Region Nordjylland

Akut- og Traumecenter

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Ledende lægesekretær søges til Akut- og Traumecenter (ATC), Aalborg Universitetshospital

Brænder du for ledelse og vil du gerne være en del af en afdeling i en rivende udvikling? Så er din chance her nu.

ATC søger en ledende lægesekretær, der ønsker at indgå i det strategiske arbejde i afdelingsledelsen, og som samtidig har stor interesse i at være personaleleder for ca. 30 lægesekretærer og sundhedsadministrative koordinatorer i Akutsekretariat. ATC søger en leder, der kan bidrage til at skabe en kultur af trivsel, arbejdsglæde og samarbejde på tværs. I ATC tror vi på, at udvikling af faglighed er vejen til fremtidens sundhedsvæsen, og vi søger derfor en leder, der kan gå forrest, når der skal skabes udvikling i en travl hverdag og i en foranstående flytning til Nyt Universitetshospital.

Rollen som ledende lægesekretær
Som ledende lægesekretær indgår du ligeværdigt med cheflægen og chefsygeplejersken i afdelingsledelsen for ATC, hvor et godt tværfagligt samarbejde vægtes højt. Du refererer sammen med den øvrige afdelingsledelse til vicedirektøren for området.
I samarbejde med det øvrige ledelsesteam er du ansvarlig for udvikling og omsætning af de strategiske målsætninger for specialet, ligesom du har økonomiansvar for et budget i balance. Stillingen fordrer, at du både er teamplayer, men også kan stå på egne ben i en ofte travl og dynamisk hverdag, hvor både overblik og kommunikative evner dagligt kommer i spil. Som ledende lægesekretær er du overordnet ansvarlig for registreringspraksis i ATC og du har derfor en nøglerolle i forhold til optimering og kvalitetssikring af dette område, der har stor berøringsflade og samarbejde med mange øvrige specialer på hospitalet.

Som ledende lægesekretær er du personaleleder for vores døgnbemandede Akutsekretariat og er ansvarlig for en effektiv og omkostningsbevidst ressourceudnyttelse, der sikrer høj kvalitet under hensyntagen til ATC’s samlede drift og økonomi. Som personaleleder er du også ansvarlig for introduktion af nyt personale, den generelle kompetenceudvikling af personalet samt opretholdelse af et godt og sikkert arbejdsmiljø.

I ATC har vi ugentlige møder både i afdelingsledelsen og i den udvidede afdelingsledelse, og vi har brug for en erfaren leder, der ønsker at indgå i et dynamisk ledelsesfællesskab, hvor opgaverne løses på tværs af faggrupper og afsnit. I ATC har vi fokus på at hjælpes ad og er klar over, at vi er bedst, når vi arbejder sammen.

Din erfaring og kompetence
 • Du har erfaring med ledelse og kan lide at lede andre, gerne understøttet af relevant lederuddannelse.
 • Du er uddannet lægesekretær, sundhedsadministrativ koordinator eller lign. og har et indgående kendskab til lægesekretærernes kerneydelser.
 • Du har gode formidlingskompetencer med evne til at kommunikere nærværende og målrettet.
 • Du brænder for det tværfaglige samarbejde og ser afdelingen som en samlet helhed.
 • Du har indsigt og interesse og meget gerne erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring, sundheds-IT, registreringspraksis og dataunderstøttende ledelse.
 • Du har et godt overblik og kan bevare roen i pressede situationer, herunder strukturering og organisering af egne og personalegruppens arbejdsopgaver.
 • Du møder hverdagen med en positiv og engageret indstilling og springer gerne ud i ledelse af forandringer.
 • Du baserer din ledelse på Aalborg UH’s personalepolitiske ITOP-værdier. (Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme).
Om ATC
ATC er Region Nordjyllands største fælles akutafdeling og består af Akutmodtagelsen (inkl. skadestue), AMA 1 + 2, AMA-A, Akutambulatoriet, Traumecenteret og Akutsekretariatet, der døgnet rundt sikrer kontinuitet i de akutte patientforløb.
Akutmodtagelsen modtager og behandler patienter med alle typer af akut opståede skader og sygdomme. Patientforløbene er meget varierende, idet Akutmodtagelsen modtager både patienter fra 112 og akutte patienter fra egen læge for de fleste af hospitalets fagspecialer. Patientkontakten er ofte præget af mange kortvarige forløb, fra de helt enkle til de svært komplekse patientsituationer, hvilket stiller store krav til personalet. ATC har tre diagnostiske sengeafsnit (AMA) med i alt 46 sengepladser i nær tilknytning til Akutmodtagelsen. I disse afsnit opholder akutte kirurgiske og medicinske patienter sig i op til 48 timer. I AMA er hospitalets kapacitetskoordinatorer ansat og arbejdet med Sikkert Patient flow er en central del af deres arbejde. ATC er dermed en kompleks organisation med tværgående funktioner ud i hele hospitalet og med en stor samarbejdsflade. ATC forventer at flytte til Nyt Universitetshospital medio 2026 og er i fuld gang med at planlægge og organisere den bedst mulige udflytning til Hospitalsbyen.

Om Aalborg Universitetshospital
Som det største hospital i Region Nordjylland spiller Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vores kerneopgave er at give den bedste, sikreste og mest effektive behandling med patienten som partner og at være et universitetshospital, hvor mennesket er i centrum.
Vores værdier er indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Værdierne skal være tydelige i mødet med patienten og de pårørende. Og de gælder i samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere. Gennem kommunikation og koordinering skaber vi sammenhæng for hver enkelt patient og er i det hele taget sammen om at gøre hver dag god, uanset hvad vi laver.

Vi er patientens hospital og en stor arbejdsplads for mange medarbejdere, hvor det skal være godt at være for alle. Vi har en uhøjtidelig kultur og et godt arbejdsmiljø, hvor der også skal være plads til humor og medmenneskelighed. Du bliver en del af et dedikeret og omstillingsparat hospital, der gennem forskning, uddannelse og faglig udvikling tilbyder patienten den bedste behandling.

Din opstart
Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at lykkedes i din nye rolle som ledende lægesekretær i ATC. Derfor vil din leder matche dig med en mentor, når du starter. Din leder vil være en erfaren leder fra Aalborg Universitetshospital, som vil følge dig det første års tid.

Hvis du vil vide mere
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte konst. vicedirektør Lis Bjerregaard Riahi på telefon 4062 2156 eller pr. mail libjri@rn.dk.

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til ledelsessekretær Trine Søndergaard på telefon 9766 4798 eller pr. mail tch@rn.dk.

Formalia
Der er ansøgningsfrist den 19. august 2024 med forventet ansættelse den 1. oktober 2024 eller efter aftale.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Samtaler forventes afholdt den 26. august 2024.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Lis Bjerregaard Riahi
  libjri@rn.dk
  40622156
 • Adresse
  Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
 • Stillingstyper
  Ledende lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2024
 • Regionens jobnr.
  19739
 • Quick-nr.
  465292
 • Indrykningsdato
  09-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  19-08-2024


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Adresse
  Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
 • Kontaktperson
  Lis Bjerregaard Riahi
  libjri@rn.dk
  40622156
 • Stillingstyper
  Ledende lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2024
 • Regionens jobnr.
  19739
 • Quick-nr.
  465292
 • Indrykningsdato
  09-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  19-08-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Ledende lægesekretær søges til Akut- og Traumecenter (ATC), Aalborg Universitetshospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.