Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Udviklingsorienteret og relationel dygtig oversygeplejerske til Skadestuen, FAM Kolding Sygehus

Brænder du for ledelse af medarbejdere, er 100-meter mester i samarbejde og kan stemple ind på SLB’s værdisæt, så er her en sjælden mulighed for at blive Skadestuens nye oversygeplejerske.  

Skadestuen er en del af vores Fælles Akut Modtagelse (FAM) og da den nuværende oversygeplejerske går på pension, søger vi en ny, udviklingsorienteret og relationel dygtig oversygeplejerske.
FAM består af Skadestuen, Medicinsk Modtage- og behandlingszone, Kirurgisk modtage- og behandlingszone, Fast Track behandlingszone, Daghospital samt Visitation.
 

Vi arbejder målrettet efter Sygehus Lillebælts værditrekant og tager både værdier og løfter alvorligt. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle behandling og patientoplevelser, så vores patienter føler sig trygge og hjulpet med det, der betyder noget for dem. Det gør vi ved at dyrke samarbejdet med både patienter og pårørende samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig har vi i fællesskab fokus på, hvordan vi med afsæt i en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø kan lave forbedringer til gavn for vores patienter.

Om Skadestuen og afdelingen

Skadestuen modtager ortopædkirurgiske skader og traumer døgnet rundt alle årets dage. Vi behandler ca. 80 patienter dagligt og patientkategorien spænder meget vidt, fra helt små børn til ældre borgere. Der arbejdes fokuseret med børne - unge venlig skadestue.
Afsnittet har mange behandlersygeplejersker, som selvstændigt modtager, behandler og afslutter patienter med mindre skader. Ortopædkirurgisk Afdeling bidrager med lægebemanding i tæt samarbejde med Akutafdelingens akutlæger og der arbejdes tæt sammen med den ortopædkirurgiske afdelingsledelse for at sikre faglig kvalitet og de mest hensigtsmæssige arbejdsgange.  

Om jobbet

FAM og hermed også skadestuen er hjertet i akutsygehuset, og for at lykkes med at skabe gode, sammenhængende patientforløb, kræves både et godt internt samarbejde i FAM, et tværorganisatorisk samarbejde med sygehusets øvrige afdelinger samt det præ-hospitale område, hvorfor stærke relationelle kompetencer baseret på tillid og respekt, er en forudsætning for at lykkes i jobbet.

Du får en stor gruppe på godt 40 kompetente, engagerede og meget erfarne medarbejdere, der løbende arbejder med excellent sygepleje, behandling af faglig høj kvalitet og udvikling af de mest hensigtsmæssige arbejdsgange for patienter. Her understøttes du af yderst kompetente specialeansvarlige sygeplejersker, som tager stort ansvar for den faglige udvikling.
Du vil desuden have ansvaret for de hjælpepersonaler, som er ansat til at hjælpe i lægevagten.

Ledelsesopgaverne som oversygeplejerske spænder bredt fra daglig drift, personaleledelse, arbejdsmiljø, økonomi- og normeringsstyring, beredskabsledelse, uddannelsesopgave og til ledelse af forskellig udviklings – og implementeringstiltag.

Du kommer til at indgå i tæt ledelsesfællesskab med de tre andre oversygeplejersker i FAM, hvor I arbejder tæt sammen om både driftsopgaven og udviklingstiltag.

Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme har fælles afdelingsledelse, og derfor bliver du ligeledes en del af en tværfaglig ledergruppe på tværs af Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme, hvor vi vægter kollegial sparring højt og i samspil med afdelingsledelsen er der fokus på en kultur, hvor vi i ledergruppen er lydhøre over for hinanden, hvor alt kan siges højt og hvor vi sammen hele tiden arbejder på at gøre vores afdelinger bedre.
Vi prioriterer ledertrivsel højt og der er mulighed for ledersupervision og lederudvikling, som målrettes dine behov ledelsesfagligt og personligt.

Om dig

Du er uddannet sygeplejerske, men dit fokus er ledelse. Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring og lederuddannelse eller er indstillet på at tage det, men det vigtigste er, at du kan udøve nærværende ledelse i forhold til både drift og udvikling i samspil med andre.
Det vil være en fordel, at du har erfaring fra en akutafdeling.

Du brænder for udvikling og det tværfaglige samarbejde, og har talent for at arbejde sammen med medarbejderne om, hvordan vi omsætter værdier og strategier til konkrete løsninger, hvilket forudsætter at du har gode relationelle og kommunikative færdigheder.
Du motiveres af at arbejde med de løbende forbedringer og kan derfor se dig selv arbejde med forbedringsledelse i form af Den Syddanske Forbedringsmodel.

Den daglige drift fordrer, at du kan arbejde struktureret og er organisatorisk orienteret. Du vil påtage dig lederskab, personaleansvar og er synlig i det daglige. Du arbejder for, at alle i afdelingen yder høj sygeplejefaglig kvalitet og er samtidig bevidst om, at det kræver et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og arbejdsglæde.

Interesseret i jobbet?

Har vi vakt din nysgerrighed, og har du spørgsmål, så kontakt gerne chefsygeplejerske Linda Thisgaard på telefon 23 11 58 63 (holder ferie uge 30-32) eller oversygeplejerske Marianne Toft på telefon 24 63 33 67 (holder ferie uge 27,28 og 30)

Du kan læse mere om

Se desuden de tre videoer nedenfor, som handler om Akutafdelingens tre største faggrupper.

Ansøgning og ansættelsesvilkår

Ansættelse pr. 1. oktober eller efter aftale.

Send din ansøgning senest den fredag d. 16. august 2024. Vi afholder 1. samtale torsdag d. 22. august og 2. samtale mandag d.26. august. Mellem 1. og 2. samtale vil der være en personlighedstest, som skal udfyldes online.  

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst. Vi indhenter referencer og børneattest efter forudgående aftale inden endelig ansættelse.

 

Uddannelseslæge på Akutafdelingen

Lægesekretær på Akutafdelingen

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
 • Kontaktperson
  Linda Thisgaard
  Linda.thisgaard@rsyd.dk
 • Adresse
  Sygehusvej 24, 6000 Kolding
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2024
 • Regionens jobnr.
  229566
 • Quick-nr.
  465336
 • Indrykningsdato
  10-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  16-08-2024


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
 • Adresse
  Sygehusvej 24, 6000 Kolding
 • Kontaktperson
  Linda Thisgaard
  Linda.thisgaard@rsyd.dk
 • Stillingstyper
  Ledende sygeplejerske
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2024
 • Regionens jobnr.
  229566
 • Quick-nr.
  465336
 • Indrykningsdato
  10-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  16-08-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Udviklingsorienteret og relationel dygtig oversygeplejerske til Skadestuen, FAM Kolding Sygehus"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.