Region Sjælland

Region Sjælland

Havnevej 5, 1., 4000 Roskilde

Vi har en spændende ledig sygeplejerske stilling til dig der ønsker at arbejde med psykoterapi, journaloptagelser og psykoedukation i Psykiatrisk Klinik Roskilde/Køge

I Team for personlighedsforstyrrelser leder vi efter en sygeplejerskekollega, 37 timer ugentligt, der deler vores store interesse for både udredning/journaloptagelse (det første møde med patienten) samt psykoterapeutisk behandling af patienter, der lider af grundlæggende vanskeligheder med at håndtere både relationen til sig selv og relationen til andre på en hensigtsmæssig måde. Motiveres du af den udfordring, der ligger i, at arbejde med mennesker for hvem det at etablere tillid til en behandler, kan være et mål i sig selv? Finder du glæden i, at arbejde inden for rammen af længere forløb med tid til både grundig udredning og meningsfuld behandling? Ønsker du at være del af et fagligt fællesskab, hvor vi arbejder sammen om patienterne, og man aldrig er alene, når det man står i er både krævende og sammensat? Og vækker det din interesse at kunne være med til at sætte dit præg i en proces, hvor vi efter at have været igennem en del forandringer, står ved en skillevej, hvor både klinik og behandlingstilbud skal bygges op på ny? Så er det nok dig, vi leder efter.

Hvem er vi?

Psykiatrisk Klinik Roskilde-Køge er et ambulant behandlingstilbud for voksne over 18 år under Psykiatrien Øst, som består af en større enhed i Roskilde samt en mindre enhed i Køge. Den primære arbejdsfunktion er tilknyttet klinikken i Roskilde, som ligger i smukke omgivelser med gåafstand til stationen og mulighed for parkering. Her behandles patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur og ængstelig (evasiv) personlighedsstruktur, angst samt OCD i både hoved- og Regionsfunktion samt PTSD og depression i hovedfunktion. Vi er en sammensat tværfaglig personalegruppe.

Sygeplejersken som ansættes vil som udgangspunkt være tilknyttet team for personlighedsforstyrrelser. Der er tale om et team kendetegnet ved en lang og stolt tradition, når det kommer til behandling af mennesker med personlighedsforstyrrelser, og særligt arbejdet med mentaliseringsbaseret terapi, hvor der har været rigt samarbejde med andre flagskibe inden for denne retning over årene, både nationalt og på tværs af landegrænser.

Vi foretager løbende evaluering af behandlingsarbejdet og deltager i forskningsprojekter.  

 

Pårørende, børn og netværket søges inddraget i behandlingsforløbet som er tilrettelagt ud fra Danske Regioners pakkeforløb primært i gruppe terapi.

 

Der vil være et tæt samarbejde med egen faggruppe samt tværfaglige kollegaer i form af konferencer, sparring, undervisning og supervision.

 

 

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Sygeplejersken, der ansættes vil have mulighed for at få arbejdsfunktioner i overensstemmelse med de umiddelbare kvalifikationer, men det vil være en fordel med kendskab og /eller erfaring med mentaliseringsbaseret terapi. Kendskab til at arbejde med personlighedsforstyrrelser. Vi ønsker en kollega, der med ambitioner vil være med til at sætte sit præg og aftryk på klinikkens sygeplejefaglige arbejdsområde såvel som det kollegiale.

Arbejdet som sygeplejerske er udover psykoterapi – individuelt som i gruppe at varetage journaloptagelse, psykoedukation, medicin opfølgnings- samt støtte samtaler, klinisk kontaktperson mm. Samarbejde med netværket omkring patienten mm. I grupperne arbejdes i makkerpar hvor dialog og nysgerrighed vægtes højt.

 

Kontakt

Ledelseskonstruktionen af klinikken er relativ ny. Afsnitsledelsen består af overlæge Lisbeth Perstup, oversygeplejerske Dorrit Dilling-Hansen samt assisterende oversygeplejerske Gitte Moth og er placeret i Roskilde.

 

Har du lyst til at høre mere om stillingen er du rigtig velkommen til at kontakte oversygeplejerske Dorrit Dilling-Hansen på tlf. 58 53 76 60 og høre mere om jobbet.

 

Psykiatrisk Klinik Roskilde - Region Sjælland (regionsjaelland.dk)

 

 

Ansøgningsfrist: 29.03.23

Samtaler stiles afholdt: løbende efter påske

 

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Dorrit Dilling-Hansen
  ddi@regionsjaelland.dk
  58537668
 • Adresse
  Havnevej 5, 1., 4000 Roskilde
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-05-2023
 • Regionens jobnr.
  025458
 • Quick-nr.
  446491
 • Indrykningsdato
  17-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  29-03-2023


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Havnevej 5, 1., 4000 Roskilde
 • Kontaktperson
  Dorrit Dilling-Hansen
  ddi@regionsjaelland.dk
  58537668
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-05-2023
 • Regionens jobnr.
  025458
 • Quick-nr.
  446491
 • Indrykningsdato
  17-03-2023
 • Ansøgningsfrist
  29-03-2023

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Vi har en spændende ledig sygeplejerske stilling til dig der ønsker at arbejde med psykoterapi, journaloptagelser og psykoedukation i Psykiatrisk Klinik Roskilde/Køge"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.