Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.

Cheflæge til Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F.

Som cheflæge på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F., bliver du omdrejningspunktet for en afdeling med flere medicinske specialer på et dynamisk og innovativt sygehus med fokus på høj faglighed, nye ideer og en fælles ledelsesopgave.

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital med Nykøbing F. Sygehus. Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Velkommen til Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F.

Vi tilbyder dig en stilling som cheflæge på Medicinsk Afdeling, der er det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for 150.000 borgere fra Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland.

Både som uddannelsessted, som arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Vi har en flad struktur og højt til loftet med plads til udvikling og til at afprøve nye ideer. Afdelingen står for det samlede medicinske område med i alt ca. 380 medarbejdere og ledes i fællesskab af cheflægen og chefsygeplejersken. Der er 5 specialeansvarlige overlæger og yderligere ca. 60 læger, hvoraf ca. 30 er speciallæger og resten yngre læger. Medicinsk Afdeling har for nuværende 109 sengepladser og derudover er der også et velfungerende dagafsnit, hvor patienter og praktiserende læger ser fordelen i, at der tilbydes subakutte tider.

Som cheflæge skal du sammen med chefsygeplejersken være rollemodel ift. nytænkning, høj faglighed, effektiv drift samt tillidsfuldt samarbejde – både internt i afdelingen, på tværs af vores sygehus og i det øvrige sundhedsvæsen.

Medicinsk Afdeling er den største afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. med ca. 12.000 indlæggelses- og patientforløb årligt.

Som cheflæge bliver du en vigtig medspiller i et sundhedsvæsen i forandring

Vi tilbyder dig en stilling, hvor meget går godt, og hvor der også er områder, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Afdelingsledelsen skal styrke og udvikle samarbejdet mellem faggrupper og specialer, og hele tiden afveje, hvordan vi får den bedste balance i hensynet til den enkelte patient, økonomien, bredden og dybden af faglighederne. Du har en vigtig opgave i at gøre det nemmere at være patient og pårørende, og har en central rolle for tværgående koordinering. Du vil skulle have lyst til at arbejde tæt sammen med alle afdelinger på hele SUH. På matriklerne i Roskilde og Køge er der ligeledes medicinske afdelinger og en Kardiologisk Afdeling. Det er afdelinger, der vil være naturlige samarbejds- og sparringspartner både fagligt og ledelsesmæssigt. Det er også afdelinger, som ofte varetager den mere specialiserede behandling i regionen. Endvidere vil du få et tæt samarbejde med sygehusledelsen, de andre afdelingsledelser på det nye SUH, kommuner og almen praksis.

Du er et naturligt samlingspunkt

Vi forventer, at du brænder for ledelsesopgaven og er motiveret for at sætte retning for hele afdelingen sammen med chefsygeplejersken. Du har solid klinisk erfaring og er speciallæge i et intern medicinsk grenspeciale. Du skal kunne bidrage aktivt til at styrke trivslen blandt medarbejderne og sætte rammen for et udviklende og givende arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du har et bredt netværk, der bidrager til afdelingens rekrutteringsmuligheder. Endelig må du gerne have erfaring med at styrke forskning, samt kunne indgå i og bidrage til et inspirerende miljø på tværs af sygehuset.  Du skal være åben for brug af innovative teknikker, teknologier og processer.

Du er god i relationerne og du skaber følgeskab. Du har en tydelig ledelses- og kommunikationsstil, som skaber engagement, trivsel og resultater. Du er synlig og nærværende af natur. Du er troværdig og med et strategisk blik for at udvikle det tværfaglige samarbejde og bidrager til vores kultur præget af tillid, åbenhed og høj faglighed. Du tør gå foran, er vedholdende og evner at prioritere de knappe ressourcer. Endelig er du ambitiøs, nytænkende og med flair for både sundhedsøkonomi og -forvaltning. Bliv klogere på sygehuset her.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig vicedirektør, Trine Alstrup.

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nykøbing F. Sygehus
  • Kontaktperson
    Trine Alstrup
  • Adresse
    Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Intern medicin: Endokrinologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    034085
  • Quick-nr.
    462195
  • Indrykningsdato
    29-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    12-05-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nykøbing F. Sygehus
  • Adresse
    Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.
  • Kontaktperson
    Trine Alstrup
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Intern medicin: Endokrinologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    034085
  • Quick-nr.
    462195
  • Indrykningsdato
    29-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    12-05-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.