Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Brænder du for sygepleje og forskning, så søger vi en sygeplejerske i sengeafsnit O1, OUH Svendborg Sygehus

Brænder du for sygepleje og forskning, så søger vi en sygeplejerske i sengeafsnit O1, OUH Svendborg Sygehus

Pr. 1. marts 2024 søger vi en ny kollega i det ortopædkirurgiske speciale i sengeafsnit O1 på Svendborg Sygehus. Stillingen indeholder en forskningsunderstøttende funktion på ca. 2 dage ugentligt.

Er du engageret? Fagligt nysgerrig? Har du gode samarbejdsevner i et tværfagligt teamsamarbejde? En positiv livsindstilling? Kan du arbejde struktureret med indsamling af data? Og har du lyst til at arbejde med forskningsprojekter og dermed bidrage til videreudvikling af patientbehandling og patientforløb? Så er det lige dig, vi leder efter.

I sengeafsnit O1 arbejder vi i tværfaglige teams bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Målet med teamsamarbejdet er, at vi alle er helt tæt på patienterne og deres pårørende gennem hele indlæggelsen og dermed i fællesskab kan styrke den rehabiliterende indsats døgnet rundt. De forskellige teams består af ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Teamet planlægger, koordinerer og udfører de behandlende og rehabiliterende opgaver i samarbejde med patienterne. Det er derfor en fordel, hvis du kan lide at arbejde teamorienteret med patienten i fokus, og kan skabe overblik i arbejdsopgaverne, som er mangfoldige.

Vi gør alt, hvad vi kan for at vores patienter får et trygt og sammenhængende indlæggelsesforløb. Patienterne er akutte og ofte komplekse traume- og hoftefrakturpatienter, planlagte hofte- og knæpatienter, sammedags-kirurgiske patienter samt ambulante patienter, som tilses i vores ambulante funktion.

Har du lyst til at arbejde med forskning? I denne stilling vil der indgå tid til forskningsunderstøttende funktioner. Andelen af tid til forskningsunderstøttelse og andelen til almindelig klinisk funktion kan variere, men aktuelt er der behov for ca. 2 dage til forskningsunderstøttelse per uge. Arbejdet med forskning består primært i at inkludere og informere patienter om aktuelle forskningsprojekter. Ydermere vil der indgå opgaver omkring systematisk dataindsamling og dermed databasearbejde. Afdelingen indgår i forskningssamarbejder omkring optimerede patientforløb (fast-track kirurgi) ved hofte og knæalloplastik, og det er inden for disse områder, at forskningsarbejdet vil være forankret. Du vil arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige projektpersonale og forskere. Du kan læse mere om forskningssamarbejdet her: Center for Fast-Track - Hip and Knee Replacement
 

I sengeafsnit O1 er vi en bred sammensat personalegruppe i relation til alder og erfaring og med forskellige kompetencer, som du endelig skal gøre brug af. Vi lægger særligt vægt på at have et stærkt sammenhold – også på tværs af faggrupper, så vi kan bevare et omsorgsfuldt og anerkendende arbejdsfællesskab. Vi føler os alle ansvarlige for en god stemning og bestræber os derfor på at have en sund og ordentlig kommunikation, hvor vi udviser respekt for hinandens forskelligheder.

Vi sørger for, at du får den nødvendige introduktion og oplæring i specialet. Den bedste patient behandling kræver, at vi tilegner os ny viden, og at der løbende sker kompetenceudvikling. OUH ’s ansatte skal have kompetencerne til at kunne sætte patienten først og løbende tilpasse sig ændrede krav. Faglig udvikling gælder både den enkelte, men også organisationen som helhed. Vi arbejder derfor ud fra en kompetencemodel med at beskrive kompetencer og kompetenceniveauer for sygeplejersker på OUH. Formålet er, at skabe synlighed og åbenhed i et kompetenceudviklingsforløb. Kompetencemodellen anvendes til at udvikle klinisk praksis og behandlingen omkring patienten. Kompetencemodellen understøttes af faglige kompetencekort, der skal ses som et støtte- og styringsredskab, der beskriver den enkelte medarbejders kompetencer inden for et specifikt område.

Du får en kontaktsygeplejerske som faglig og kollegial sparringspartner, og som vil støtte dig i arbejdet med kompetencekortene.                                                                                  

Stillingen er på 37 timer om ugen i blandede vagter (dag/aften eller dag/nat) med weekendvagt hver 3. weekend i gennemsnit. Hvis du har ønske om et rul med faste aften- eller nattevagter, er vi indstillede på at imødekomme dette også.

Bemærk at denne stilling er en ordinær stilling, og ikke en evalueringsstilling. Ønsker du at komme i betragtning til en evalueringsansættelse som sygeplejerske, kan du tilmelde dig Region Syddanmarks jobbank.

Har ovenstående vakt din interesse og kan du se dig selv i vores sengeafsnit, send da en ansøgning senest d.  12. januar 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hvis du ønsker at besøge os i afdelingen eller blot ønsker flere oplysninger om stillingen, så er du meget velkommen. Kontakt os gerne på tlf. 63201271 eller send en mail til Helle: helle.nimb@rsyd.dk eller Maja: maja.laerke.rasmussen@rsyd.dk.

Hvis du har spørgsmål vedrørende forskningsdelen, er du velkommen til at rette henvendelse til ledende overlæge og forskningsleder Martin Lindberg Larsen på tlf.: 25213900 eller mail: martin.lindberg-larsen@rsyd.dk

Du kan også læse mere om forskningsenheden her: Den Ortopædkirurgiske forskningsenhed - SDU

FTR-suppleant for sygeplejersker og radiografer/TR DSR Trine Eg Kruse kan ligeledes kontaktes: trine.kruse@rsyd.dk   Tlf. 24425527 

Venlig hilsen oversygeplejerske Helle Nimb og oversygeplejerske Maja Lærke Rasmussen.
 

Følg os på Instagram
Læs mere om afdelingen på Ortopædkirurgisk Afdeling O, OUH

 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Kontaktperson
  Gitte Havndrup Jensen
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2024
 • Regionens jobnr.
  227226
 • Quick-nr.
  456426
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  12-01-2024 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
 • Kontaktperson
  Gitte Havndrup Jensen
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2024
 • Regionens jobnr.
  227226
 • Quick-nr.
  456426
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  12-01-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.