Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Reservelæge på Psykiatrisk Område i Grønland, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

Har du mod på 6 eller 3 måneders reservelægeansættelse i psykiatrien, Dr. Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland?

Vi tilbyder lige nu

6 måneders ansættelse fra 1. august 2024

6 måneders ansættelse fra 1. oktober 2024

6 måneders ansættelse fra 1. december 2024

I perioder kan der være behov for ansættelser af 3-4 måneders varighed. Søg med angivelse af den periode du ønsker at komme.

Som psykiatrisk læge i Nuuk har du et meningsfuldt arbejde, hvor du kan gøre en synlig forskel for dine patienter. Du følger dine egne patienter gennem deres behandlingsforløb, hvilket giver god mulighed for at vurdere behandlingseffekt og for at skabe relation til den enkelte patient.

Da vi som afdeling varetager al psykiatrisk behandling i Grønland kan du her tilegne dig en bred vifte af psykiatriske kompetencer, og mulighederne for bed-side-supervision er gode. Her vil du opleve et tæt personligt samarbejde med mange personalegrupper og en stor fællesskabsfølelse, både professionelt og socialt.

Vi kan tilbyde yngre læger både med og uden psykiatrisk erfaring minimum 6 måneders ansættelse i Psykiatrisk Område, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. 3 måneders ansættelser tilbydes primært læger med psykiatrisk erfaring. 

Psykiatrisk Område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit) og psykiatrisk ambulatorium (herunder alment psykiatrisk ambulatorium samt distrikspsykiatrien i Nuuk med 170 tilknyttede patienter). Vi har et samarbejde med Region Midtjylland med månedlig konference og 16 sengepladser på et retspsykiatrisk afsnit på Aarhus Universitetshospital samt ugentlig konference med børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden.

Stillings- og funktionsbeskrivelse finder du her: Stillings- og funktionsbeskrivelse Reservelæge Psykiatri, Nuuk

Hvad kan du forvente?

Som yngre læge i Psykiatrisk Område kan du have funktioner på afdelingen, i psykiatrisk ambulatorium og i vagtfunktion. På afdelingen er du kontaktlæge og går stuegang på dine egne patienter i samarbejde med øvrige læger og varetager udredning og behandling. Ambulant kan du se patienter tilknyttet distriktspsykiatrien eller alment psykiatrisk ambulatorium bl.a. med telepsykiatriske konsultationer med patienter fra kysten.

Du vil være forvagt i et 3-5 skift rul, hvor der altid er mulighed for supervision af bagvagt.

Forvagten har tilkaldevagt fra hjemmet med en gennemsnitlig vagtbelastning efter normalt dagarbejde på 3 timer. Vi har op til 7 indlæggelser per uge, heraf er de fleste i dagstid. Der er et tæt samarbejde med speciallægerne med tid afsat til faglig sparring hver dag og god mulighed for personlig feedback.

Denne struktur tillader også at man som læge i trygge rammer kan få stort ansvar for det enkelte patientforløb. Psykiatrisk Område er godkendt som uddannelsesafdeling hoveduddannelse i Almen Medicin.

Du vil aldrig være alene hos os, da vi har en god kollegial holdånd i psykiatrien og har samarbejdsaftaler med specialister i Danmark.

Hos os får du enestående muligheder for faglig udvikling specielt indenfor psykoseproblematik, suicidologi, traumatologi og det transkulturelle felt. Du kan også blive tilknyttet forskning indenfor disse emner ved interesse.

Hvad forventer vi af dig? 

Det er et krav at du har dansk autorisation for selvstændigt virke. Præ-KBU læger kan i enkelte særlige tilfælde tilbydes ansættelse.

Derudover forventes det at du har mod på faglig udvikling og tæt samarbejde med andre faggrupper. Du besidder et godt overblik og har gode samarbejdsevner, og du er robust og omstillingsparat.

Hvem er du?

Vi søger yngre læger, der kan kombinere lægefaglighed med lyst til at arbejde i psykiatrien i Nuuk, hvor der er mange forskellige patienter og mange spændende arbejdsopgaver. Du skal kunne bevare overblikket og være fleksibel, da det lægelige udfordres indenfor et bredt felt af diagnoser og samarbejde med flere faggrupper, samarbejdspartnere, og en hverdag med akutte og logistiske problemstillinger.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange kulturelle og kulinariske oplevelser, og du er hurtigt ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren er der solskin om natten og hvaler i Nuukfjorden, og i vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend- og alpinski på byens løjper.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning: Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansættelsestidspunkter løbende og efter aftale.

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Overlæge, Parnûna Heilmann, telefon: +299 34 45 72, email: paho@peqqik.gl

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 30. december 2024

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Personale Afdelingen
    personale@peqqik.gl
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Quick-nr.
    461919
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    30-12-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Personale Afdelingen
    personale@peqqik.gl
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Quick-nr.
    461919
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    30-12-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Reservelæge på Psykiatrisk Område i Grønland, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.