Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Speciallægestillinger ved Ortopædkirurgisk afd. O - Odense Universitetshospital

Der udbydes speciallægestillinger på ortopædkirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital med besættelse pr. d 01.07.23, eller efter aftale. Stillingerne kan besættes på enten overlæge- eller afdelingslægeniveau. Der er tale om både orlovsstillinger samt tidsubegrænset stillinger. Der er en beskrivelse af sektorene inden for de enkelte fagområde nedenfor.

Om stillingen
Hovedfunktionen vil være i det fagområde man har preference indenfor, og derudover deltagelse i varetagelsen af den traditionelle bagvagtsfunktion, samt varetagelse af funktionen i Den Fælles Akutmodtagelse. For stillingerne indenfor fagområderne traumatologi, idrætskirurgi, knæ/hoftealloplastik-, skulder/albue-, fod/ankel- og håndkirurgi vil der være ambulant samt operativ funktion i Svendborg. I børnesektoren er der operativ og ambulant funktion på Sygehus Lillebælt, Kolding.

Der lægges stor vægt på forskning, og ansøger skal være villig til at understøtte og deltage i forskningsprojekter inden for fagområdet.  


Om afdelingen
Ortopædkirurgisk Afdeling O er en stor, spændende universitetsafdeling med højt tempo og udfordringer, hvor patienten sættes først med baggrund i faglig kvalitet, forskning og udvikling. Afdelingen har funktioner på såvel hoved-, regions-, højt specialiseret og landsfunktionsniveau og er centralt placeret i OUH’s traumecenterfunktion. Afdelingens læger indgår i den ortopædkirurgiske vagt i FAM. Der er flere veletablerede forskningslaboratorier (knogle-/brusklaboratorium, stereorøntgenlaboratorium og gang-analyselaboratorium), desuden er Ulykkesanalysegruppen en del af afdelingen.

Internt i afdelingen er der tradition for et godt samarbejde mellem sektorerne. Vi tilstræber en god tone og et godt arbejdsmiljø og er afhængige af, at alle bidrager til fællesskabet. Afdelingen består af en enhed i Odense og en i Svendborg. Endvidere er der samarbejde med Sygehus Lillebælt, Kolding og Rigshospitalet.

Se mere om OUH og afdelingen på: Ortopædkirurgisk Afdeling O, OUH


Om sektorerne
Infektions- og tumorkirurgi: Sektoren har et bredt samarbejde med de øvrige fagområder indenfor ortopædkirurgien, og derudover et tæt samarbejde med blandt andet plastikkirurger, mikrobiologer og infektionsmedicinere, samt samarbejde med Rigshospitalet indenfor tumorområdet. Sektoren forestår udredning og opfølgning af maligne tumorer; udredning og behandling af benigne tumorer, osteomyelitter, og andre infektioner i bevægeapparat; behandlingen af sår- og amputationspatienter ambulant og under indlæggelse. Endvidere specielle patienter såsom patienter tilknyttet Center for Komplekse Arvelige Sygdomme.  

Traumatologi: Som speciallæge i sektoren er der mulighed for at opnå større erfaring i komplekse osteosynteser og få kendskab til det højt specialiserede traumatologi. Sektoren har et dynamisk læringsmiljø, hvor supervision foregår på alle niveauer. Der er mulighed for at fokusere på særlige områder af traumatologi i en ofte travl hverdag.

Børneortopædi: Sektoren varetager sammen med traumesektoren børnefrakturbehandlingen og inden for det højt specialiserede bl.a behandlingen af klumpfødder, Calvé-Perthe og CP med osteotomier, artrodeser og seneforlængelser. Afdelingen råder over ganganalyselaboratorie. Der er samarbejde med skulder/albuesektoren og håndksektoren omkring varetagelse af plexus brachialis læsioner.

Fod/ankelkirurgi: Højt specialiseret kirurgi udføres på OUH i form af ankel alloplastik kirurgi og revisionskirurgi. Sektoren indgår i det multidisciplinære team på Universitetscenter for Sårheling, hvor der bl.a. udføres komplicerede rekonstruktioner af Charcot betingede fejlstillinger.

Idrætskirurgi: Som speciallæge i sektoren er der mulighed for at opnå erfaring fra hovedfunktionsniveau til den højt specialiserede behandling i form af bl.a hofteartroskopier samt multiligamentrekonstruktioner.

Håndkirurgi: Sektoren varetager alle patientkategorier under specialeplanen, og kan tilbyde uddannelse til håndkirurgisk regionsniveau og/eller på sigt til at varetage håndkirurgi på højt specialiseret niveau med mulighed for at indgå i den landsdækkende replantationsvagt. Der er samarbejde med skulder/albuesektoren og børneortopædisektor omkring varetagelse af plexus brachialis læsioner.

Skulder-/albuekirurgi: Sektoren varetager behandlingen strækkende sig fra almindelig hovedfunktionskirurgi til både primær og revisionsskulderalloplastik samt kronisk albueinstabilitet. Der er samarbejde med den håndkirurgiske og børneortopædkirurgisk sektor omkring varetagelse af plexus brachialis læsioner.

Knæalloplastikkirurgi: Udover basiskirurgi med TKA og unikompartmentelle knæalloplastikker, varetages den højt specialiserede revisionskirurgi med stort knogletab.

Hoftealloplastikområdet: Udover basiskirurgi med THA varetages den højt specialiserede revisionskirurgi med stort knogletab, samt ledbevarende hoftekirurgi (periacetabulære- og femurosteotomier). Der er samarbejde med traumesektoren i forbindelse med bl.a. acetabulumfrakturer.

Ryg: De rygkiruriske læger på henholdsvis ortopædkirurgisk afdeling og neurokirurgisk afdeling samarbejder omkring rygkirurgien i Universitetscenter for Rygkirurgi. En stilling i sektoren giver således mulighed for at kunne varetage al rygkirurgi fra columna cervikalis til halebenet. Stillingen kan besættes af såvel ortopædkirurg eller neurokirurg med interesse indenfor rygkirurgien.

 

Ansøgning, samtale og ansættelsesvilkår 

Ansøgningen disponeres i forhold til de ”7 kompetencerområder” og yderligere motivation for ansøgning. Ansøgningen skal være bilagt CV, dokumentation for autorisation, speciallægeanerkendelse og evt. efter- og videreuddannelse.

Ansøgningsfristen er d. 24.03.23. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og FAYL respektive FAS.

 

Yderligere oplysninger ved henvendelse til:

Ledende overlæge  Morten Schultz-Larsen (traumatologi samt infektions- og tumorkirurgi). Tlf 6130 3548. Mail: morten.s.larsen@rsyd.dk

Ledende overlæge Uggi Balle (børneortopædkirurgi). Tlf 5335 3235. Mail: kristen.balle@rsyd.dk

Ledende overlæge Johnny Frøkjær (fod/ankelkirurgi og idrætkirurgi). Tlf. 2628 2065. Mail: Johnny.Froekjaer@rsyd.dk

Ledende overlæge Peter Kraglund Jacobsen (skulder/albue og håndkirurgi). Tlf6167 3344. Mail: Peter.kraglund.Jacobsen@rsyd.dk

Ledende overlæge Martin Haagen Haubro (knæ/hoftealloplastik). Tlf 2077 1449. Mail: Martin.Haagen.Haubro@rsyd.dk>

Ledende overlæge Rikke Rousing (rygkirurgi). Tlf 2422 2683. Mail: Rikke.Rousing@rsyd.dk

Cheflæge Lonnie Froberg. Tlf: 2028 0321. Mail: Lonnie.Froberg@rsyd.dk

  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Kontaktperson
    Gitte Havndrup Jensen
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2023
  • Regionens jobnr.
    224543
  • Quick-nr.
    445565
  • Indrykningsdato
    01-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    24-03-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
  • Kontaktperson
    Gitte Havndrup Jensen
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2023
  • Regionens jobnr.
    224543
  • Quick-nr.
    445565
  • Indrykningsdato
    01-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    24-03-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.