Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 10, 2600 Glostrup

Sygeplejersker, der motiveres af relations arbejde med unge søges til et åbent ungdomspsykiatrisk afsnit i Glostrup

”Du kommer til at gøre en forskel tidligt i den unges sygdomsforløb”.
S
ådan har en af dine potentielt kommende kollegaer sagt om, hvad du gennemgående vil opleve i dette job. Lyder det som noget for dig? Så læs med her!

Som sygeplejerske hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor faglighed og kvalitet prioriteres i alt, hvad vi gør. Vi vægter faglig sparring højt og har fokus på at tilbyde et patientforløb, der tager højde for den enkelte patients og familiens ressourcer og behov.


Velkommen indenfor på afsnit B209 (B203 og B206)
Vi er to åbne ungdomsafsnit, der har plads til i alt 19 døgnindlagte patienter i alderen 14-17 år. Vi modtager unge med forskellige udfordringer og diagnoser.
Størsteparten af de unge er psykotiske, har svære personlighedsforstyrrelser eller har gennemgribende udviklingsforstyrrelser. De indlægges med henblik på tværfaglig udredning og behandling, og langvarige behandlingsforløb kan forekomme. 


Hvordan er det at arbejde hos os?
Du vil indgå i et tværfaglig team, som planlægger undersøgelsen og deltager i forældre- og familie samtaler. Du vil i samarbejde med pædagoger, sygeplejersker, læger, skolelærere, psykologer og socialrådgiver arbejde psykodynamisk og efter miljøterapeutiske principper.

Som en af dine fremtidige kollegaer har sagt: ”Vi er en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og et højt fagligt niveau.”

I det daglige har vi fokus på recovery, struktur og forudsigelighed og arbejder ud fra den kognitive tilgang. En tilgang vi løfter i fællesskab. Vi støtter op om hinanden og har altid hinandens ryg. Vi bruger hinanden fagligt og sparer med hinanden løbende.

Vi har fokus på øget inddragelse af de unges familier. I samarbejde med den unge er din opgave som kontaktperson at støtte og strukturer den unges dagligdag, samt dokumentere relevante observationer dagligt.


Hvad tilbyder vi dig?
Vi er en stabil og engageret personalegruppe med høj kompetence og mange års erfaring indenfor specialet. Vi har et godt arbejdsmiljø og arbejder aktivt med forbedringer. 
”Vi griner sammen, har en god humor, og vi holder sommerfest og en god julefrokost.” medarbejder på B209.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil få tilknyttet en mentor. Vi tilbyder også løbende undervisning og supervision.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her.


Hvad forventer vi af dig?
Først og fremmest forventer vi at du er uddannet sygeplejerske, og at du motiveres af at arbejde med unge og deres pårørende. Du har interesse for psykiatrien, miljøterapi og har kendskab til eller interesse for kognitiv terapi.

Derudover forestiller vi os, at du er trives i samarbejde med alt fra din kollega til din patient og at du er god til det. Hertil at du kan arbejde på egen hånd med din sygeplejefaglighed, men også på tværs af fagligheder.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid i blandede vagter, som tilrettelægges efter ønsker og behov.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.

 

Interesseret?
Vi ved det ikke kun er os, der skal vælge dig, men også dig, der skal vælge os.
Så har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet?

Så er du meget velkommen til at kontakte afsnitsleder Rikke Mathiassen på 29 64 99 73, Rikke.Munksgaard.Mathiassen@regionh.dk.

Du er også velkommen til at sende en SMS, så kontakter Rikke dig for en snak om jeres mulige samarbejde.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.
 

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket senest tirsdag den 5. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende.  


Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. 

Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen. 

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret.

Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
 • Kontaktperson
  Rikke Munksgaard Mathiassen
 • Adresse
  Nordstjernevej 10, 2600 Glostrup
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  252877
 • Quick-nr.
  456433
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  05-12-2023 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
 • Adresse
  Nordstjernevej 10, 2600 Glostrup
 • Kontaktperson
  Rikke Munksgaard Mathiassen
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  252877
 • Quick-nr.
  456433
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  05-12-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.