Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 32, 2600 Glostrup

Jeg har brug for dig! Er du sygeplejerske og vil du med ombord på noget nyt?

Vores patienter er indlagt hos os, fordi de selv ønsker det og de siger ja til at deltage ved 12 ugers intensiv terapeutisk døgnbehandling. De ønsker hjælp til en forandret og bedre hverdag.

Vil du være med til at give dem det? Så læs med her!

Du får nu en sjælden mulighed for at være med fra start

På Psykiatrisk Center Glostrup har vi netop opstartet og implementeret et helt nyt regionsdækkende specialiseret åbent døgnafsnit, med tilhørende ambulant forløb for patienter med borderline personlighedsforstyrrelse og selvskadende adfærd.

En rolig hverdag i trygge rammer

Vi kan tilbyde en hverdag i trygge og rolige rammer. Her er tid til pauser og god kaffe. Du bliver en del af en lille men stabil og omsorgsfuld personalegruppe, som alle brænder for vores hverdag.

Vi hører til på et center hvor medarbejdernes trivsel, tilknytning og udvikling har et meget stort fokus.

”Her bliver vi som personale både set og hørt”

– siger din kommende kollega
 

Hej, jeg hedder Liselotte og er oversygeplejerske på afsnittet, som vi åbnede i sommeren 2023, i nyrenoverede og hjemlige rammer. Jeg søger efter en sygeplejerske, som har lyst til at indgå i vores nye behandlingstilbud og være med i et stærkt tværfagligt samarbejde."Min dør står altid åben og jeg har en anerkendende og omsorgsfuld tilgang til mine medarbejdere"

– Liselotte Wendelboe Larsen, oversygeplejerske

 

Jeg har brug for dig, som har mod på at arbejde med emotionelt ustabile personlighedsforstyrrede patienter og patienter med svær selvskade, på en helt ny måde og i et nyt afsnit. Hos os behandler vi ikke selvskaden, men årsagen til selvskaden.

Vi har implementeret en tysk model af Professor Martin Bohus, som har vist data på, at selvskaden reduceres med op til 70 % efter 12 ugers intensiv behandling i åbent regi. Vi kan se, at vores nye metode bærer frugt og patienterne får den nye behandling med god effekt.

”Over 3 mdr., kommer I til at udvikle jer, selvom I ikke kan mærke det selv. Det kommer først mod slutningen – så mærker I, hvor meget I har rykket jer” – Citat, patient

Da vi er et helt nyt behandlingstilbud, skal du være forberedt på, at vi undervejs kommer til at lave både tilretninger og forandringer, da det også er en ny tilgang for os.

Vores tilgang er funderet i en ikke dømmende, validerende og anerkendende tilgang, med øje for det enkelte menneske. Vi tror på at tillid og respekt er vejen frem for den rette behandling. Det kræver, at vi er tydelige, taler et fælles sprog og mærker vores egne grænser. 


Din opgaver som sygeplejerske

Som sygeplejerske skal du understøtte terapeuternes behandling og sikre en velstruktureret hverdag, der er baseret på tillid, relation, samarbejde og dialog. Vi arbejder meget manualiseret, så kontaktpersonssamtaler er med udgangspunkt i skemaer, som sikrer patienternes retning ud ad deres nye vej.

Du er i den grad en vigtig del af samspillet med dine kollegaer og med overlæge Rikke Sury.

Du kommer til at indgå i gruppebehandlingen sammen med vores dygtige terapeuter og vi sørger for, at du får kendskab og tilstrækkelig viden om DAT adfærdsterapi, så du kan understøtte den daglige behandling. Alle vores grupper samt måltider, starter med en mindfulnesssession, som alt personale bliver trænet og oplært i at kunne facilitere. Det er vigtigt at du også har mod på det.

 

Derfor skal du søge job hos os! – Vi tilbyder:

 • En hverdag fyldt med struktur og kendte arbejdsgange. Du vil i videst muligt omfang også få indflydelse på egen vagtplan.
   
 • Tid til refleksion, rum for diskussion og plads til forandring. Vi tilstræber, at du kommer til supervision og undervisning 2x månedligt. – Og hos os udvikler du dig fagligt hver dag! Oplæring og onboarding som nyansat er meget vigtigt for os.
   
 • En særlig mulighed for at sætte dit præg – Sammen med dine kolleger får du mulighed for at danne kulturen i et nyt team. Du får en vigtig rolle i vores fælles implementering og integration af vores nye afsnit. Du kommer med ombord på et skib, der helt sikkert får betydning for denne oversete målgruppe og du kommer til at gøre en forskel.
   
 • Et dedikeret og motiveret team, som alle er tilvalgt netop til denne særlige opgave. Du får rig mulighed for sparring blandt dygtige kollegaer og terapeuter. Som team scorer vi højt på trivselsundersøgelsen og vi har et lavt sygefravær.


Vi glæder os meget til at møde dig.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.

Stillingerne er normeret til 37 timer i fortrinsvis dag- og aftenvagter med som udgangspunkt vagter hver 3. weekend.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

Er du klar til en ny udfordring? 

Jeg vil meget gerne vise dig afsnittet og centeret, samt svare på dine spørgsmål evt. over en kop kaffe. Kontakt oversygeplejerske Liselotte Wendelboe Larsen på tlf. 40899768 eller mail liselotte.wendelboe.larsen@regionh.dk
 
Ansøgningsfristen er senest d. 25. juni 2024. Send os din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via linket på siden. Ansættelsessamtaler afholdes forventes at holdes d. 28. juni 2024.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Glostrup
 • Kontaktperson
  Liselotte Wendelboe Larsen
  liselotte.wendelboe.larsen@regionh.dk
 • Adresse
  Nordstjernevej 32, 2600 Glostrup
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2024
 • Regionens jobnr.
  256815
 • Quick-nr.
  464286
 • Indrykningsdato
  11-06-2024
 • Ansøgningsfrist
  25-06-2024


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Glostrup
 • Adresse
  Nordstjernevej 32, 2600 Glostrup
 • Kontaktperson
  Liselotte Wendelboe Larsen
  liselotte.wendelboe.larsen@regionh.dk
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2024
 • Regionens jobnr.
  256815
 • Quick-nr.
  464286
 • Indrykningsdato
  11-06-2024
 • Ansøgningsfrist
  25-06-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Jeg har brug for dig! Er du sygeplejerske og vil du med ombord på noget nyt?"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.