Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV

Læge med interesse for ECT søges til spændende stilling på Danmarks største psykiatriske hospital

Vi søger en læge med interesse for psykiatri, der kunne tænke sig at arbejde med ECT-behandling på Psykiatrisk Center København (PCK).

Vi har nu en spændende stilling til dig, der ønsker at kombinere kompetenceudvikling inden for akutpsykiatri med ECT-behandling af psykiatriske patienter.

 

Lidt om ECT-området på Psykiatrisk Center København

ECT-enheden på PCK er velfungerende og fungerer som en stærk enhed. Det der kendetegner enheden, er et godt sammenhold og respekt for hinanden. PCK’s ECT-enhed består af engagerede sygeplejersker og læger, der tilsammen har rigtig mange års erfaring med at give ECT.

Vi har både indlagte patienter og ambulante patienter, der kommer til behandling. Denne blanding af indlagte og ambulante patienter giver en spændende hverdag, hvor de patienter, vi ser, går fra at være akut indlagte til at komme og være velfungerende ude i samfundet.

 

Lidt om stillingen

Du vil som læge i ECT-enheden have min. 2 dage om ugen, hvor du selvstændigt skal give ECT-behandling i samarbejde med ECT-teamet. ECT-behandlingsdagene er fastlagt på mandage, onsdage og fredage i alm. arbejdstid.

ECT-behandlingen foregår i akutafdelingen, i det fine spritnye hospitalsbyggeri på Bispebjerg-matriklen.

Du vil udover ECT-opgaverne være tilknyttet forvagtslaget på Bispebjerg-matriklen, have vagtarbejde på hverdage og i weekender og derfor få mulighed for at få erfaring med akutpsykiatrien.

Du vil have et tæt samarbejde personalet og oversygeplejersken i ECT-enheden samt afdelingens øvrige lægegruppe og personalegruppe.

 

Stillingen er på 37 timer om ugen, i gennemsnit over en normperiode på 16-uger.

 

Vi ønsker at kunne besætte stillingen pr. 1. juni 2024.

 

Lidt om dig

Vi forventer, at du har autorisation som læge i DK, og at du har en interesse og motivation for at arbejde i psykiatrien. Vi ser gerne, at du har færdiggjort Klinisk Basis Uddannelse og har ret til selvstændigt virke. Tidligere erfaring fra psykiatrien er et plus, men ikke nødvendigvis afgørende for os – det vigtigste for os er, at du er en motiveret læge, der ønsker at dygtiggøre sig indenfor det psykiatriske speciale, og særligt indenfor ECT-området.

 

Ansøgning  

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle faglige kompetencer.

Du ansættes i henhold til overenskomst for underordnede læger, herunder overenskomstens bestemmelser om arbejdstid.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Cheflæge Lone Baandrup (tlf.: 91 16 59 03 / mail: lone.baandrup@regionh.dk)

 

Ansøgningsfristen er den 22. april 2024

Ansættelsessamtalerne vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristen udløber.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Om Psykiatrisk Center København

PCK´s sengeafsnit er beliggende på 3 matrikler: Bispebjerg Hospital (Afdeling BBH), Frederiksberg Hospital (Afdeling FRH) samt Gentofte Hospital (Afdeling GeH). PCK har i slutningen af 2022 taget første etape af Ny Psykiatri Bispebjerg i brug, Ny Psykiatri Bispebjerg er et nyt moderne psykiatrihospital som samler flere af centerets sengeafsnit inkl. akutsøjlen.

 

Herudover har PCK en række almene og specialiserede ambulatorier.

Grundet PCK´s størrelse er der mulighed for at få et bredt og indgående kendskab til specialet psykiatri. PCK er kendetegnet ved høj faglighed og dygtige speciallæger. Det er et travlt center, med et højt patientflow, og der er mulighed for at få erfaring med alle diagnostiske grupper.

Vi modtager og behandler voksne psykiatriske patienter inden for det almene psykiatriske område og har derudover ansvar for en række regions- og højt specialiserede funktioner (affektive lidelser, angst, OCD, somatiseringstilstande, sexologi, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, ældrepsykiatri og militærpsykiatri).

 

Udover en stor akutmodtagelse, et akut udgående psykiatrisk team, og flere akutte modtageafsnit – har centeret en række åbne, almene og intensive sengeafsnit, fire almene ambulatorier (F-ACT), et samlet hus for tilbuddet Opus, opsøgende og udgående teams, et affektivt ambulatorium og to store psykoterapeutiske klinikker.

Der er daglig undervisning og tradition et intensivt læringsmiljø for læger på alle uddannelsesniveauer.

 

Forskning er højt prioriteret på PCK, og vi har mange stærke forskningsmiljøer. Forskning er en naturlig del af det at arbejde på PCK. Forskningen på PCK er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt. Der er rig mulighed for at deltage i forskning, og en ansættelse på PCK kan således skabe mulighed for deltagelse i forskningsprojekter, hvis det har interesse.

Som universitetsafdeling, varetager PCK undervisning af medicinstuderende og læger i postgraduate lægelige uddannelsesstillinger på alle niveauer.

 

PCK er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by, Frederiksberg og Vanløse.


Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med mere end 100 forskere.

PCK har i alt ca. 1300 medarbejdere, har årligt ca. 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter. 

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

Læs mere på www.psykiatri-regionh.dk og om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    255377
  • Quick-nr.
    461309
  • Indrykningsdato
    22-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    255377
  • Quick-nr.
    461309
  • Indrykningsdato
    22-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.