Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Chefradiograf til Røntgen, Scanning og Nuklearmedicin på Esbjerg og Grindsted Sygehus

Hvis du er en beslutsom, troværdig og ambitiøs leder, så er det måske dig vi søger til stillingen som chefradiograf med start den 1. juni 2024 eller efter aftale!

Hvem er vi?
Røntgen, Scanning og Nuklearmedicinsk Afdeling består af en radiologisk og nuklearmedicinsk funktion under fælles ledelse af en cheflæge og en chefradiograf. Som nærmeste mellemledere har vi en række overradiografer, ledende/specialeansvarlige overlæger og en overbioanalytiker. Afdelingens overradiografer har modalitetsansvar fordelt på konventionel røntgen, UL inklusiv intervention samt CT, MR og mammografi. Overbioanalytikeren har base i det nuklearmedicinske afsnit. Der er ledende/specialeansvarlige overlæger inden for abdominal-, uro- og onkoradiologi, interventionsradiologi, muskuloskeletal radiologi, medicinsk radiologi inklusiv FAM-funktion, neuroradiologi, mammaradiologi og nuklearmedicin. Der er således en stor variation i opgaverne inden for de radiologiske og nuklearmedicinske modaliteter.

Vi er i alt cirka 115 medarbejdere fordelt på læger, radiografer, bioanalytikere, sekretærer og andet administrativt personale. Vi vægter uddannelse højt og har løbende radiografstuderende og uddannelseslæger.

Afdelingen har i nyere tid gennemgået en omfattende renovering og har i alt 5 MR-scannere (2 på 3 Tesla og 3 på 1,5 Tesla), 4 CT-scannere (hvoraf den ene udgør én ud af to photon couting CT-scannerne i hele Danmark), 3 PET-CT-scannerne samt fuldt udstyrede UL-, røntgen- og interventionsrum. Vi foretager cirka 220.000 undersøgelser på årsbasis og vi har et tæt samarbejde med Fælles Akutmodtagelse, de kirurgiske og medicinske specialer samt almen praksis. Afdelingen har funktioner i både Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Afdelingen har ligeledes en aktiv forsknings- og innovationsenhed kaldet Imaging Research Initiative Southwest (IRIS), som er placeret under Institut for Regional Sundhedsforskning (IRS) ved Syddansk Universitet. En af vores delvist forskningsansatte radiografer har for nylig opnået en Ph.d. grad. Forsknings- og innovationsenheden har især fokus på anvendelse af kunstig intelligens som en integreret del af hverdagen.

Som sygehus med akutfunktion er der et højt aktivitetsniveau og et stort patientflow hele døgnet. Vi lægger derfor vægt på det gode samarbejde, ordentlighed og gensidig respekt med en åben, tydelig og venlig kommunikation. Vi har patienten i fokus og er optaget af det gode forløb og et velfungerende tværfagligt samarbejde.

Hvad indebærer stillingen?
Som chefradiograf skal du i tæt samarbejde med cheflægen sikre sammenhængskraft samt en fælles retning og kultur i afdelingens daglige drift og strategiske opgaver samt de overordnede målsætninger på sygehuset. I skal sammen også sætte rammerne for et konstruktivt, professionelt og tillidsfuldt samarbejde både internt i afdelingen samt med de øvrige samarbejdsparterne såvel på som uden for sygehuset. Du skal have øje for trivsel og udvikling inden for alle faggrupper og have evner for rekruttering og fastholdelse.

Du skal som en del af afdelingsledelsen ligeledes sikre kvalitetsudvikling, forskning samt løbende forbedringsarbejde med fokus på kerneopgaven og det sammenhængende patientforløb. Disse opgaver varetages i et tæt samarbejde med overradiograferne, overbioanalytikeren og de ledende/specialeansvarlige overlæger. Du bliver samtidig en del af en relativt ny afdelingsledelse og kan derfor være med til at sætte dit præg på afdelingens fremtidige ledelsesstrategi, udviklingen af afdelingens aktiviteter samt sygehusets videre transformation fra akutsygehus til universitetshospital.

Hvilke kvalifikationer ønsker vi?
Vi søger en chefradiograf med stærke kommunikative og relationelle kompetencer. Du skal derfor mestre et åbent, tillidsskabende og respektfuldt samarbejde samt udvise handlekraft og træffe beslutninger i en hverdag med komplekse problemstillinger. Du skal ligeledes kunne navigere og prioritere i et system, der er styret af politiske beslutninger samt evne at omsætte beslutningerne, så det skaber mening og værdi for både patienter og personale.

Foruden baggrund som uddannet radiograf skal du kunne dokumentere relevant lederuddannelse og gerne ledelseserfaring for en større personalegruppe.

Om sygehuset
Esbjerg og Grindsted Sygehus er et akutsygehus for det sydvestjyske område i Region Syddanmark med aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt veneklinik i Brørup. Esbjerg Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset står over for en række spændende, strategiske udfordringer, hvor de væsentligste er:

  • Patient og kundefokus
  • Det hele sygehus
  • Tilpasning til nye vilkår

Udviklingen af Esbjerg Sygehus som akutsygehus, herunder den fulde implementering af den fællesakutmodtagelse, fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde. Dette kræver høje faglige standarder, i kombination med organisatorisk smidighed og vilje til at finde nye løsninger på tværs af både kliniske enheder og stabsfunktioner.

Med kandidatuddannelsen i medicin, bringer det sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle.

Esbjerg Sygehus samarbejder med Esbjerg kommune, om at skabe gode vilkår for god integration i lokalområdet, hvis du kommer udenbys fra og gerne vil bosætte dig med familie. Esbjerg kommune tilbyder rådgivning gennem deres Tilflytterservice og hjælp til at finde job til partneren igennem kommunens netværk.

Læs mere om sygehuset her.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 15. maj 2024 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20 og 22 i Esbjerg.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger
Du kan kontakte sygeplejefaglig direktør Charlotte Mose Hansen på telefonnummer 79182002 eller e-mail Charlotte.Mose@rsyd.dk samt cheflæge og forskningsleder Rikke Beese Dalby på telefonnummer 30628065 eller e-mail Rikke.Beese.Dalby@rsyd.dk, hvis du har lyst til at høre mere om stillingen.

Der indhentes børneattest forud for ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Kontaktperson
    Rikke Beese Dalby
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Ledende radiograf
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228891
  • Quick-nr.
    462589
  • Indrykningsdato
    30-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    14-05-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Rikke Beese Dalby
  • Stillingstyper
    Ledende radiograf
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228891
  • Quick-nr.
    462589
  • Indrykningsdato
    30-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    14-05-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.