Region Nordjylland

Afd. Hjerte- og Hormonsygdomme: Ledelse

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Afdelingen for Hjerte- og Hormonsygdomme søger nye kolleger

Vi kan tilbyde dig et fagligt fællesskab, der prioriterer sygepleje af høj kvalitet
Vi kan tilbyde dig et godt kollegialt fællesskab, hvor vi griner sammen og hjælper hinanden, når det brænder på
Vi prioriterer en høj faglighed og har løbende tilbud om kompetenceudvikling 

Er det noget, der tiltaler dig, så søg en stilling hos os!

Vi søger en kollega, der ligesom os, prioriterer og bidrager til et godt arbejdsmiljø, og som gerne vil plejen til hele patienten. Der er en stilling til fastansættelse og 2 barselvikariater af 1 års varighed i opslag.

Vil du gerne være en af os, er du stolt af dit fag, og vil du gerne bidrage til udviklingen af det, så er det vores håb, at du vil søge hos os.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en afdeling, hvor alle, på tværs af faggrupper, er deltagende og supplerer hinanden. Det faglige niveau er højt, og dine kommende kolleger består primært af meget erfarne og kompetente sygeplejersker og SSA, der gerne vil hjælpe, sparre, lære af dig og lære fra sig.

Hovedparten af personalegruppen har forskellige funktioner i afdelingen, såsom ambulatorie, akutfunktion og i sengeafsnittet. Alle deltager i weekender og helligdage.

I weekenden arbejder vi i henholdsvis 8 timers vagter hver 3. uge eller i 12 timers vagter hver 4. uge. Vi arbejder i 2 vagttyper. Vores plejeform bygger på principperne for primærpleje, hvor vi har suppleret med en makker og daglig sygeplejefaglige konference.

Afdelingen for Hjerte- og Hormonsygdomme består af et stort ambulatorium og et mindre sengeafsnit. Vi har 16 senge, hvor de 10 er til hjertepatienter, de 5 er til almen medicinske patienter og den sidste er til endokrinologiske patienter.

Patientkategorier
I de hjertemedicinske senge varetager vi pleje og behandling af patienter, der er bredt repræsenteret inden for det hjertemedicinske speciale. Det kan være patienter, der observeres for blodprop i hjertet, patienter med rytmeforstyrrelse, og patienter med åndenød og væske i kroppen, der kan tilskrives en hjertelidelse. 

Afdelingen modtager ligeledes patienter fra Aalborg Universitetshospital efter et invasivt indgreb som f.eks. by-pass, stent anlæggelse, efter en blodprop i hjertet, eller pacemaker anlæggelse.

Vi modtager akutte patienter fra kl. 8-20, og akutte patienter døgnet rundt fra modtagelsen.

I vores endokrinologiske seng modtager vi patienter med medicinske problemstillinger indenfor hormon- og stofskiftesygdomme. Det kan være patienter med nyopdaget type 1 diabetes i ketoacidose (eller syreforgiftning), patienter med dysreguleret type 2 diabetes (HONK), alvorlige forstyrrelser i kalkstofskiftet, svær binyresygdom og svær stofskiftesygdom.

I vores medicinske senge modtager vi patienter med forskellige almene medicinske problemstillinger.

For alle patientkategorier gælder det, at indlæggelserne i sengeafsnittet er præget af både korte patientkontakter, hvor der er højt fokus på information og vejledning, og lange plejekrævende forløb, hvor samspillet med patient, pårørende og primærsektor vægtes højt.

Oplæring
Vi tilbyder dig oplæring, der er tilpasset til dit kompetenceniveau. De første 4 uger er du uden for normering, og efterfølgende vil du have fokusdage indenfor vores forskellige specialepatienter.

Du vil i starten være tilknyttet sengeafsnittet og med tiden, som dine specialekompetencer udvikler sig og du finder ud af, hvor din interesse ligger, vil du også have mulighed for at blive tilknyttet vores ambulatorier.

Vi har løbende tilbud om undervisning, som vi ønsker, at du deltager i. Ligesom du efter ca. 1 års ansættelse vil skulle gennemgå kardiologisk grunduddannelse og senere kardiologisk efteruddannelse.


Vi forventer:
Vi forventer af vores nye kollega, at du også er nysgerrig på os og vores specialer. Det er vigtigt for os, at du aktivt deltager i din oplæring og byder ind med det, du finder interessant eller syntes er svært.

Du er velkommen til at kontakte Chefsygeplejerske Christina Skov på tlf. 97640835 eller christina.skov@rn.dk hvis du vil høre mere om stillingen.

Har du lyst til at kigge forbi afdelingen til en rundvisning og en snak med en sygeplejerske, der kender afdelingen godt, så er du meget velkommen.

Vi holder samtaler den 25. april

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Kontaktperson
    Christina Skov
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    19267
  • Quick-nr.
    461074
  • Indrykningsdato
    19-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    21-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Kontaktperson
    Christina Skov
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    19267
  • Quick-nr.
    461074
  • Indrykningsdato
    19-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    21-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.