Jobbet "Bioanalytiker" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt

Fuldtidsstilling som Bioanalytiker på Afdelingen for Hjertesygdomme, Analyseafsnit.
Stillingen er på 37 timer/uge til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Arbejdstiden er kl. 8.00–15.30, dog fredag 8.00-15.00.
 
Analyseafsnittet er et selvstændigt afsnit på Afdelingen for Hjertesygdomme. Der er ansat 14 bioanalytikere. Afsnittet ledes af en afdelingsbioanalytiker og en overlæge, som er specialekyndig indenfor de analyser, som afsnittet udfører. Arbejdsopgaverne er alsidige, og foregår såvel i Analyseafsnittet, Klinik 1 og 2, i Synkopeklinikken og i enkelte situationer på de kliniske sengeafsnit. Analyseafsnittet modtager patienter til udredning for hjerterytme-forstyrrelser, besvimelser og brystsmerter.
 
Arbejdsopgaver i Analyseafsnittet
Påsætning af udstyr til døgnregistrering af hjerterytmen, EKG-tagning i Klinik 1 og overvågning af patienter under vippelejeundersøgelse i Synkopeklinikken. Størstedelen af arbejdet omfatter avancerede analyser af de indkomne EKG optagelser vedrørende hjerterytmeforstyrrelser.
Endvidere deltager enkelte personer i ambulant implantering samt hjemmemonitorering af implanterbare Reveal (EKG optagere), EKG-undervisning, rådgivning og tests vedrørende EKG-apparater samt ledelse og udvikling af EKG database - regionalt. Herudover deltager enkelte personer i forskningsrelaterede opgaver med specialanalyser hos udvalgte patientgrupper (Late Potentials, Heart Rate Variability samt ST-analyse.

Det er et krav, at ansøger har erfaring og kan anvende vores Analysesystem ”Pathfinder” og database ”Sentinel” - fra firmaet Spacelabs.

Vi ønsker, at du
  • er uddannet bioanalytiker
  • er faglig engageret
  • er fleksibel og ansvarsbevidst
  • kan indgå i teams
  • bidrager til god tone
Vi tilbyder dig
  • ansættelse i et spændende og aktivt afsnit
  • god introduktion til afdelingen og afsnittet
  • et velfungerende fagligt og tværfagligt arbejdsmiljø
  • kolleger med højt fagligt engagement 
Til nogle af analyserne påregnes en længere oplæringsperiode på 1-2 år. Du vil komme til at arbejde på et afsnit, hvor der er stor berøringsflade til patienterne og de øvrige faggrupper; sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter samt sekretærer.
 
For yderligere information vedrørende stillingsopslaget kan afdelingsbioanalytiker Anne Lydolf Clausen kontaktes på 4013 3219. Desuden henvises til auh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist d. 21. marts 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 23. marts 2018.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.