Er du vores nye kvalitets- og akkrediteringsmedarbejder i Rigshospitalets Afdeling for Patologi?
Vi har en ledig stilling som stabsmedarbejder med særligt fokus på akkreditering og kvalitetsmonitorering i vores afdeling. Det er en fordel med en sundhedsfaglig baggrund, men ikke et krav, hvis du er den rigtige kandidat.
Vi er akkrediterede efter DANAKs ISO 15189 indenfor lungekræftudredning. Vi arbejder på at udvide vores akkrediterede område i de kommende år.
Lidt om kvalitetsstaben og opgaverne i stillingen
Vores kvalitetsstab er normeret til 2 fuldtidsstillinger understøttet af en driftsansvarlig overlæge med særligt ansvar for akkrediteringsopgaven samt et tværfagligt akkrediterings- og kvalitetsudvalg (AKU), der er sammensat, så afdelingens faglige bredde er repræsenteret i udvalget.
De overordnede opgaver i stillingen er administrative opgaver indenfor følgende områder:
Patientsikkerhed
- Håndtering og opgørelse af afvigerapporteringer, herunder sikre at tendenser drøftes i AKU og at der drages læring af disse i organisationen
- Sagsbehandling og håndtering af utilsigtede hændelser
- Varetagelse af intern undervisning af kolleger
Monitorering og udvikling af afdelingens faglige kvalitet, i samarbejde med fagligt ansvarlige kolleger
- Præsentation af relevante data til AKU
- Deltagelse i relevante præstationsprøvninger og laboratoriesammenligninger, herunder administrative opgaver i den forbindelse
- Varetagelse af udviklingsopgaver ifm. den faglige kvalitet i samarbejde med fagligt ansvarlige medarbejdere (bioanalytikere, læger, m.fl.)
Akkrediteringsopgaver i relation til ISO 15189
- Tæt samarbejde med afdelingens kvalitetskoordinator og formanden for AKU
- Sikre overholdelse af alle akkrediteringsmæssige standarder i samarbejde med kvalitetskoordinator, AKU og afdelingens øvrige medarbejdere
- Vedligeholde og udvide afdelingens akkrediteringsstatus
- Koordinere og deltage i interne audits
- Vedligeholde og udbygge det elektroniske dokumentstyringssystem, D4’s funktionalitet til optimal understøttelse af afdelingens akkrediterings- og databehov
- Vedligeholde medarbejderlister i D4 og andre administrative funktioner i D4
- Tovholderfunktion på D4 redaktørmøder
- Bidrage til vedligeholdelse af relevante dokumenter, hvor ansvaret ligger hos staben, herunder regionale VIP-dokumenter
Administrative opgaver for Afdelingsledelsen
- Sagsbehandling og administrative opgaver indenfor apparatur, kvalitet, akkreditering, strategiarbejde mm.
Praktisk indsigt i og erfaring med akkrediteringsopgaver og laboratorieopgaver/diagnostiske opgaver i en patologiafdeling er en fordel ligesom udvidede IT-kompetencer kan være en fordel i arbejdet med kvalitet og akkreditering.
Om Afdeling for Patologi
Rigshospitalets Afdeling for Patologi er Danmarks største af sin slags. Vi har en kombination af sjældne diagnostiske opgaver fra hele Danmark og rutineopgaver for dele af Region H. Vi dækker patoanatomiske analyser og diagnostik af sygdomme i alle organer.
Afdelingen er en del af Rigshospitalets Diagnostiske Center og yder højt specialiseret diagnostik for Rigshospitalets afdelinger, Bispebjerg Hospital og Bornholm. Desuden modtages prøver fra praksissektoren samt fra Færøerne, Grønland og Sydsverige samt udvalgte afdelinger i Danmark.
Afdelingen ledes af en Afdelingsledelse bestående af en chefbioanalytiker og en cheflæge. Vi er mere end 200 ansatte og hertil mange tilknyttede forskere. I driften er der 115 bioanalytikere og laboranter fordelt i 5 laboratorieteams. Derudover er der i afdelingen: 60 læger, 8 ansatte i sekretariatet, 2 obduktionsteknikere, 1 kemiker samt 4 molekylærbiologer og et prionteam.
Afdelingen er beliggende på 2 matrikler. Det diagnostiske arbejde foregår i Teilumbygningen på Rigshospitalet, mens vores eksperimentelle forskningsenhed, Bartholin Instituttet, er beliggende på Biocenteret. Den ledige stilling er i Teilumbygningen.
Vi ønsker at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Vores målsætning er at yde suveræn analyse og diagnostik hver dag. Alle faggrupper arbejder således for, i fællesskab, at give patienterne den bedst mulige diagnostik, og vi lægger stor vægt på det gode samarbejde med høj grad af service og kvalitet inden for vores 3 kerneydelser: Diagnostik, forskning og uddannelse.
Afdelingen deltager i prægraduat uddannelse af alle relevante faggrupper.
Vi har stort fokus på trivsel og faglig udvikling. For at understøtte et bæredygtigt liv med fokus på mental og fysisk sundhed, tilbyder vi frugtordning, pausegymnastik, massage og meditation.
Det hele kan du læse mere om på vores LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/company/afdeling-for-patologi/?viewAsMember=true Her kan du få en fornemmelse af vores kultur.
Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og Regionernes lønnings- og takstnævn.
Nærmeste ledelse er Afdelingsledelsen.
Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:
- Chefbioanalytiker Majbritt Wagner-Eckert via telefon: 21436189 eller via mail: majbritt.wagner-eckert@regionh.dk
eller
- Cheflæge Jane Preuss Hasselby via telefon: 29313583 eller via mail: jane.preuss.hasselby@regionh.dk
Ansøgningsfristen er mandag den 30. september 2024.
Der holdes samtaler i løbet af oktober måned.
Den motiverede ansøgning skal vedlægges CV, eventuelle autorisationsbeviser samt andre relevante oplysninger.
Om Diagnostisk Center
Diagnostisk Center er et af Rigshospitalets syv centre med ca. 1.550 årsværk og en årlig omsætning på 1,2 mia. kr. Kerneydelserne er diagnostik og patientbehandling, forskning og uddannelse. Diagnostisk Center understøtter patientbehandlingen ved årligt at producere mere end 10 mio. svar på laboratorieanalyser, mere end 650.000 billeddiagnostiske undersøgelser og centret har mere end 1 mio. kontakter til patienter og donorer. Centrets 36 professorer og øvrige forskere publicerer årligt mere end 700 videnskabelige artikler i internationalt anerkendte tidsskrifter. Centret rummer Afdeling for Røntgen og Scanning, Afdeling for Klinisk Biokemi, Afdeling for Patologi, Afdeling for Klinisk Immunologi (Region Hovedstadens blodbanker, vævsbanker og vævstypelaboratorium), Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Afdeling for Klinisk Mikrobiologi, Afdeling for Genetik, Afdeling for Genomisk Medicin og DEKS.
Søg jobbet
-
Dit næste skridt...
- Søg jobbet
- Føj til favoritter
- Del jobbet
- Læs om regionen
Fakta
- Arbejdssted
Rigshospitalet, Blegdamsvej - Adresse
Blegdamsvej 9, 2100 København Ø -
Kontaktperson
Majbritt Wagner-Eckert
majbritt.wagner-eckert@regionh.dk - Stillingstyper
Radiograf med specialfunktion - Ansættelsesform
Fast ansættelse - Ugentlig arbejdstid
Fuld tid - Ansættelsens start
01-11-2024 - Regionens jobnr.
258096 - Quick-nr.
466858 - Indrykningsdato
04-09-2024 -
Ansøgningsfrist
30-09-2024
Du er ikke logget ind
For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?
Ja, tak! Opret bruger ×