Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 10, 2750 Ballerup

Sygeplejerske søges til spændende stilling i højt specialiseret landsfunktion for døvepsykiatri

Drømmer du om at blive en dygtig psykiatrisk sygeplejerske, eller måske er du det allerede? Hos os har du tid til patienten og mulighed for at gøre en forskel, samtidig med at du udvikler dine personlige og faglige kompetencer.


I praksis har vi 2 specialer i ét stort afsnit. Vi deler fysiske rammer og hjælper hinanden med at passe afsnittes patienter, og de opgaver der følger med.

Højt specialiseret landsfunktion for døvepsykiatri er et tilbud til voksne døve, som har brug for psykiatrisk behandling. Højt specialiseret landsfunktion består af et åbent sengeafsnit med plads til 4 døgnindlagte patienter samt et ambulatorium, som har ca. 100 patienter tilknyttet. Du vil primært være tilknyttet sengeafsnittet, men vil have meget tæt samarbejde med ambulatoriet. Højt specialiseret landsfunktion modtager patienter fra hele Danmark og med alle diagnoser.

Hvordan kommunikerer vi med de døve? Vores døve patienter er tegnsprogsbrugere og vi har tegnsprogstolk ca. 20 timer ugentligt. Derudover kan nogle af de døve mundaflæse eller har CI. Har man ikke tegnsprogskompetencer er der mulighed for kurser i dette. Herudover er vi generelt opmærksomme på vores kropssprog og skriver også med vores patienter. Vi har også døve kollegaer ansat.

Foruden arbejdet i den højtspecialiserede landsfunktion for døvepsykiatri, vil du desuden skulle arbejde i Region Hovedstadens rehabiliteringsafsnit. Rehabiliteringsafsnittet består af et døgnafsnit med 12 sengepladser og et daghospital under opbygning med plads til 13 patienter. Afsnittet for rehabilitering er 6. maj 2024 fusioneret med et identisk afsnit fra Glostrup.

Vi håber, at ovenstående gør dig nysgerrig på os! Vi sender snart én kollega på barsel og én videre til et andet spændende speciale. Vi søger derfor én sygeplejerske til en fast stilling. Er du vores nye kollega?
 

Hvad tilbyder vi dig
Et godt arbejdsmiljø og høj trivsel er vi sammen ansvarlige for at bidrage til, det er fundamentet for at kunne levere behandling af høj kvalitet i en foranderlig hverdag. Et godt arbejdsmiljø og god trivsel er et prioriteret fokusområde i hverdagen på vores afsnit, hos os går medarbejdere glade på arbejde og er opmærksomme på hinanden og vores fælles trivsel.

Vi er en blandet medarbejdergruppe ift. alder, erfaring og uddannelse. Vi ser vores forskellighed som værende værdifuld i mødet med den psykiatriske patient, da vi tænker, at det styrker muligheden for at komme hele vejen rundt om patienten. Hos os har du muligheden for at bidrage med dine personlige og faglige kompetencer i mødet med den psykiatriske patient.

Vi tilbyder et tilrettelagt introduktionsforløb, hvor du får tilknyttet en mentor, som er en mere erfaren sygeplejerske i afdelingen. Mentorforløbet har til formål at skabe et lærings- og refleksionsrum, som kan bidrage til din personlige og faglige udvikling i afsnittet.
 

Hvem er du?
Du er sygeplejerske og har måske psykiatrisk erfaring. Det kan også være du er nyuddannet eller kommer fra somatikken. Måske har du bare lyst til at afprøve om psykiatrien kunne være noget for dig? Vigtigst er, at du brænder for at gøre en forskel for den psykiatriske patient.

Det kan være en fordel med kendskab til døves kultur, men det er ikke et krav. Du taler allerede tegnsprog, er måske døv eller som minimum indstillet på at lære tegnsprog.

Du har lyst til at udvikle dig fagligt og personligt, og vil gerne være med til at skabe god trivsel og forbedringer i afdelingen, sammen med dine kollegaer og patienterne.
 

Er du blevet nysgerrig?
Ring til 38645012 for at høre mere om stillingen. Du kan spørge efter oversygeplejerske Jeannette From-Røgilds (jeannette.from-roegilds@regionh.dk) eller assisterende afsnitsleder Britt Elkjær Rasmussen (britt.elkjaer.rasmussen@regionh.dk).

Du er meget velkommen til et uforpligtende besøg/snak, inden du sender din ansøgning, hvor du kan høre mere om os og vores tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer ugentligt i blandede vagter med arbejde hver 3-4 weekend.

Tiltrædelse 1. august 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.
 

Ansøgningsprocedure
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket her på siden, senest den 28.6.24.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 27-28.
 

Vil du vide mere?
Afsnittet er en del af Psykiatrisk Center Ballerup, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Vi har en fantastisk kantine, hvis spørger du os.

Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup her eller læs og hør om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Ballerup
 • Kontaktperson
  Jeannette From-Røgilds
 • Adresse
  Maglevænget 10, 2750 Ballerup
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2024
 • Regionens jobnr.
  256886
 • Quick-nr.
  464413
 • Indrykningsdato
  14-06-2024
 • Ansøgningsfrist
  28-06-2024 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Ballerup
 • Adresse
  Maglevænget 10, 2750 Ballerup
 • Kontaktperson
  Jeannette From-Røgilds
 • Stillingstyper
  Sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2024
 • Regionens jobnr.
  256886
 • Quick-nr.
  464413
 • Indrykningsdato
  14-06-2024
 • Ansøgningsfrist
  28-06-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.