Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Kardiologisk Forskningsenhed på Rigshospitalet udvikler sig i rivende fart – vil du være med i udviklingen?

Har du lyst til at være en del af en forskningsenhed i vækst, og brænder du for at bidrage til udviklingen af fremtidig behandling for hjertesyge patienter? Så er du måske den projektsygeplejerske, vi søger i Kardiologisk Forskningsenhed (KFE).

Selvstændig og alsidig hverdag i tæt samarbejde

Vores forskningsenhed er i rivende udvikling, og vi udvider derfor det strukturelle team i KFE. I den forbindelse søger vi en projektsygeplejerske til teamet, som nu består af i alt 5 projektsygeplejersker og 1 forskningsassistent.

I det strukturelle team arbejder vi primært med forskning indenfor TAVI. Vi beskæftiger os både med device- og medicinske studier. Det kan være afprøvning af de nyeste hjerteklapper eller blodfortyndende medicinsk behandling før, under og efter TAVI. Herudover forsker vi også i LAAO (aurikellukninger) og i medfødte hjertesygdomme.

Som projektsygeplejerske i det strukturelle team, bliver man som oftest tilknyttet flere forskellige projekter. I dit tilfælde vil du hovedsageligt være projektsygeplejerske på HOSPITAVI-undersøgelsen, men derudover kan du også blive tilknyttet andre projekter som ekstra projektsygeplejerske.

HOSPITAVI-undersøgelsen har til formål at undersøge, hvorvidt intensiveret opfølgning efter TAVI-behandling kan forebygge genindlæggelser og forbedre patienternes livskvalitet. Patienterne bliver randomiseret til enten standard eller intensiveret opfølgning. Ved intensiveret opfølgning følges patienterne med telefonkonsultationer og ambulant kontrol på Rigshospitalet en uge efter TAVI i stedet for at gå til kontrol hos deres egen læge. Som en del af undersøgelsen får patienterne udleveret spørgeskemaer til at vurdere deres livskvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil være forskelligartede, med både administrative og koordinerende opgaver og hands-on arbejde med patienterne. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet; Inklusion af patienter samt indhente samtykke fra sengeafdelingen. Det er derfor vigtigt, at du har gode formidlings- og kommunikationsevner, så du kan være med til at sikre en høj inklusion af patienter i studierne.  Dine arbejdsopgaver omfatter ligeledes randomisering af patienter, varetage den intensiverede opfølgning og indtaste data i projektets REDCap-database.

Projektet begyndte inklusion i januar 2023. På nuværende tidspunkt er der inkluderet omkring 70 ud af de omtrent 500 forventede patienter.

I det strukturelle team er arbejdsmiljøet omskifteligt med et hurtigt arbejdsflow, og hverdagen kan være uforudsigelig. At kunne navigere og prioritere i sine arbejdsopgaver er derfor en vigtig kompetence at have.   

Hvordan er det at være ansat i KFE?

2 projektsygeplejersker fra KFE fortæller:

"Som projektsygeplejerske arbejder jeg meget selvstændigt, og skal selv have overblikket over patienter og deadlines. Den arbejdsgang passer mig utrolig godt.

Fleksibiliteten er guld værd, og det er fantastisk, at have fundet et job som sygeplejerske, som også passer ind i familielivet.”

  • Sofie, ansat i KFE i 2 år

”Jeg har en spændende og afvekslende hverdag med utrolig mange ’bolde i luften’. Jeg er glad for det tværfaglige samarbejde med gode kollegaer, og jeg er glad for patientkontakten, hvor jeg følger patienterne i mange år”.

  • Berit, ansat i KFE i 10 år

Stor videnskabelig produktion kalder på endnu en fuldtidsstilling

KFE er Danmarks største og førende kardiologiske forskningsenhed med høj faglighed og kompetencer inden for alle facetter af det hjertemedicinske speciale. Vi er 33 dygtige og motiverede projektsygeplejersker, en oversygeplejerske, en lægelig teamleder, en økonomiansvarlig, én udviklingssygeplejerske, fire imødekommende sekretærer og en forskningskoordinator med overblik. Hver dag arbejder vi sammen med Afdeling for Hjertesygdommes læger og sygeplejersker om aktuelt 90 kardiologiske studier inden for arytmi, hjertesvigt, stamceller, imaging, teknologi, lungesygdomme, strukturelle- og iskæmiske hjertesygdomme.

Det er på grund af denne store videnskabelige produktion, at vi søger endnu en kollega.

Kvalifikationer
Det er et krav, at du har kardiologisk erfaring.   

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaring som projektsygeplejerske og kendskab til klinisk forskning, Good Clinical Practice (GCP), men det er ikke et krav

  • Har interesse og flair for IT-systemer og databaser samt erfaring med MS office

  • Har lyst til at optimere patienternes efterforløb og medvirke til det bedste patientforløb

Ansættelsesvilkår

Vi søger en sygeplejerske til en stilling på 30-37 timer om ugen. Arbejdet foregår i hverdagene i dagtimerne.

Ved opstart vil du modtage et individuelt introduktionsprogram, og du vil også blive tilknyttet en mentor, der følger dig den første tid, så du føler dig tryg i din nye stilling.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Tiltrædelse: 01.06.2022 eller snarest muligt.

Ansættelsesvarighed: 1 år (del- eller fuldtid) med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger

Teamledelsen: Forskningsenhedens teamledelse består af professor Lars Køber og oversygeplejerske Marie-Louise Mahler.

Kontakt: Er du interesseret i yderligere oplysninger omkring arbejdspladsen eller dine arbejdsforhold, er du velkommen til at kontakte:

Marie-Louise Mahler, oversygeplejerske, telefon: 3545 1199, mail: marie.louise.mahler.soerensen@regionh.dk

Er du interesseret i yderligere information omkring HOSPITAVI-undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte: 

Pernille Steen Bække, projektlæge, telefon: 3545 7214, mail: pernille.steen.baekke.02@regionh.dk  

Øvrigt: Du kan også få et indblik i vores hverdag gennem vores Instagram-profil Kardiologisk Forskningsenhed eller ved at se vores forskningsfilm på vores hjemmeside: www.KardiologiskForskningsenhed 

Ansøgningen:

Send os en skriftlig motiveret ansøgning (max 1 A4-side) og CV via link på denne side. Ansøgningsfrist er tirsdag d. 18. april 2023. Der vil blive afholdt samtaler d. 20. april.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Kontaktperson
    Marie Louise Mahler Sørensen
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2023
  • Regionens jobnr.
    248574
  • Quick-nr.
    446838
  • Indrykningsdato
    27-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-04-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Marie Louise Mahler Sørensen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2023
  • Regionens jobnr.
    248574
  • Quick-nr.
    446838
  • Indrykningsdato
    27-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-04-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.