Region Nordjylland

Sengeafsnit for Ældrepsykiatri N4

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Aktivitetsmedarbejder søges til Affektiv søjle i Ældrepsykiatrien

Brænder du for at arbejde med motivation og aktiviteter sammen med patienter som er indlagt på et intensivt sengeafsnit, og vil du være med til at gøre en forskel i deres hverdag? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega og aktivitetsmedarbejder i Ældrepsykiatrien, Affektiv søjle.
Vi er en afdeling hvor der er vedvarende fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi har alle forpligtet os på nogle helt særlige samarbejdsaftaler, som er lavet på baggrund af psykiatriens ITOP værdier
Vi søger en kollega som gerne har erfaring fra psykiatri og/eller ældreområdet, eller en kollega der har lyst til, og mod på, at lære netop vores speciale at kende

Om afdelingen
N4 er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte. Heraf kan 2 af pladserne konverteres til højintensive. Vi har i afsnittet tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Vi har et tæt samarbejde med Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, og på demensafsnittet har vi et mobilteam hvor 5 sygeplejersker veksler imellem at arbejde inde på afsnittet og køre ud til patienterne på plejehjem rundt omkring i regionen.
Vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Afsnittet er delt op i 2 specialer som er demens og affektiv. På affektivt afsnit indlægges hovedsaligt patienter med affektive lidelser som depression, mani og begyndende demens. På demensafsnittet hovedsaligt patienter med demensdiagnoser og hertil svære adfærdsforstyrrelser og/eller psykiske lidelser.
Du kan læse mere på psykiatriens hjemmeside: http://www.psykiatri.rn.dk

Om Jobbet
Som aktivitetsmedarbejder på affektivt sengeafsnit i ældrepsykiatrien vil du møde en gruppe af ældre med meget vekslende kognitive ressourcer, og vi vægter højt at du har øjne for patienternes individuelle behov og ressourcer, og kan tilpasse og justere aktiviteterne i forhold til dette.
Vi er i Ældrepsykiatrien netop overgået til en ny ledelsesorganisering, hvor ledelsen af det Affektive afsnit nu består af en ledende overlæge samt en ledende oversygeplejerske. Vi har som ledelse en vision om at vi skal have mere motion i fokus i forhold til de ældre patienter med affektive lidelser, og her ønsker vi også et tæt samarbejde med vores nye aktivitets medarbejder omkring muligheden for at dette bliver en del af behandlingstilbuddet.
Derudover er kreative aktiviteter, spil, miljøterapi, sang, afslapning og mange andre ting også en del af aktiviteterne og hverdagen for de indlagte i Ældrepsykiatrien. Har du gode og kreative forslag vil vi meget gerne i dialog med dig
Der vil indimellem være behov for at du laver aktiviteter for demensafsnittet. For eksempel i forbindelse med psykiatriens aktivitets og samværsdage, eller ved højtider som jul og påske hvor der skal bages eller laves kreative ting.

Om dig:
Vi forestiller os at du er uddannet SSA, Pædagog, Ergoterapeut eller lignende, og vi søger en kollega som er kreativ, initiativrig og har lyst til at samle vores patienter til aktiviteter, både i grupper og til individuelle forløb som er målrettet i forhold til behandlingsplanerne. Det er en fordel hvis du har kendskab til den ældre målgruppe, men det er ikke et krav

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling hvor der er medindflydelse og høj faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Det praktiske
Vi søger en Aktivitetsmedarbejder på 37 timer/uge. Du skal påregne at arbejde hver 3. weekend i 8 timers vagter. Dine vagttyper vil være blandede vagter med mødetider fra 7:30-15:30 eller 12:00-20:00. Har du andre ønsker i forhold til mødetider er vi fleksible og vil gerne høre dine ønsker. Dog er hver 3. weekend et krav, og der vil være en overvægt af dagvagter.

Ansættelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 30. marts 2023. Samtaler vil blive afholdt Mandag d. 3. April eller Onsdag d. 5. April .

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte ledende Oversygeplejerske af affektiv afdeling,
Camilla Marie Cederkvist 30713467/ 97643971


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Kontaktperson
  Camilla Marie Cederkvist
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-05-2023
 • Regionens jobnr.
  17801
 • Quick-nr.
  446467
 • Indrykningsdato
  16-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  30-03-2023 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Kontaktperson
  Camilla Marie Cederkvist
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-05-2023
 • Regionens jobnr.
  17801
 • Quick-nr.
  446467
 • Indrykningsdato
  16-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  30-03-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.