Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Lunge- og Infektionsmedicinsk afdeling søger sygeplejerske der foretrækker de mørke timer.

Vi kan tilbyde:

  • Fast nattevagt mandag - torsdag
  • Fri hver weekend
  • 32 timer pr. uge

Dit introprogram skræddersys til dig og dine kompetencer og du vil blive tilknyttet en mentor. Du vil inden for det første halve år deltage i SUH’s Faglige netværk for nyansatte som mødes på 2 heldagsmøder og efterfølgende opsamling med to eftermiddagsmøder. Vores nyansatte opstarter i vores on-boarding koncept. Her vil din mentor, din leder og sygeplejerske med specialistfunktion have månedlige møder med dig mhp. opfølgning af din introduktion og trivsel i afdelingen. Det fortsætter helt frem til din 9 måneders ansættelse.

Om afdelingen:
På lunge- og infektionsmedicinsk sengeafsnit har vi 16 sengepladser. Vi har en vekslende hverdag med patienter i alle aldre, både korte og akutte indlæggelser samt længere og komplekse. Vi prioriterer udvikling, undervisning og vi vægter faglighed og tværfaglighed højt. Vi har stort fokus på samarbejdet og arbejdstilrettelæggelsen imellem os selv og andre faggrupper. Vi har eksempelvis fysioterapeuter og farmakonomer direkte ansat i afsnittet for at sikre de bedste vilkår for både afsnittets personale og patientens indlæggelse. Desuden har vi også en udskrivningskoordinator ansat, som understøtter afdelingens udskrivelser.

Vi har regionsfunktion i både lunge- og infektionsmedicin. Det betyder, at vi er den eneste afdeling i Region Sjælland, som varetager de højtspecialiserede lunge- og infektionsmedicinske patienter. Det kan f.eks. være tropesygdomme, empyem, HIV/AIDS, neuroinfektioner, lungeinfektioner m. pseudomonas, spondylodiscitis og flere spændende sygdomme. Vi har kompleks IV AB-behandling, instrumentel sygepleje, og der vil derfor være massere af mulighed for undervisning og udvikling i specialet. Der undervises typisk mellem 1-4 gange om måneden mono- og tværfagligt ud fra vores årshjul.

Vi har ligeledes 3 kliniske sygeplejespecialister ansat, hvis opgave det er at understøtte personalets udvikling og forskningen i afdelingen. Udover det er vi i fuld gang med udviklingsprojekter såsom kompetenceprogrammer for sygeplejersker og assistenter, udvikling af drænplejen, den gode udskrivelse og udskrivningskoordinatorfunktionen, opsporing af den kritisk syge patient, det tværsektorielle samarbejde og mange flere projekter. Vi har for nyligt udgivet Strategi for sygeplejen som vi arbejder med at implementere i vores daglige praksis. Som ansat på lunge- og infektionsmedicinsk afsnit vil du også deltage i Skills, som omhandler sygeplejefaglige emner.

Hvem er vi:

Vi er en personalegruppe på i alt 43 medarbejdere fordelt mellem 34 sygeplejersker og 9 social & sundhedsassistenter. Ligeledes har vi ansat timelønnede til både faste vagter og gangvagter. Alle ugens 7 dage har vi tilknyttet en runner i afdelingen. Hun sørger for alt det praktiske i afdelingen såsom varer opfyldning, klargøring af patientstuer, oprydning etc. Ligeledes har vi på hverdage en farmakonom ansat som sørger for dispensering af patienternes medicin. Vi har ydermere en fysioterapeut i afdelingen som sikre at relevante patienter får træning/behandling. Personalegruppen spænder bredt ift. alder og erfaring og vi vægter vores arbejdsmiljø og et godt kollegaskab meget højt. Den 1. fredag i hver måned har vi tværfaglig morgenmad med vores lægekollegaer og om eftermiddagen har vi fredagsbar. Som personalegruppe kendetegner vi os ved hjælpsomhed, positivitet og humor. Vi ønsker at udvikle os og lære sammen, for at kunne udnytte vores potentiale bedst muligt.

Organisering:
Vi er organisatorisk forankret i Medicinsk Afdeling med afdelinger på henholdsvis Roskilde, Næstved & Nykøbing Falster sygehus. Vi har et tæt samarbejde med vores nefrologiske sengeafsnit på Roskilde og vores lungemedicinske sengeafsnit i Næstved. I medicinsk afdeling er der fokus på sygeplejen og dens udvikling.

Vi vil gerne være førende inden for nytænkning og videreudvikling af sygeplejen og har i den forbindelse sammensat en femkløver, som står i spidsen for dette arbejde. Femløveren består af oversygeplejersken, de 3 kliniske sygeplejespecialister samt vores sygeplejerske med specialistfunktion.

Sammen skaber vi et stærkt sygeplejefagligt miljø, hvor vi kan være de førende inden for vores specialer. Vores mål er, at patienterne oplever evidensbaseret sygepleje af høj kvalitet.

Tag gerne et kig på vores Instagramprofil, som giver et lille indblik i vores hverdag og vores personalegruppe. Vores profil hedder @lunge­_infektion_b92_afdeling

Mit navn er Kristina Dollerup og jeg er oversygeplejerske for lunge- og infektionsmedicinsk afdeling. Hvis ovenstående har vakt din interesse og du ønsker at høre mere, hører jeg gerne fra dig. Du kan kontakte mig direkte på tlf. 93 56 87 49 eller send mig en mail; kdr@regionsjaelland.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Kristina Dollerup
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-05-2024
  • Regionens jobnr.
    033570
  • Quick-nr.
    461014
  • Indrykningsdato
    18-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    14-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Kristina Dollerup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-05-2024
  • Regionens jobnr.
    033570
  • Quick-nr.
    461014
  • Indrykningsdato
    18-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    14-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.