Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse

Hånden på hjertet – vi mangler en Oversygeplejerske til vores Hormon- og hjerteafsnit på Slagelse sygehus

 

Vi søger efter en Oversygeplejerske som har lyst til at fortsætte den positive udvikling vi har været gennem de sidste 2 år. 

Vi søger en Oversygeplejerske der har erfaring med ledelse og motiveres af at lede i en kompleks hverdag. Du har øje for det gode arbejdsmiljø og udviklingen af de komplekse patientforløb i samarbejde med engagerede medarbejderne og øvrige ledere.

Du er ikke alene om opgaven, da du har en Oversygeplejerske-makker som sammen med to souschefer og to ledende overlæger, er med til at fortsætte udviklingen i afsnittet.

I jobbet får du:

En attraktiv og selvstændig stilling med et stort ansvar, gode udviklingsmuligheder i afsnittet og som leder.  

Du bliver medlem af et stærkt netværk bestående af oversygeplejersker, ledende lægesekretær og chefsygeplejersken, hvor vi i fællesskab udvikler vores ledelse og den fælles opgaveløsning.

Afsnittet vægter mono- såvel som tværfagligt samarbejde, samt arbejdsmiljø højt. Det gør vi ved at have en anerkendende kultur, åbenhed, engagement og arbejdsglæde som nøgleord. Et arbejde som hele tiden er i fokus.

Der er ansat en vagtplanlægger, som varetager den langsigtet planlægning og den daglige dækning ved sygdom, dette selvfølgelig i samarbejde med oversygeplejersker og souschefer.

Endokrinologien og Kardiologien fusionerede i 2022 og består nu af 48 sengepladser til specialespecifikke patienter. Derfor har vi stor fokus på kompetenceudvikling af personalet, samt faglig udvikling af såvel den basale som den komplekse og specialiserede sygepleje. I afsnittet har vi udviklingssygeplejersker, kliniske sygepleje specialister og on-boardingsygeplejersker. Derudover er der ansat sygeplejersker såvel som social- og sundhedsassistenter, hjælpende hænder og der er allokeret faste fysioterapeuter.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, social – og sundhedsassistent elever og ambulanceredder elever. Derudover samarbejder vi med anæstesien i forbindelse med uddannelse af anæstesisygeplejersker.

I afsnittet har vi desuden kompetente lægesekretærer, diætister, fysioterapeuter, ergoterapeuter, ekkoteknikere og en administrativ medarbejder.

Aktuelt arbejder vi med projekt fleksibel arbejdstid for alle medarbejdere og skal i den forbindelse afprøve indsatser, som giver højere fleksibilitet og arbejdsglæde. Vi er i gang med implementering af 72 timers behandlingsansvar, hvilket har særlig bevågenhed i afsnittet.

Vi er påbegyndt et samarbejde med Hjerteforeningens patientstøtter som på ugentlig basis er i afsnittet og kan bidrage til dialog med hjertepatienter. Samarbejdet startede medio marts 2024.

Det vi forventer af dig er, at du har gennemført en lederuddannelse. Hvis ikke du har, skal du være indstillet på at gennemføre en lederuddannelse.

Du er selvfølgelig uddannet sygeplejerske og forstår at lede opad, nedad og til siden. Du skal udvikle sygeplejen i henhold til den sygeplejestrategi vi har på NSR. Du er god til at samarbejde – også når det er svært - og du formår at inddrage medarbejdere og bringe deres forskellige kompetencer i spil.

Vi har selvfølgelig en forventning til dig om, at du er loyal og kan indgå i et tæt samarbejde med afsnittets anden oversygeplejerske, ledende overlæger, souschefer og vagtplanlægger.

Vi håber du er blevet inspireret til at søge stillingen.

Har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Chefsygeplejerske Gitte Risom på telefon 93 57 70 11 eller Oversygeplejerske Mie Valsted på telefon 93 57 03 73.

Søg stillingen senest den 16. maj 2024

  1. Samtale til stillingen afholdes den 22. maj 2024
  2. Samtale til stillingen afholdes den 24. maj 2024

Ansættelse pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Gitte Risom
    gri@regionsjaelland.dk
    93 57 70 11
  • Adresse
    Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    034026
  • Quick-nr.
    462097
  • Indrykningsdato
    16-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Gitte Risom
    gri@regionsjaelland.dk
    93 57 70 11
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    034026
  • Quick-nr.
    462097
  • Indrykningsdato
    16-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Hånden på hjertet – vi mangler en Oversygeplejerske til vores Hormon- og hjerteafsnit på Slagelse sygehus"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.