Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Speciallæge eller overlæge i lungemedicin søges til Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital

Bornholms Hospitals afdeling for medicinske sygdomme søger en overenskomstansat special- eller overlæge med speciale i lungemedicin pr. 1. august 2023. Anden startdato kan aftales.
Som udgangspunkt er stillingen på 37 timer pr. uge inkl. vagt, men anden ansættelsesbrøk vil kunne aftales.

Dine arbejdsopgaver vil være at have bagvagt (ca. 4 pr. måned), stuegangsfunktion på vores medicinske sengeafsnit og ambulant funktion i vores lungeambulatorie.
Stillingen vil kunne kombineres med funktionen som uddannelsesansvarlig for vores yngre læger, hvis det ønskes.

Som speciallæge ser du ambulante og indlagte patienter i eget speciale, på hovedfunktionsniveau. Ved stuegang vil du se både lungemedicinske patienter og andre intern medicinske patienter, ofte patienter med multisygdom.
Som bagvagt er din vigtigste opgave at se de mest syge medicinske patienter samt at supervisere forvagten. Din dag vil typisk bestå af at se patienter i akutmodtagelsen og på intensiv, støtte og supervision af forvagten og aftenstuegang. Derefter har du tilkaldevagt fra hjemmet med 30 min. fremmøde.  Du ser det meste inden for de intern medicinske specialer inkl. neurologi og pædiatri, og du ser patienter fra 0-100+ år. Bornholm har ikke en psykiatrisk skadestue, så det patientsegment kan du også møde.

Du får en hverdag med gode, engagerede og kompetente lægekollegaer. Vi er en lille medicinsk afdeling, der rummer de fleste af de intern medicinske specialer, så vores to daglige konferencer er altid tværfaglige. Derudover vil du få tæt samarbejde med dygtige og selvstændige sygeplejersker og andre faggrupper, både i lungeambulatoriet, vores sengeafsnit og i akutområdet. Du vil også blive en del af vores vejlederteam, som har ansvar for vejledning af vores yngre læger.

Vi tilbyder en grundig oplæring i rollen som bagvagt på et lille akuthospital. Både i form af følgevagt og et ophold i en børneakutmodtagelse. Du får kursus i avanceret hjertestop og kritisk sygt barn.

Hos os har du gode muligheder for at sætte dit præg på afdelingen, ikke mindst inden for eget speciale. 
Hvis du ønsker at kombinere stillingen med rollen som uddannelsesansvarlig, vil du desuden få ansvar for planlægning af uddannelsesforløb og undervisning for vores KBU’er, introlæger i intern medicin og HU-læger i almen medicin.

Vi kan tilbyde en billig lejebolig tæt på hospitalet i op til 6 måneder. Som ansat kan du melde dig ind i vores personaleforening, som har mange sociale arrangementer, tilbud om forskellige former for træning (fra spinning til yoga) og der er mulighed for at benytte hospitalets trimlokale. Ud over det kan fritiden bruges på at nyde vores skønne bornholmske natur. Fx er stranden kun få hundrede meter fra hospitalet.

Om os
Bornholms Hospital hører under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital. 
Afdeling for Medicinske Sygdomme modtager et bredt og usorteret patientklientel inden for det intern medicinske område og rummer mange specialer – blandt andet kardiologi, lungemedicin, endokrinologi, neurologi, geriatri, palliation, nefrologi med dialysefunktion og onkologi.
Afdeling for Medicinske Sygdomme fungerer som en samlet enhed og er normeret til 43 senge og 5 børnepladser, heraf et palliativt afsnit med 5 senge. Afdeling for Medicinske Sygdomme har ca. 4.000 indlæggelser og 30.000 ambulante besøg årligt.
Hospitalet har tilknyttet specialkonsulenter inden for en række specialer, og deltager herved også i specialiserede behandlingsforløb. På det palliative område samarbejdes med Diakonissestiftelsen. 
Vi har ca. 6 KBU-forløb pr. halve år, 1-2 læger i introstilling og 1 HU-læge i almen medicin.

Medicinsk afdeling indgår i forskellige forskningsprojekter, ligesom vi driver projekt Digital Ø, hvor vi bl.a. har vi etableret et teleambulatorie og arbejder på at udvide brugen af videokonsultationer.

Løn og ansættelsesvilkår
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du vurderes som fagligt kompetent til stillingen. Er du overlæge, skal du godkendes i henhold til Region Hovedstadens vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestilling. 
Det er desuden en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en ren børneattest.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til overenskomst mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademiker og professionalisme.

Ansøgningsfrist: søndag d. 23. april 2023.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved kontakt til ledende overlæge Diana Utech Kaiser på tlf. 3867 1926 mail: diana.utech.kaiser.01@regionh.dk

Se nærmere om Bornholms Hospital på: www.bornholmshospital.dk

Bornholm er en naturskøn ø med et rigt kulturliv, en fantastisk historie og en mangfoldighed af kunsthåndværkere som sammen med den vidunderlige natur og de gode badestrande gør den til attraktivt feriemål. I turistsæsonen øges befolkningsantallet således fra 40.000 indbyggere til det tredobbelte. Bornholm byder på gode muligheder for et aktivt fritidsliv som f.eks. sejlads, fiskeri, golf og vandreture.

Se flere oplysninger om Bornholm på internetadresserne: www.brk.dk og www.bornholminfo.dk

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Bornholms Hospital
 • Kontaktperson
  Diana Utech Kaiser
  diana.utech.kaiser.01@regionh.dk
 • Adresse
  Ullasvej 8, 3700 Rønne
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Intern medicin: Lungesygdomme
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2023
 • Regionens jobnr.
  248415
 • Quick-nr.
  446452
 • Indrykningsdato
  16-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  23-04-2023


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Bornholms Hospital
 • Adresse
  Ullasvej 8, 3700 Rønne
 • Kontaktperson
  Diana Utech Kaiser
  diana.utech.kaiser.01@regionh.dk
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Intern medicin: Lungesygdomme
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2023
 • Regionens jobnr.
  248415
 • Quick-nr.
  446452
 • Indrykningsdato
  16-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  23-04-2023

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Speciallæge eller overlæge i lungemedicin søges til Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.