Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Speciallægestillinger ved Ortopædkirurgisk afd. O - Odense Universitetshospital

Der udbydes 3 speciallægestillinger på ortopædkirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital med besættelse pr. d 01.02.24, eller efter aftale. Stillingerne kan besættes på enten overlæge- eller afdelingslægeniveau. Der er tale om både orlovsstillinger samt tidsubegrænset stillinger. Der er en beskrivelse af sektorene inden for de enkelte fagområde nedenfor. Stillingerne opslås inden for traumatologi, rygkirurgi, hoftealloplastikkirurgi, knæ-idræt kirurgi, infektions-og tumorkirurgi samt børneortopædi.

 

Om stillingen

Hovedfunktionen vil være i det fagområde man har preference indenfor og derudover deltagelse i varetagelsen af den traditionelle bagvagtsfunktion, samt varetagelse af funktionen i Den Fælles Akutmodtagelse. Afdelingen arbejder i øjeblikket på en model hvor FAM arbejdet i Odense honoreres på en særskildt måde.  Afhængig af kompetencer indenfor rygkirurgi vil ansøger blive indplaceret i enten det traditionelle bagvagtslag, eller i rygvagtslaget. For stillingerne indenfor fagområderne traumatologi, idrætskirurgi, og hoftealloplastik vil der være ambulant samt operativ funktion i Svendborg. I børnesektoren er der operativ og ambulant funktion på Sygehus Lillebælt, Kolding.

Der lægges stor vægt på forskning og ansøger skal være villig til at understøtte og deltage i forskningsprojekter inden for fagområdet.  

 

Om afdelingen

Ortopædkirurgisk Afdeling O er en stor, spændende universitetsafdeling med højt tempo og udfordringer, hvor patienten sættes først med baggrund i faglig kvalitet, forskning og udvikling. Afdelingen har funktioner på såvel hoved-, regions-, højt specialiseret og landsfunktionsniveau og er centralt placeret i OUH’s traumecenterfunktion. Afdelingens læger indgår i den ortopædkirurgiske vagt i FAM. Der er flere veletablerede forskningslaboratorier (knogle-/brusklaboratorium, stereorøntgenlaboratorium og gang-analyselaboratorium), desuden er Ulykkesanalysegruppen en del af afdelingen.

Internt i afdelingen er der tradition for et godt samarbejde mellem sektorerne. Vi tilstræber en god tone og et godt arbejdsmiljø og er afhængige af at alle bidrager til fællesskabet. Afdelingen består af en enhed i Odense og en i Svendborg. Endvidere er der samarbejde med Sygehus Lillebælt, Kolding og Rigshospitalet.

Se mere om OUH og afdelingen på: http://www.ouh.dk/wm359195

 

Om sektorene

Traumatologi: Som speciallæge i sektoren er der mulighed for at opnå større erfaring i komplekse osteosynteser og få kendskab til det højt specialiserede traumatologi. Sektoren har et dynamisk læringsmiljø, hvor supervision foregår på alle niveauer. Der er mulighed for at fokusere på særlige områder af traumatologi i en ofte travl hverdag.

Ryg: De rygkiruriske læger på henholdsvis ortopædkirurgisk afdeling og neurokirurgisk afdeling samarbejder omkring rygkirurgien i Universitetscenter for Rygkirurgi. En stilling i sektoren giver således mulighed for at kunne varetage al rygkirurgi fra columna cervikalis til halebenet. Stillingen kan besættes af såvel ortopædkirug eller neurokirurg med interesse indenfor rygkirurgien.

Hoftealloplastikområdet: Udover basiskirurgi med THA varetages den højt specialiserede revisionskirurgi med stort knogletab, samt ledbevarende hoftekirurgi (periacetabulære- og femurosteotomier). Der er samarbejde med traumesektoren i forbindelse med bl.a. acetabulumfrakturer.

Knæ-idrætskirurgi: Som speciallæge i sektoren er der mulighed for at opnår erfaring fra hovedfunktionsniveau til den højt specialiserede behandling i form af bl.a hofteartroskopier samt multiligamentrekonstruktioner.

Infektions- og tumorkirurgi: Sektoren har et bredt samarbejde med de øvrige fagområder indenfor ortopædkirurgien, og derudover et tæt samarbejde med blandt andet plastikkirurger, mikrobiologer og infektionsmedicinere, samt samarbejde med Rigshospitalet indenfor tumorområdet. Sektoren forestår udredning og opfølgning af maligne tumorer; udredning og behandling af benigne tumorer, osteomyelitter, og andre infektioner i bevægeapparat; behandlingen af sår- og amputationspatienter ambulant og under indlæggelse.

Børneortopædi: Sektoren varetager sammen med traumesektoren børnefrakturbehandlingen og inden for det højt specialiserede bl.a behandlingen af klumpfødder, Calvé-Perthe og CP med osteotomier, artrodeser og seneforlængelser. Afdelingen råder over ganganalyselaboratorie. Der er samarbejde med skulder/albuesektoren og håndksektoren omkring varetagelse af plexus brachialis læsioner.

 

Ansøgning, samtale og ansættelsesvilkår 

Ansøgningen disponeres i forhold til de ”7 kompetencerområder” og yderligere motivation for ansøgning. Ansøgningen skal være bilagt CV, dokumentation for autorisation, speciallægeanerkendelse og evt. efter- og videreuddannelse.

Ansøgningsfristen er d. 25.10.23. Der afholdes løbene ansættelsessamtaler. Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og FAYL respektive FAS.

 

Yderligere oplysninger ved henvendelse til:

Ledende overlæge  Morten Schultz-Larsen (traumatologi samt infektions- og tumorkirurgi). Tlf 6130 3548. Mail: morten.s.larsen@rsyd.dk

Ledende overlæge Rikke Rousing (rygkirurgi). Tlf 2422 2683. Mail: Rikke.Rousing@rsyd.dk

Ledende overlæge Martin Haagen Haubro (knæ/hoftealloplastik). Tlf 2077 1449. Mail: Martin.Haagen.Haubro@rsyd.dk>

Ledende overlæge Johnny Frøkjær (idræt-kirurgi). Tlf. 2628 2065. Mail: Johnny.Froekjaer@rsyd.dk

Ledende overlæge Uggi Balle (børneortopædkirurgi). Tlf 5335 3235. Mail: kristen.balle@rsyd.dk

Cheflæge Lonnie Froberg. Tlf: 2028 0321. Mail: Lonnie.Froberg@rsyd.dk

 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Kontaktperson
  Ann Hofstedt
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
 • Stillingstype
  Afdelingslæge
 • Speciale
  Ortopædisk kirurgi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2024
 • Regionens jobnr.
  226646
 • Quick-nr.
  454224
 • Indrykningsdato
  27-09-2023
 • Ansøgningsfrist
  25-10-2023 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
 • Kontaktperson
  Ann Hofstedt
 • Stillingstype
  Afdelingslæge
 • Speciale
  Ortopædisk kirurgi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2024
 • Regionens jobnr.
  226646
 • Quick-nr.
  454224
 • Indrykningsdato
  27-09-2023
 • Ansøgningsfrist
  25-10-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.