Region Nordjylland

Ambulatorium for Blodsygdomme

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Sygeplejersker søges til tværgående funktion mellem ambulatorium og sengeafsnit i Hæmatologisk Afdeling

Sygeplejersker søges til tværgående funktion mellem hhv. ambulatorium og sengeafsnit i Hæmatologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital. Stillingerne er i første omgang vikariater af ½ års varighed med gode muligheder for senere fastansættelse.

Vil du være en del af en højtspecialiseret afdeling, hvor du arbejder ca. halvdelen af tiden i ambulatoriet og ca. halvdelen af tiden i sengeafsnittet? Vi forestiller os et rul, hvor du hver 3. uge hen over en weekend arbejder 6 – 7 dage i sengeafsnittet. De resterende vagter vil være dagvagter i ambulatoriet.  Af de 6 – 7 dage i sengeafsnittet vil op til 3 dage kunne være vagtarbejde, som enten kan afvikles hen over weekenden eller i hverdagene alt efter ønske. På sigt, når alle arbejder i tværgående funktion, håber vi, der bliver mulighed for at overgå til, at man arbejder hver 4. weekend, hvis dette ønskes.
Vi er dygtige til, og værdsætter, det tværfaglige samarbejde, og bidrager alle til det gode patientforløb. Vi er dygtige til at kommunikere, både med hinanden og med vores patienter og pårørende.
Som sygeplejerske hos os bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi sætter barren højt for den sygeplejefaglige behandling og udviklingen af denne. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til alle, og vi prioriterer udvikling og trivsel af både den enkelte og fællesskabet, og vi glæder os til tage imod nye kollegaer.

Gør en forskel hos os
Vi er et spændende og velfungerende afsnit, hvor vi modtager elektive, subakutte og akutte patienter. For at understøtte sammenhængende patientforløb har vi et tæt samarbejde mellem ambulatorium og sengeafsnit, da mange af vores patienter veksler mellem at være ambulante og indlagte. Du bliver en del af et hold af engagerede sygeplejersker, hvor nogle er nyuddannede og andre har mange års erfaring.
Vi har, i forhold til de store diagnosegrupper, etableret tværfaglige diagnoserelaterede teams, som sikrer, at vi er på forkant med udviklingen inden for behandling og pleje til patienterne, og at vi kan yde en høj specialiseret sygepleje. Vi har et stort udviklingsfokus på (videre)udvikling af patientforløb, palliation, kvalitet, arbejdsgange og arbejdsmiljø.
Som sygeplejerske hos os vil du opleve kolleger, der er meget engagerede og som har et højt fagligt niveau. Vi vægter desuden plads til humor og socialt samvær, som vi mener har stor betydning ind i en sommetider travl hverdag. Vi er optaget af at skabe en god trivsel med udgangspunkt i medansvar, medindflydelse og fællesskab.

Afsnittet har tilknyttet UUU-sygeplejersker med ansvar for uddannelse, undervisning og udvikling, kliniske vejledere og en praktikvejleder. Vi uddanner SOSA elever og sygeplejestuderende på 1., 2. og 6. semester.

Om dig
Vi leder efter dig, der har interesse i at arbejde med kontinuitet i patientforløb, og som har blik for eventuelle muligheder for forbedringer af overgangene mellem ambulatorium og sengeafsnit. Du er åben og positiv, og er dygtig til at kommunikere, både med patienter og med dine kollegaer. Du har gode tværfaglige samarbejdsevner, er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt, også når situationen kræver handling her-og-nu. Herudover ønsker vi os kollegaer, der:
  • prioriterer og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • har lyst til personlig udvikling, og som bidrager til udviklingen af den kliniske sygepleje.
  • deltager aktivt og positivt i forandringsprocesser og bidrager til, at vi kommer i mål.
Vi tilbyder dig…
En spændende og uforudsigelig hverdag, som er baseret på høj faglighed og et super godt kollegialt samarbejde. Du får mange erfarne og engagerede kollegaer, der gerne deler ud og videndeler, og som har en høj sygeplejefaglig viden. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til medindflydelse og medinddragelse, som igen baserer sig på tillid og gensidig dialog. Vi tager godt imod dig, når du kommer, og du bliver tilknyttet kliniske makkere, ligesom der altid vil være en erfaren kollega, du kan sparre med. Som nyuddannet/eller ny på hospitalet, kan du deltage i kursusforløbet Godt fra Start.

Om os
Hæmatologisk Speciale har højt specialiseret landsdelsfunktion inden for hæmatologi, og modtager derfor patienter fra hele Region Nordjylland. De hæmatologiske sygdomme er primært leukæmi, lymfekræft, myelomatose og anæmi, hvor behandlingen primært er medicinsk kræftbehandling.
Ambulatoriet er et aktivt afsnit, hvor der ydes kompleks sygepleje i en travl hverdag, der er præget af mange sygeplejefaglige udfordringer. Primære opgaver i afsnittet er observation og pleje af den akut syge patient, information til patienter, indgift af kemoterapi og antistoffer, telefonkonsultationer, blodtransfusioner, knoglemarvsundersøgelser, lumbalpunkturer o.m.a. Desuden modtages indkaldte og akutte hæmatologiske patienter til indlæggelse i sengeafsnittet via ambulatoriet.
Sengeafsnittet er normeret til 25 senge plus 4 senge i vores 5 døgns satellitafsnit, beliggende i onkologisk afsnit D3. Sengeafsnittet modtager patienter til behandling af hæmatologiske sygdomme, samt pleje og behandling af bivirkninger, som opstår i forbindelse med sygdom og behandling.
På hverdage modtages patienterne via afdelingens modtagelse beliggende i Hæmatologisk Ambulatorium. Aften/nat/weekender og helligdage modtages patienterne via FAM, hvorfra de kommer direkte i sengeafsnittet.
Specialet består af et sengeafsnit, et ambulatorium og en forskningsenhed, herunder en klinisk forskningsenhed med henblik på protokollerede behandlinger.

Du kan læse mere om os her

Vil du vide mere?
Så kan du kontakte chefsygeplejerske June Korup, Hæmatologisk Ambulatorium, på tlf. 97 66 38 65 eller chefsygeplejerske Christina Andersen, Hæmatologisk Sengeafsnit, på tlf. 97 66 38 66

Praktisk
Vi afholder samtaler i uge 17, og der er opstart i jobbet den 1. juni 2024 eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR. Arbejdstid: stillingerne er på fuld tid eller efter aftale.  

Arbejdstiden vil være dag-, aften og nat, eller evt. kun 2 skiftet vagt med en daglig arbejdstid på 7,5 - 8 timer. Du har weekendvagt hver 3. weekend. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    June Chalotte Korup
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    19328
  • Quick-nr.
    461602
  • Indrykningsdato
    04-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    19-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    June Chalotte Korup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    19328
  • Quick-nr.
    461602
  • Indrykningsdato
    04-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    19-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.