Region Nordjylland

Intensiv Nord

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Sygeplejerske til Intensiv afsnit 103

Vi søger sygeplejersker til Intensiv Afsnit 103, Aalborg Universitetshospital - Nord

På Intensiv 103 er der fokus på den enkelte patient, -du står aldrig alene, og -de faglige udfordringer løber aldrig ud – det er nogle af de stikord, dine kommende kolleger fremhæver om deres hverdag.

Vi modtager patienter fra specialerne pædiatri, gynækologi, obstetrik, urologi, neurologi og almen medicin, og du kommer helt tæt på både kritisk syge patienter og deres pårørende. Du kommer til at samarbejde med mange afsnit på hospitalet, og vi garanterer en stejl læringskurve.

Du får en grundig oplæring, når du starter. Vi har et godt arbejdsmiljø og fællesskab, og vi kender hinanden rigtig godt. Vi prioriterer udvikling og høj faglighed, og vi yder højteknologisk pleje – og der er også mulighed for at parkere din bil eller cykel…

Her er godt at være…
Bliver du vores kommende kollega vil du blev en del af et solidt team på ca. 55 sygeplejersker, som aldersmæssigt spænder fra 25 til 71 år. Dermed har vi både sygeplejersker med få års erfaring og sygeplejersker, som har været i teamet i over 30 år.

Ca. 75 % af vores sygeplejersker er specialuddannet, hvilket gør, at vi har gode muligheder for at prioritere kollegial læring og sparring i hverdagen.

Vi er stolte af vores arbejde, og vores høje faglighed. Der er plads til forskelligheder, vi vægter gensidig respekt og anerkendelse højt. Vi har et godt kollegialt sammenhold med opbakning og hjælp fra erfarne kollegaer. Dette gælder også det tværfaglige samarbejde med læger og andre faggrupper i afsnittet.

Vi ’bor’ i Reberbansgade, og selvom du måske har hørt, at det er bøvlet med parkering og at bygningerne er gamle, så er både medarbejdere og patienter er i gode hænder, ligesom området indeholder de skønneste madsteder og virkelig god kaffe.

En typisk dagvagt
Starter kl.7.00 med overlevering fra nattevagten i vores konference.

Herefter 15 minutters struktureret rapportering mellem sygeplejerskerne, hvorefter dagens arbejde begynder.

Vi har en normeringen på 1:1, hvilket betyder at sygeplejersken har fuldt ansvar for helhedsplejen omkring patienten bl.a. overvågning, personlig pleje, mobilisering, medicinske procedure, medicinering, tværfagligt samarbejde med læger og andet sundhedsfagligt personale, herunder ledsagelse til diverse undersøgelser.
1:1 normering giver plads til 100% patientcentreret pleje.
Teamsamarbejdet er centralt, og selvom sygeplejersken har det primære ansvar, er der altid et støttende team omkring patienten.

Kl.15.00 gives en struktureret rapport til næste sygeplejerske, og dagvagten slutter kl.15.20.
Alt i alt en afvekslende og varierende arbejdsdag, lige fra plejeforløb med børn og kriseramte forældre til både korte og lange indlæggelsesforløb med både kronisk og akut syge voksne patienter.

Vi kan tilbyde
Når du starter, får du et struktureret 12-ugers individuelt oplæringsforløb, hvor du er tilknyttet 2-3 kontaktsygeplejersker. Vi har formaliseret intern undervisning til alle nyansatte og du får specialiseret undervisning i intensiv behandling til børn. Vi har simulationstræning med scenarier fra egen hverdag.

Du får en anerkendende leder, der deltager aktivt i hverdagen, som lytter og inddrager dig i vigtige beslutninger – og som til gengæld forventer, at du tager ansvar og bidrager positivt til hverdagen. I ledelsesteamet arbejder vi med psykologisk tryghed, hvor arbejdsglæde og arbejdsmiljø er i centrum.
Vi er en afdeling i løbende udvikling, og du kan være med til at sætte dig præg via superbrugergrupper indenfor dit interesseområde. Efter 1-2 år er der mulighed for at starte den intensive specialuddannelse. Er du allerede specialuddannet, har du mulighed for efteruddannelse direkte rettet mod den erfarne intensive sygeplejerske.
Vi har et stort fokus på, at arbejds- og familieliv hænger sammen, og derfor har du stor medindflydelse på egen vagtplan. Du vil komme til at arbejde med blandede vagter og weekendarbejde, henholdsvis hver 3 weekend i 12-timers vagter eller hver 2 weekend i 8-timers vagter.

Vi mangler dig, der:
  • har erfaring fra et af specialerne: pædiatri, gynækologi, obstetrik, urologi, neurologi og almen medicin.
  • har specialuddannelsen i intensiv sygepleje, eller har mod på at tilegne sig denne.
  • har patienten og de pårørende i centrum.
  • fungerer godt i komplekse sygeplejefaglige patientforløb i et højteknologisk miljø.
  • kan arbejde selvstændigt og problemløsende - også i akutte situationer.
  • har gode samarbejdsevner og vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø, både fagligt og socialt.

Mere om Intensiv Afsnit 103
Vi har landsdelsfunktion og er højt specialiseret i intensiv pædiatrisk behandling. I samarbejde med børneanæstesiologerne, varetages transport af børn både til vores eget afsnit, og andre pædiatriske intensive afdelinger i Danmark.

Se desuden vores Instagramside: @intensiv_afsnit_103

Kig indenfor i vores afsnit på: https://aalborguh.rn.dk/intensiv-nord og https://aalborguh.rn.dk/opvågning-nord
Mød en kollega: Mød Laura, intensivsygeplejerske (rn.dk)
Om Aalborg Universitetshospital: Aalborg Universitetshospital - Patientens hospital (rn.dk)

Vil du vide mere:
Er du velkommen til at kontakte vores ledende oversygeplejerske Sofie Bæk Borup på tlf.: 30 53 03 75 eller sbb@rn.dk Du er også velkommen til at kontakte os for at lave en aftale om et besøg, eller en aftale om en følgevagt.

Praktisk - du behøver ikke at sende en ansøgning
Vi ansætter løbende i foråret og hen over sommeren, fra 1. marts til og med 1. september 2024, så vent endelig ikke med at kontakte os.

Vi afholder samtaler løbende, du behøver ikke at sende en ansøgning, men kan nøjes med at uploade dit CV. Så

Ved indstilling til ansættelse indhentes børne- og straffeattest. Der vil ligeledes blive indhentet referencer.
Løn - og ansættelsesforhold efter gældende overenskomster.

Stillingen er på fuldtid med mulighed for deltid efter endt oplæring. Stillingerne er til tiltrædelse efter aftale.


 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Sofie Bæk Borup
  • Adresse
    Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    19032
  • Quick-nr.
    459009
  • Indrykningsdato
    29-01-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-08-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Sofie Bæk Borup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    19032
  • Quick-nr.
    459009
  • Indrykningsdato
    29-01-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-08-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Sygeplejerske til Intensiv afsnit 103"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.