Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

2 Jordemødre søges til faste stillinger på fødeafdelingen på Rigshospitalet med et ben i den regionale hjemmefødselsordning

Juliane Marie Centret

Har du lyst til at arbejde på et fødested med masser af faglige muligheder og høj grad af kollegial sammenhængskraft, så har du chancen nu!

Vi rekrutterer nu til den regionale hjemmefødselsordning, læs med her:

En hjemmefødselsordning med store ambitioner

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstadens Hjemmefødselsordning. Vi har derfor en gruppe faste hjemmefødselsjordemødre, der varetager vores hjemmefødsler sammen med teams fra regionens andre fødesteder med undtagelse af Bornholm.
Hjemmefødselsordningen er den første af sin slags og har stort fokus på udvikling, arbejdsglæde og den gode hjemmefødsel for familier og jordemødre
.

Som jordemoder i hjemmefødselsordningen bliver du en del af en fasttømret og entusiastisk hjemmefødselsgruppe.
Teamet mødes årligt til inspirationsdage og træningsdage og har en privat facebookgruppe fyldt med god fødekarma, fødselsfortællinger, billeder og deling af statistik.
Den regionale hjemmefødselsordning har desuden en fastansat hjemmefødselskoordinator, der står for den daglige drift og er tilgængelig for både familier og jordemødre, til at dele stort og småt og sparre med. Koordinatoren møder du også på vagter på fødegangen.
Som ansat på Rigshospitalet bliver du desuden introduceret til hjemmefødselsordningen af den regionale koordinator som du også kan møde i vagter.
Introduktionen er tilrettelagt dig og dine behov og tager højde for lige netop din erfaring.
For os er nysgerrighed, reflektion og gennemsigtighed nøglen til en hjemmefødselsordning med stor tryghed, sikkerhed og tilfredshed. Derfor er du altid velkommen til at tage fat i koordinatoren – uanset om det drejer sig om et kort spørgsmål eller tanker efter et forløb.
Som fastansat i hjemmefødselsordningen bliver du desuden informeret om hjemmefødselsordningens data og statistik måned for måned.
Vi mener nemlig at involvering skaber ejerskab og måske netop derfor har vi en hjemmefødselsordning med højt engagement og fagligt drive.
Fx var sectiofrekvensen for vores nullipara 3,7 % i både 2021 og 2022.

Når du arbejder i hjemmefødselsordningen har du også vagter på fødeafdelingen.

Hos os vil du opleve en faglighed der går forrest, udfordrer og hele tiden giver muligheder for at blive klogere og dygtigere i obstetrikken. Vi tror på, at for at kunne yde den mest komplekse behandling på vores område, er det vigtigt, at der er plads til at modtage dig med den faglighed du kommer med og give mulighed for at trække på al den viden og det engagement, som er så vigtigt, og som vi er kendte for.

Derfor fokuserer vi parallelt på hele tiden at blive fagligt dygtigere og samtidig værne om den tryghed, der skal til for at have et sundt læringsmiljø. Det betyder masser af tværfagligt samarbejde og fælles undervisning, godt med sociale arrangementer og en let og venlig stemning i afdelingen.

Rigshospitalet varetager alle slags fødsler, fra de rolige og normale fødsler på klinik eller i den regionale hjemmefødselsordning, til de mest komplekse og specialiserede, på vores fødegang. Derfor får du en helt enestående mulighed for at udvikle din faglighed i alle retninger i afdelingen. Der er masser af opbakning at hente som ny i huset, vi er vant til at lære fra os, tage imod nye kolleger og dele vores viden tværfagligt i hele obstetrikken. Stemningen er præget af humor, omsorg og forventning om at vi løfter i flok, så du skal være parat til, og have noget at byde på, - sammen med os.

Om Afdeling for Graviditet, Fødsel og Barsel
Rigshospitalet varetager ca. 5.600 fødsler om året og varetager en række højtspecialiserede funktioner, herunder gravide med diabetes, gravide med hjertesygdom, specialiserede intrauterine indgreb, gravide med immunisering, samt ekstremt for tidligt fødte. På Rigshospitalet er der udover det højt specialiserede også mulighed for at arbejde med hjemmefødsler, fødselsforberedelse, fødeklinik og forskellige typer af jordemoderkonsultationer.

Vi vægter højt at kombinere arbejdsfeltet, så det passer til den enkelte medarbejder, som vi ved er vigtigt for både trivsel og faglighed. Vi er endvidere en afdeling, der tilbyder undervisning og vejledning samt deltagelse i forskningsprojekter i tilknytning til forskellige tværfaglige forskningsmiljøer i Juliane Marie Centeret.

Introduktion for jordemødre
Vi arbejder med stor respekt for hinandens faglighed og viden, uanset hvilken faggruppe man tilhører, og vi vil rigtig gerne høre fra dig, der er erfaren jordemoder. Her hos os får du muligheden for at dygtiggøre dig indenfor den patologisk obstetrik og være en del af vores fremragende tværfaglige samarbejder, hvis det er det du vægter.

Vi udarbejder en individuel plan med afsæt i din erfaring og dine ønsker, at du får en god læringskurve med det du kommer med, frem mod det du har som faglig passion og dine mål for indhold i arbejdslivet.

Vi planlægger at hjemmefødselsarbejdet bliver etableret når du er velintroduceret og vi forventer at kunne skemalægge dig til 50% eller mere af din ansættelse til fødsler i hjemmet.

Vagtsammensætning
Du har mulighed for selv at få indflydelse på dit skema, ved at skrive ind i din egen vagtlinje inden skemaet lægges. Der er mulighed for at arbejde enten hver anden eller hver 3. weekend.

Til hjemmefødslerne er du på kald et døgn. Til fødegangsvagterne går du primært i 8 timers vagter, men vi har også 12 timers vagter både dag og nat, og du kan efter de første måneders introduktion på fødegangen, afveksle din hverdag med vagter på klinik, fødemodtagelse og igangsættelsesafsnit.

Vi er glade for at kunne tilbyde muligheden for normreduktion. Kort fortalt betyder det, at hvis du er på fuld tid kan vi tilbyde at lægge afspadsering ind, når skemaet udkommer og du derfor til fuld løn, afspadserer 4 timer om ugen.

Nysgerrig på Rigshospitalet?
Har du lyst til at besøge os og få en snak og en rundvisning her på fødegangen, er du meget velkommen til at ringe og aftale et besøg og få en kop virkelig god jordemoderkaffe eller te. Vi tror vi kan understøtte dit gode jordemoderliv.

Vi kan tilbyde

  • Danmarks mest komplekse fødested, med alt fra de helt stille fødsler på klinikken, til det meget patologiske obstetrik på fødegangen
  • Et dynamisk fødested – med en engageret personalegruppe
  • Et velfungerende og inspirerende tværfagligt samarbejde med læger, SSA, sekretærer og sygeplejersker
  • At skabe plads for og lære af forsknings- og udviklingsprojekter
  • Mulighed for supervision
  • Tværfaglig obstetrisk træning
  • Fagligt årshjul med undervisning og cases
  • Ugentlig fagligt jordemoderforum og fast pop-up undervisning
  • Daglig Teatime – med et jordemoderfagligt fokus
  • En frivillig engageret Personaleforening SIS med attraktive sociale arrangementer og fordele
  • At imødekomme dine ønsker om særlige opgaver, fx jordemoderkonsultation og vagter i fødemodtagelse/igangsættelsesafsnit og fødeklinik
  • Daglig lydhør ledelse

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vicechefjordemoder Anne Burhøi tlf. 35456304
Anne.burhoei@regionh.dk

Vicechefjordemoder Marie Juhl Jørgensen, tlf. 35458514
Marie.Elisabeth.Juhl.Jørgensen@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Søg stillingen via linket.

Deadline 15. juni 2023.
Samtaler i uge 25.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Anne Burhøi
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Jordemoder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    249582
  • Quick-nr.
    449208
  • Indrykningsdato
    16-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Anne Burhøi
  • Stillingstyper
    Jordemoder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    249582
  • Quick-nr.
    449208
  • Indrykningsdato
    16-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.