Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Overenskomstansat overlæge med hovedfunktion indenfor neonatologi, Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ved Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital (NOH), Hillerød er en stilling som overenskomstansat overlæge med hovedfunktion indenfor neonatologi ledig til besættelse. Stillingen skal besættes med start 1.9.2024 eller snarest derefter.

Stillingen ønskes besat af en ansøger som

- er speciallæge i pædiatri

- har særlige kompetencer indenfor neonatologi med fagområdeuddannelse/ekspertuddannelse indenfor dette fagområder

- kompetencer indenfor den brede almene pædiatri

- har erfaring med og særlig interesse for neonatolgi

- har erfaring med ledelse og organisering indenfor neonatologi

- har erfaring med Sundhedsplatformen eller anden sundheds ITdokumentation

- har forskningserfaring, gerne med ph.d.

- har gode samarbejdsevner, høj fleksibilitet, og lyst til at arbejde tværfagligt og indstillet på at påtage sig opgaver indenfor det alment pædiatriske område ad hoc

- er innovativ og har lyst til at udvikle afdelingens tilbud indenfor fagområdet og afdelingen generelt

- i det daglige fremstår som en god rollemodel

-har en positiv indstilling med et godt humør

  

Overlægen vil skulle indgå i det tværfaglige neonatale fagteam og sammen med teamets øvrige medlemmer medvirke til at sikre høj sundhedsfaglig standard for de patientforløb som ligger indenfor området. Desuden skal overlægen sammen med teamet være ansvarlig for udviklingen af området lokalt i forhold til snitflader med andre kliniske afdelinger og samarbejdet på tværs omkring dette med primærsektor og andre regionale samarbejdspartnere, herunder andre Børne- og ungeafdelinger, herunder særskilt den højt specialiserede funktion på RH. Overlægen skal være med til at tegne afdelingens faglige profil såvel indadtil som udadtil indenfor området. Der skal ligeledes forventes et tæt tværfagligt samarbejde i teamet og i afdelingen generelt med andre faggrupper, tværgående specialer og subspecialer. Desuden skal forventes deltagelse i afdelingens øvrige pædiatriske opgaver, herunder den øvrige almene pædiatri samt at man vil få en central rolle i forhold til arbejdet og udviklingen med Sundhedsplatformen i afdelingen.

 

Stillingen vil indgå i afdelingens formaliserede neonatale bagvagtslag som p.t er en 4 - skiftet døgnvagt med tilstedeværelse efterfulgt af rådighedsvagt fra bolig.

 

NHN vil blive bygget som et helt nyt hospital på barmark og forventes at kunne tages i brug i vinteren 2026/27. I forbindelse med dette har hospitalet iværksat et stort organisationsudviklingsprojekt, som de kommende år vil trække store veksler på afdelingerne generelt, for at vi kan være klar til indflytning. Rammerne vil kræve udvikling af og fintuning af nye arbejdsgange og projektet adresserer blandt andet det at tænke organisation på en helt ny måde. Jobbet indebærer således at det forventes at man vil få en rolle i forhold til dette udviklings- og planlægningsarbejde i de kommende år, hvor der skal gøres klar til og trænes til at arbejde i nye rammer.

 

Ansøgeren bedes fremsende motiveret ansøgning og ligeledes i denne forholde sig til egne kompetencer i forhold til de 7 lægeroller.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos ledende overlæge Mia Bjerager eller cheflæge Jesper Andersen, Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød, Tlf.: 48294307, eller e-mail: dorthe.vestergaard@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Ansøgningsfrist mandag d.10. juni 2024

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25, sv.t. medio juni 2024.

Motiveret ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, autorisation til selvstændigt virke og speciallægeautorisation og CV uploades -  stilet til

Børne- og ungeafdelingen

Nordsjællands hospital

Dyrehavevej 15

3400 Hillerød

 

Stillinger i Børne- og ungeafdelingen, NOH er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er en forudsætning for ansættelse at man har en blank børneattest. Attesten indhentes hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

NOH er en røgfri arbejdsplads.

Lidt om NOH og Børne- og ungeafdelingen

NOH er en virksomhed i Region Hovedstaden, som p.t omfatter Hillerød, Frederikssund hospitaler samt Sundhedshuset i Helsingør. Børne- og ungeafdelingen dækker bredt det pædiatriske speciale, har 54 børnesengepladser (heraf 18 neonatale) og har ca. 200 ansatte - 180 fuldtidsstillinger, hvoraf ca. 60 er læger. NOH, Hillerød er akut områdehospital for Planlægningsområde Nord i Region Hovedstaden med et optageområde: 508.000 for pædiatri, gynækologi og obstetrik.

 

Et nyt samlet NOH – Nyt Hospital Nordsjælland (NHN) forventes færdigt til indflytning i 2026 med beliggenhed lige syd for Hillerød. Afdelingen har ca. 12000 indlæggelser (7-800 neonatale) og 15000 ambulante kontakter i 2020 og varetager funktion for børn og unge i alderen 0-17 år.  Desuden har afdelingen pr 1.1.2014 overtaget børnevagtlægefunktionen for børn under 12 år, hvor ca 8.000 årligt visiteres direkte til afdelingen fra 1813.

 

Afdelingen har pædiatrisk hovedfunktion jf. specialeplan samt speciel regionsfunktion indenfor gastroenterologi, neonatologi, reumatologi og en særligt fokus på fagområdet overvægt hos børn og unge med en veletableret overvægtsklinik, der er under udvidelse. Der er generelt et tæt samarbejde med RH om alle fagområder.

 

Afdelingen har årligt ca 30 yngre læger som er i forløb og under uddannelse indenfor pædiatri eller almen/akut medicin. Ligeledes er afdelingen en del af Københavns Universitet og deltager i studenterundervisning med afsluttende lægeeksamen i pædiatri på 12 semester. Desuden har afdelingen et stort flow af sygepleje- og jordemoderstuderende.  Afdelingen har indenfor de seneste år satset markant på forskning indenfor både det læge- og sygeplejefaglige felt og har 3 deleforskere/forskningsansvarlige speciallæger. Afdelingen har p.t 3-4 ph.d studerende og flere in spe, samt desuden prægraduate forskningsaktive.

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Jesper Andersen
    jesper.andersen.03@regionh.dk
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Pædiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    256108
  • Quick-nr.
    462788
  • Indrykningsdato
    03-05-2024
  • Ansøgningsfrist
    10-06-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Jesper Andersen
    jesper.andersen.03@regionh.dk
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Pædiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2024
  • Regionens jobnr.
    256108
  • Quick-nr.
    462788
  • Indrykningsdato
    03-05-2024
  • Ansøgningsfrist
    10-06-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Overenskomstansat overlæge med hovedfunktion indenfor neonatologi, Børne- og Ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød "

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.