Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Jordemoder søges til Aasiaat sygehus, Region Disko

Vil du have medindflydelse, bidrage til kontinuitet og gøre en forskel for den gravide

Region Disko søger jordemoder fra 22.maj 2023 og i løbet af resten af 2023.

Vi har brug for en jordemoder i kortere eller længere vikariat, så vores faste jordemoder kan holde ferie, kurser og besøge enheder i regionen.

Da fødslerne pr. 01.06.2019 blev flyttet til henholdsvis Ilulissat og Nuuk, vil stillingen primært omhandle svangre undersøgelser, 16. ugers terminsscanninger, sundhedsfremmende og forbyggende indsatser samt medicinske aborter. Stillingen er vagtfri.

 

Du trives med et bredt arbejdsområde og udfordringer

Som jordemoder i Region Disko er du, med base på Aasiaat Sygehus, tovholder for alle gravide i regionen. Du varetager selvstændigt graviditetsundersøgelser indtil 37. uge (evt. inklusiv 16. ugers scanning), barselspleje og efterfødselssamtaler. Derudover deltager du i tværfaglige forebyggende og sundhedsfremmende indsatser, som Tidlig Indsats, fødselsforberedelse (MANU) samt præventionsrådgivning i Præventionsklinikken. Du har et tæt samarbejde med dine kollegaer, især i Aasiaat, hvor der vil være 2 jordemødre i store dele af perioden, men også dine kollegaer i de to byer og 7 bygder i Region Disko. De gravide fra bygderne kommer til jordemoder i Aasiaat og jordemoderen besøger de to større byer for at tilse de gravide der.

 

Du brænder for at gøre en forskel

Jobbet kræver, at du er fleksibel, fagligt velfunderet og selvstændig samt at du har gode samarbejdsevner. Du vil få et stort ansvar, hvorfor det er vigtigt, at du har nogle års erfaring.

Du får medindflydelse på dine arbejdsopgaver, et bredt arbejdsområde med mange spændende opgaver og gode udviklingsmuligheder. Men først og fremmest kommer du til at arbejde med kontinuitet et sted, hvor din arbejdsindsats gør en stor og synlig forskel.

 

Region Disko

Aasiaat ligger i Region Disko i Nordvestgrønland. I regionen ligger også 3 byer og 7 bygder. Sundhedsvæsnet består af sygehuset i Aasiaat, sundhedscentrene i Qasigiannguit og Qeqertarsuaq, sygeplejestationen i Kangaatsiaq og bygdesundhedsklinikker i bygderne. I Aasiaat by bor der ca. 3.100 indbyggere, og i hele regionen bor der ca. 6.800 indbyggere.

Regionen ligger nord for polarcirklen i fantastisk natur – om vinteren med mørketid og nordlys, om sommeren med midnatssol og hvaler.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: 22. maj eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 15. december

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes hos jordemoder Vibe Nemming på vnem@peqqik.gl eller tlf. +299 894261 eller hos ledende regionssygeplejerske Suzanne Rasch på szra@peqqik.gl eller tlf. +299 894271 / +299 588945

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Grønlands Sundhedsvæsen
 • Kontaktperson
  Personale Afdelingen
  personale@peqqik.gl
 • Stillingstyper
  Jordemoder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  23-361
 • Quick-nr.
  449369
 • Indrykningsdato
  19-05-2023
 • Ansøgningsfrist
  15-12-2023


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Grønlands Sundhedsvæsen
 • Kontaktperson
  Personale Afdelingen
  personale@peqqik.gl
 • Stillingstyper
  Jordemoder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  23-361
 • Quick-nr.
  449369
 • Indrykningsdato
  19-05-2023
 • Ansøgningsfrist
  15-12-2023

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Jordemoder søges til Aasiaat sygehus, Region Disko"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.