Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Vagtgående Bioanalytiker – nyuddannet eller erfaren, søges til fast stilling på Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus

 

Vagtgående Bioanalytiker – nyuddannet eller erfaren, søges til fast stilling på Klinisk Biokemisk Afd. Slagelse Sygehus

Vil du lære os at kende på en klinisk biokemisk afdeling, så har du muligheden nu

Er du autoriseret eller afslutter du din uddannelse til sommer 2023

- og drømmer du om en arbejdsplads, hvor det gode kollegaskab vægtes meget højt?

Så er Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus det rette sted for dig. Vi er ca. 90 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder, og vi glæder os til at blive endnu flere. Vi søger lige nu flere  bioanalytikere, der ønsker spændende, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Du kan desuden se frem til en arbejdsplads med weekendarbejde ca. hver 3. weekend, og mulighed for en lang friperiode ca. hver 6. uge og fleksibel ferieplanlægning – her kan du balancere arbejds- og privatliv.

Vi tager godt imod dig og giver dig en tryg start

Når du starter i Klinisk Biokemisk Afdeling, tager vi godt imod dig og sørger for en god opstart med vores introduktions- og oplæringsprogram, som tager dig igennem din første tid i KBA. Samtidig får du tilknyttet din egen, Sociale Body, som bliver din støtteperson i alt det nye.

Du kan se frem til en begivenhedsrig hverdag på vores akutsygehus. En spændende arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens, og hvor vi har stor og forskelligartet patientkontakt. Vi går på arbejde med et smil på læben i både dag-, aften- og nattevagter, og det er en fordel, hvis du er fuld af energi, da vi sommetider må løbe lidt stærkt, når vi skal håndtere et uforudsigeligt og til tider hektisk miljø. Det sørger vi for at klæde dig på til - fagligt og menneskeligt.

Vi har i afdelingen stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og kollegaskab, hvor der, blandt høj faglighed og kvalitet i arbejdet, er plads til godt humør, god og dårlig humor, morgenbrød, kage, fødselsdagsfejring og social aktivitetsforening. Vi viser omsorg for hinanden, og du vil også opleve, en dagligdag med ”åben dør” til afsnitsledelsen, som altid lytter og har fokus på at skabe de bedste arbejdsbetingelser for medarbejderne i afdelingen.

-Jeg blev ansat i Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus for 1 år siden, og der er ingen tvivl om, at det her er stedet for mig. Først og fremmest er jeg blevet taget godt imod. Her er hjertevarmt, kollegialt og alle er så hjælpsomme. Under Corona har afdelingen vist, hvad det betyder at stå sammen i en krise, når alt andet presser. Ledelsen har udvist en særlig forståelse og kæmpet med næb og klør for at reducere vores arbejdspres. Her er smil og latter, sjov og spas på lige linje med det faglige og alvorlige. Jeg kan virkelig anbefale andre bioanalytikere at blive en del af vores afdeling, en af landets bedste.

Maria Bechmann Olesen/ Bioanalytiker

Hos os vil du opleve høj faglighed

Som bioanalytiker i Klinisk Biokemisk afd. skal du være med til at sætte retningen i afdelingen både fagligt og kulturelt. Du bliver en del af et afsnit, hvor gensidig respekt, det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt - både i afdelingen og tværfagligt mellem andre faggrupper og afdelinger på vores sygehus.

Patienten er vores kerneopgave, og stort set alle patientforløb involverer Klinisk Biokemisk Afdeling. Klinisk Biokemi er et tværgående speciale, bl.a via kemiske analysemetoder, udføres analyser på prøvemateriale fra patienternes blod, celler, urin og øvrige kropsvæsker og sekreter.

Vi har modtaget den højeste akkreditering fra Den Danske Akkrediteringsfond (DANAK) for bedste kvalitet. I vores flotte rammer og med vores nye, moderne teknologi kommer du bl.a. til at arbejde med Ekg- og blodprøvetagning på voksne og børn, et kompetenceopdelt fagområde (Kemi-Hæmatologi/koagulation-prøvetagning). Mulighed for en specialarbejdsplads i f.eks LCMS analyser, Screening af Mkomponent på Capillaris, samt DXA scanning.

Attraktive arbejdsforhold med plads til både arbejde og fritid

Hvis du bliver vores nye kollega, kan du se frem til et arbejdsliv, hvor der er plads til både arbejde og fritid. Vi ved, at tid er vores medarbejderes dyreste og mest værdifulde ressource. Når tiden er knap, går det ud over vores arbejdsglæde. Vi anskuer den som fundamentet for det gode arbejdsliv og de gode patientforløb.

Hør mere om os

Er du blevet nysgerrig på vores afdeling og den ledige stilling, så vil vi med glæde tage en snak med dig over telefonen eller en kop kaffe, når det er muligt, så du kan se afdelingen og høre mere om os – og vi om dig. Kontakt Over Bioanalytiker Stina Thon fra afsnitsledelsen i Klinisk Biokemisk afdeling på mail smto@regionsjaelland.dk eller tlf. 24 95 08 22 for en nærmere aftale, eller hvis du har spørgsmål til stillingen.

De ledige stillinger på Klinisk Biokemisk afdeling i Slagelse er alle faste stillinger på 37 timer, samt vagtgående. Din ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation. Dit primære arbejdssted er på Slagelse Sygehus.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV som du sender til os via linket i dette opslag. Vi afholder samtaler løbende og du starter hos os efter aftale.

Mange hilsner

Fra alle dine (måske) kommende kollegaer i Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus

Over Bioanalytiker, Stina Thon

KBA Slagelse

Slagelse Sygehus

Fælledvej 13

4200 Slagelse

Mobil:24 95 08 22

Mailaddresse:smto@regionsjaelland.dk

 

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Stina Thon
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    31-08-2023
  • Regionens jobnr.
    027353
  • Quick-nr.
    450005
  • Indrykningsdato
    02-06-2023
  • Ansøgningsfrist
    28-07-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Stina Thon
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    31-08-2023
  • Regionens jobnr.
    027353
  • Quick-nr.
    450005
  • Indrykningsdato
    02-06-2023
  • Ansøgningsfrist
    28-07-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.