Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Oversygeplejerske til Afdeling for Kæbekirurgi

Afdeling for Kæbekirurgi (AKK) søger en ambitiøs og innovativ oversygeplejerske, som har lyst til at lede afdelingens sygeplejerske- og klinikassistentgruppe i en foranderlig hverdag, og som vil være med til at sikre det gode patientforløb og en attraktiv arbejdsplads gennem daglig personaleledelse, driftsledelse, faglig- og strategisk ledelse.

Du har dine ben solidt plantet på jorden, og har en anerkendende og åben ledelsesstil, som sikrer dig følgeskab af dine medarbejdere, der består af en gruppe på 17 sygeplejersker og 20 klinikassistenter.

Du får et tæt samarbejde med den assisterende oversygeplejerske, som varetager den daglige koordinering samt vagtplanlægning, og en klinikassistent, som varetager den daglige ledelse af klinikassistenterne. Sammen har I ansvar for at sikre den daglige drift og personaleledelse af sygeplejersker og klinikassistenter.

Den øvrige ledergruppe består af: chefsygeplejerske, leder af sekretariatet, ledende overtandlæge, cheftandlæge, uddannelsesansvarlig overtandlæge og sektionsledere.

Sammen med den tværfaglige ledergruppe og den kliniske sygeplejespecialist/kliniske underviser, er du ansvarlig for at identificere udviklings- og forbedringsbehov, samt være med til at sikre, at projekter kommer i mål. Du har fokus på patientsikkerhed samt kvalitets- og udviklingsarbejde og er en leder, der arbejder for sygeplejen i et tvær-og fællesfagligt perspektiv, med fokus på det gode patientforløb.

Du er ansvarlig for at implementere vision og strategier gennem relevant involvering af medarbejderne, og sikre kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til patienternes behov, specialets udvikling og den specialiserede sygepleje.

Som oversygeplejerske er du beslutningsdygtig, loyal og har en naturlig gennemslagskraft. Du skal lede dine medarbejdere i forandringsprojekter og kunne oversætte vision og strategier til meningsfulde og praksisnære mål for dem.

Du har fokus på dine medarbejderes trivsel og er med til at sikre rammer for et godt arbejdsmiljø, og du kan motivere og udvikle en kultur med afsæt i strategierne frisættelse og forbundethed til at skabe løbende forbedringer både i relation til trivsel og arbejdsmiljø, og til patientforløb.

On-boarding af nye medarbejdere og studerende, samt fastholdelse og udvikling af erfarne medarbejdere, er en naturlig del af din daglige ledelse og ledelsesstil.

I ledergruppen er du aktivt deltagende og arbejder med egen udvikling i ledelse og ledergruppens udvikling.

Kvalifikationer:

Lederuddannelse på diplom- eller masterniveau.

Ledelseserfaring

Klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne inden for det kirurgiske område

Om afdelingen:

Afdeling for Kæbekirurgi behandler sygdomme, alvorlige infektionstilstande, misdannelser, kræft og læsioner i tænder, mundhule og kæber. 

Afdelingen består af et stort ambulatorium fordelt på 3 afsnit: 2002, 2003 og 3003/3004. Derudover har vi daglig aktivitet på operationsgangen, hvor vi bemander 15 lejer pr. uge.

Vores patienter indlægges på Øre-Næse-Halskirurgisk sengeafsnit, som vi har et tæt samarbejde med.

Regionstandplejen for Region Hovedstaden, Tilskudsordningen, Odontologisk Videncenter og Læbe-Ganespalte Centeret er desuden forankret i afdelingen. 

Afdeling for Kæbekirurgi på Rigshospitalet varetager behandling, pleje, uddannelse samt forskning på regionalt, nationalt og internationalt niveau. Arbejdsområdet er svarende til Sundhedsstyrelsens specialebeskrivelse med hovedvægt på de højt specialiserede funktioner.       

Der foretages årligt ca. 1300-1400 operationer i generel anæstesi, og der er ca. 27.000 ambulante besøg. Afdelingens aktiviteter er organiseret i faglige sektioner, der alle involverer afdelingens forskellige faggrupper: sekretærer, klinikassistenter, sygeplejersker, tandplejere, specialtandlæger, tandlæger og kirurger.

Afdelingen er i vækst og udvikling, og omfatter pr. 1. marts 125 fastansatte medarbejdere, samt en større gruppe timelønnede og frivillige medarbejdere.

Vi er uddannelsessted for sygeplejersker, specialtandlæger i kæbekirurgi, tandplejere og sundhedsadministrative koordinatorer (SAK).

En del af afdelingens børneforløb skal med over i Mary Elizabeths Hospital, når det åbner (efter planen) i 2026.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt chefsygeplejerske Camilla Kjærulff, tlf. 24619933, mail camilla.kjaerulff@regionh.dk

Stillingsbeskrivelse kan fremsendes efter ønske.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni 2024 eller snarest herefter

Ansøgningsfrist: 15. april 2024

Samtaler: 19. april (fra kl. 12)

2. samtale (kandidater som går videre fra 1. samtale): 24. april (fra kl. 14)

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Camilla Kjærulff
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    255437
  • Quick-nr.
    461413
  • Indrykningsdato
    26-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Camilla Kjærulff
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    255437
  • Quick-nr.
    461413
  • Indrykningsdato
    26-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.