Region Nordjylland

Sexologisk Center

Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

Cheflæge til Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital

Vi søger en leder med lægelig indsigt, der vil stå i spidsen for en faglig ambitiøs afdeling med et tværfagligt team af engagerede medarbejdere.

Ledelse og samarbejde
På Aalborg Universitetshospital arbejder vi med patientnær ledelse. Du vil skulle referere til vicedirektøren for vicedirektørområde 8. Cheflægen er alene-leder for læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgiver og lægesekretærer samt en seniorforsker.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at udvikle og implementere nye tiltag, så afdelingens opgaveløsning løbende effektiviseres og forbedres indenfor behandlingen af voldtægtsofre, mennesker med seksuelle dysfunktioner eller i afdelingens HSF i udredning og behandlingen af transkønnede mennesker. Du skal være indstillet på et stort tværfagligt samarbejde med dit personale. Du skal derfor være god til at opbygge relationer og at iværksætte tværgående opgaveløsninger med baggrund i forskellige faglige perspektiver.

Cheflægen har det overordnede ansvar for den faglige aktivitet og kvalitet indenfor det seksualmedicinske speciale samt behandling af transkønnede. Heri indgår ansvar for at sikre overholdelse af aktivitetsmål, budget for afdelingen, patientsikkerhed og patientrettigheder. Afdelingen har en høj profil i medierne, og interesse for formidling i nyheds- og andre medier vil være vigtige egenskaber. Der er desuden en stor uddannelsesforpligtelse overfor psykologpraktikanter samt læger i fokuserede ophold.

Afdelingen har i mange år hyldet værdier som venlighed, professionalisme og respekt. Din ledelsesstil skal derfor være synlig, kommunikerende, åben og delegerende, og arbejdsformen skal være struktureret, systematisk og helhedsorienteret.

Uddannelse og erfaring
Vi søger en leder med lægelig indsigt, og som har lyst til og interesse for ledelsesopgaven. Det er en fordel med relevant uddannelse og erfaring inden for ledelse, administration og organisationsudvikling. Du kan være speciallæge i gynækologi, psykiatri eller endokrinologi.

Om Sexologisk Center
Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital varetager behandling af voldtægtsofre med behov for samtaleterapi (3 psykologer, 1 socialrådgiver), alle former for seksuelle dysfunktioner hos enlige og par (3 sygeplejersker, 2 psykologer) samt udredning og behandling af transkønnede patienter (1 endokrinolog, 1 psykiater, 1 gynækolog, 1 konsulent, 2 psykologer). Der er et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, og afdelingen bidrager til undervisning af masterstuderende i sexologi.

Ambulatoriet er et travlt ambulatorium med ca. 60 patientkontakter om dagen. En stor del af de sexologiske patienter har en kræftdiagnose, og mange af disse patienter har ofte et længerevarende ambulant kontrolforløb.

Forskning  
Idet afdelingen har en HSF, er der krav om forskning, hvorfor der er tilknyttet en seniorforsker. Afdelingen er involveret i mange forskelligartede projekter, og ambitionerne er store med opbygning af en transkohorte, der involverer flere afdelinger på Aalborg Universitetshospital og ved Odense Universitetshospital. Der er et stort ønske om og stor velvilje til at udvikle forskningsenheden i en positiv retning.

Undervisnings- og uddannelsesforpligtigelser  
Afdelingen har en aftale med Aalborg Universitet om at modtage psykologpraktikanter, der er i afdelingen ca. 6 måneder ad gangen. Alle behandlere forventes at deltage i klinikkens interne undervisning. Afdelingen afholder to årlige seminariedage med diverse temaer indenfor udviklingen af fagområdet, og har desuden en årlig arbejdsmiljødag ude af huset. Der er ekstern supervision for alt personale.

Om Aalborg Universitetshospital
Visionen for Aalborg Universitetshospital er at være patientens hospital med mennesket i centrum. Hospitalets kerneopgave er at skabe sikre og effektive forløb med patienten som partner. Som universitetshospital udvikler Aalborg Universitetshospital morgendagens behandling og uddanner morgendagens medarbejdere. Aalborg Universitetshospital er det største og højest specialiserede hospital i det nordjyske sundhedsvæsen - og Nordjyllands største arbejdsplads med knap 6.800 ansatte. Se mere om Aalborg Universitetshospital her: Aalborg Universitetshospital - Region Nordjylland (rn.dk).

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen besættes iht. aftalen vedrørende lægefaglige chefer. Efter aftale med FAS og Region Nordjylland besættes stillingen i en funktionsperiode på 4 år med mulighed for forlængelse eller tilbagegang til en stilling som overlæge iht. overenskomsten for overlæger.

Ansøger vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Aalborg Universitetshospital har udarbejdet et skema (som ansøger bedes udfylde) til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger i Region Nordjylland.

Ansøgningsfristen er den 16. maj 2024. Samtaler forventes afholdt den 24. maj 2024.
Tiltrædelse er den 1. september 2024 eller efter nærmere aftale.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til vicedirektør Lars Maagaard Andersen, l.maagaard@rn.dk, tlf. 2054 6591.

Funktionsbeskrivelse kan indhentes hos ledelsessekretær Trine Søndergaard, tch@rn.dk.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Lars Maagaard Andersen
    l.maagaard@rn.dk
    20546591
  • Adresse
    Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik & Intern medicin: Endokrinologi & Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    19386
  • Quick-nr.
    462203
  • Indrykningsdato
    18-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Lars Maagaard Andersen
    l.maagaard@rn.dk
    20546591
  • Stillingstype
    Cheflæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik & Intern medicin: Endokrinologi & Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    19386
  • Quick-nr.
    462203
  • Indrykningsdato
    18-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Cheflæge til Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.