Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Esther Amundsens vej 36, st, 2400 København NV

Psykiatri, opvågning og behandlersygeplejerske til ECT og TMS

Motiveres du af at arbejde i et ambulatorium, hvor der både er somatik og psykiatri? Hvor der både er korte forløb, men også  længere ambulante forløb? Så skal du give dig tid til at læse videre.

Vi tilbyder et afvekslende job med mulighed for faglig udvikling i et godt arbejdsmiljø med løbende efteruddannelse. Vi gør en dyd ud af, at vores medarbejdere kan byde ind med ønsker for deres hverdag og faglige udfordringer.


Lidt om ECT-området

ECT-området, elektrokonvulsiv terapi,  på Psykiatrisk Center København har gennemgået en stor udvikling som led i centrets ambitioner om at højne kvaliteten af sygeplejen til patienter, der modtager behandlingen og for at styrke den faglige indsats.

Vi fungerer som en enhed, men er fordelt på to matrikler – Bispebjerg og Frederiksberg. Det der kendetegner os, er et godt sammenhold og respekt for hinanden. Du vil som udgangspunkt have flest vagter på en af matriklerne, men de 2 enheder er at betragte som én afdeling, én arbejdsplads og ét samlet team.

Store dele af Psykiatrisk Center København bliver i de kommende år samlet i et nyt psykiatribyggeri på Bispebjerg.

Lidt om TMS – Transkraniel Magnetisk Stimulation

Vi skal overtage TMS-behandlingen pr. 1. januar 2024, så vi giver både ECT- og TMS-behandling. TMS-behandling gives 5 dage om ugen på Frederiksberg. Du vil efter grundig oplæring i ECT blive oplært i TMS, da vi forventer, at alle sygeplejersker i enheden kan give både ECT og TMS.

Det bliver du en del af
I ECT-enheden får du 9 tætte og erfarne kollegaer. Ånden i klinikken er præget af en optimistisk tilgang til hverdagens små og store udfordringer og et højt humør. Vi lægger stor vægt på trivsel hos vores personale og medindflydelse på eget arbejde.

En af vores sygeplejersker fortæller her hvad der godt ved arbejdet:

”Jeg synes alle mine kompetencer kommer i spil. Fordi der både er brug for somatiske og psykiatriske færdigheder. Efter jeg blev færdig med akutsygeplejerskeuddannelsen, har jeg virkelig følt mig som en hel sygeplejerske.”

Hvordan kommer din arbejdsdag til at se ud?
Du vil arbejde bredt med alt lige fra daglig koordinering og indkaldelse af patienter til at give selve ECT-behandlingen og TMS, og med tiden udskrive de ambulante patienter efterfølgende. Samt alt det ”ind imellem”, som får hverdagen til at glide.

Hvis du ikke har psykiatrisk erfaring, kommer du på et 2-modulsintroduktionsforløb ”Godt på vej i psykiatrien”, som giver dig en bred introduktion til det psykiatriske speciale.

Efter min. 1 års ansættelse, og som krav for at du kan varetage ECT-behandlingerne selvstændigt, får du moduluddannelsen ”Akutsygeplejen i psykiatri” der omhandler somatisk akutsygepleje i en psykiatrisk kontekst. 

Hvad forventer vi af dig?
Sygepleje til patienter, der modtager ECT-behandling omfatter både somatiske og psykiatriske behov og problemstillinger, og kræver et vist niveau af teknik- og apparaturforståelse. Du kommer derfor til at arbejde med ALLE aspekter af sygeplejen på én og samme tid.

Arbejde hver 6. weekend i akutmodtagelsen

Som sygeplejerske i akutmodtagelsens sengeafsnit, bliver du fagligt udfordret indenfor hele det psykiatriske og somatiske felt.

Der er en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1,5 døgn. Vi visiterer internt til åbne og lukkede afsnit, samt til vores ambulante enheder. Eksternt visiterer vi til somatikken og anden ambulant virksomhed.

Du vil som udgangspunkt være i sengeafsnittet i weekenden, og passe patienterne der. Hvis der er akut ECT-behandling vil du give dette. Hvis du er en erfaren psykiatrisk sygeplejerske, vil der være mulighed for at få weekendvagter i fællestelefonen.

Stillingen i ECT-ambulatoriet er på 24-32 timer om ugen. De resterende timer vil ligge i akutmodtagelsen.  

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er efter aftale, og der er tale om en fast stilling og et vikariat fra den 1. januar - 31. december 2024.

Som nyansat sygeplejerske bliver du knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Har vi vakt din interesse?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Christine Brooker 40450254. Du er også velkommen til at komme ind til en uforpligtende kop kaffe.

Søg stillingen via link på siden senest torsdag den 7. december 2023

Samtaler afholdes løbende.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center København
 • Kontaktperson
  Christine Brooker
 • Adresse
  Esther Amundsens vej 36, st, 2400 København NV
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  252880
 • Quick-nr.
  456435
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  07-12-2023 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center København
 • Adresse
  Esther Amundsens vej 36, st, 2400 København NV
 • Kontaktperson
  Christine Brooker
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  252880
 • Quick-nr.
  456435
 • Indrykningsdato
  21-11-2023
 • Ansøgningsfrist
  07-12-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.