Region Sjælland

Region Sjælland

Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg

Medarbejder med vagtplanlæggerfunktion samt til administrative opgaver søges til afsnit S3, Psykiatrien Syd, Vordingborg

Vi søger en medarbejder til S3 med vagtplanlæggerfunktion samt til administrative opgaver.

S3 består af 2 afsnit.

Der er ansat lægesekretærer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeut og læger.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi uanset faglighed, hjælper hinanden, har fokus på ledelsesstøtte og får tingene til at glide. Vi vægter således samarbejde, god trivsel og godt humør højt.

Der er tale om en deltids stilling på 28 timer, der er evt. mulighed for flere timer.  

Stillingens indhold

Den primære opgave er den løbende vagtplanlægning for afsnittets personale som i dag systemunderstøttes af KMD Opus Vagtplan. Vi arbejder på at digitalisere arbejdsgangene, så der er tydelige kommunikationsveje mellem personalerne og vores kommende vagtplanlægger.

Den resterende del af opgaveporteføljen ligger indenfor kvalitetsområdet, hvor der skal sikres data jf. gældende ramme. Samt udformning af stillingsopslag, sikre dokumentation ift. ansættelser, indkaldelse til møder, ad hoc opgaver m.m.

Den ønskede profil til stillingen

Du har en administrativ uddannelse (fx lægesekretæruddannelse) og gerne erfaring fra sundhedsvæsenet. Du kan også være sygeplejerske med lyst til vagtplanlægning og kvalitetsarbejde.

 Erfaring fra psykiatri er en fordel men ikke afgørende. Du har erfaring med vagtplanlægning, du har overblik og kan arbejde struktureret. Du kan fortolke og omsætte regler fra overenskomster, så vagtplanen overholder gældende arbejdstidsregler.

Du varetager en central opgave, så mange kolleger vil henvende sig til dig. Du skal derfor trives med afbrydelser i løbet af din arbejdsdag. Du skal være serviceminded, fleksibel og besidde en god arbejdsmoral. Vi ønsker en struktureret kollega, som samtidig formår at prioritere arbejdsopgaverne og som kan vurdere hvilke opgaver, der skal handles på med det samme. Du har et højt ambitionsniveau og sætter en ære i at levere et produkt af høj faglig kvalitet.

Vi arbejder i en politisk styret organisation. Det betyder, at vi nogen gange må slippe hvad vi har i hænderne, for at kaste energien ind i en anden opgave. Det er derfor også vigtigt, at du er omstillingsparat.

Psykiatrien Syd

Psykiatrien Syd er en af flere afdelinger i Psykiatrien Region Sjælland. Vi varetager den voksenpsykiatriske og ældrepsykiatriske behandling for borgere over 18 år, som er bosiddende i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og Næstved Kommuner.

Vores akutmodtagelse og i alt 8 sengeafsnit er placeret i Vordingborg, på ”Oringe”. Vi har distriktspsykiatrier og psykiatriske klinikker fordelt i Næstved, Vordingborg og Maribo, samt en online klinik i København.

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023

Samtaler: Vi forventer at afholde samtaler den 20. - 21. juni 2023

Løn i henhold til gældende overenskomst og dine faglige og personlige kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Belinda Hansen 20689452

 Se mere om Psykiatrien på vores rekrutteringsportal www.jobipsykiatrien.dk.

 

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

 PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.

 

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Kontaktperson
    Belinda Hansen
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2023
  • Regionens jobnr.
    027100
  • Quick-nr.
    449465
  • Indrykningsdato
    23-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-06-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Kontaktperson
    Belinda Hansen
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2023
  • Regionens jobnr.
    027100
  • Quick-nr.
    449465
  • Indrykningsdato
    23-05-2023
  • Ansøgningsfrist
    18-06-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.