordjyllands Beredskab, Aalborg Kommunes Hjemmesygepleje og Falcks Brandvagtcentral i det vi kalder den Fælles Vagtcentral.

Du kommer til at arbejde primært i dagtid, men skal forvente at skulle arbejde hver 4. weekend, samt enkelte vagter efter aftale som sundhedsfaglig visitator for at bibeholde forståelsen for den sundhedsfaglige visitators opgaver og udfordringer.
Du refererer til den sundhedsfaglig leder for AMK-Vagtcentralen.
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Der ydes funktionstillæg. 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2023
Vi forventer at holde ansættelsessamtale: 27. februar 2023

Vi indhenter reference fra nuværende arbejdsgiver på den person, vi ønsker at ansætte. Der sker efter aftale med ansøgeren.
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller interesse i en studiedag
Sundhedsfaglig leder Mette Bøgeskov-Jensen, tlf. 97 66 21 10 / 40 20 24 53.

Du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed på: https://dpv.rn.dk
Du kan også følge os på Facebook: https://facebook.com/dpvnordjylland


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed - Region Nordjylland
  • Kontaktperson
    Mette Bøgeskov-Jensen
  • Adresse
    Hjulmagervej 20, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Klinisk vejleder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    15513
  • Quick-nr.
    443839
  • Indrykningsdato
    28-01-2023
  • Ansøgningsfrist
    19-02-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Den Præhospitale Virksomhed - Region Nordjylland
  • Adresse
    Hjulmagervej 20, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Mette Bøgeskov-Jensen
  • Stillingstyper
    Klinisk vejleder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    15513
  • Quick-nr.
    443839
  • Indrykningsdato
    28-01-2023
  • Ansøgningsfrist
    19-02-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.