Jobbet "2 fysioterapeuter til rehabiliteringsafdelingen Montebello i Spanien" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Avenida Juan Luis Peralta 30, 29639 Benalmádena Pueblo, Spanien

Dit næste skridt
Brænder du for genoptræning og for at gøre en forskel for patienterne. Er du en dygtig terapeut med godt humør og god energi – har vi måske jobbet til dig.
 
De to stillinger er: 
 
                             1 fast stilling på 37 timer fra den 01.12.18  
 
                             1 fast stilling på 37 timer fra den 01.01.19 
 
Vi søger fysioterapeuter med både interesse og kompetencer til at arbejde med specialiseret genoptræning for patienter i de 3 uger, de er indlagt på Montebello. Du vil få et tæt samarbejde med andre terapeuter og med sygeplejersker, læge og lægesekretærer. 
 
Montebello yder en specialiseret genoptræning til patienter efter komplicerede ortopædkirurgiske operationer samt til kroniske patienter, der har oplevet en nylig akut forværring, der i væsentlig grad har nedsat deres funktionsniveau. Alle der indlægges er lægefagligt vurderet til at have behov for specialiseret og intensiv genoptræning. 
 
Vi arbejder konstant på at udvikle vores kvalitet på alle områder. Vi lægger vægt på, at du har erfaring samt interesse for at arbejde med rehabilitering og genoptræning – men det er samtidig af stor vigtighed, at du har lyst til at samarbejde og bidrager til den gode stemning med et godt humør – også når der er travlt.
 
Vi søger kollegaer
 
  • der gerne må have erfaring med holdtræning og gerne viden indenfor de relevante områder 
  • der har lyst til at deltage i den faglige udvikling for at sikre en konstant høj kvalitet i patientbehandlingen 
  • med en positiv indstilling og en naturlig evne for at inddrage patienternes egne ressourcer og viden om egen sygdom for at sikre den optimale træning 
  • som har lyst og motivation til at indgå i et tværfagligt samarbejde omkring patienterne 
  • der har overblik og kan strukturere arbejdsopgaver og kan sikre en høj kvalitet i dokumentationen 
  • som vil være med til at arbejde på fortsat at gøre stedet unikt 
  • der er fleksibel - og måske med lyst til at lære spansk 
 
Vi tilbyder
 
Job, hvor du arbejder tæt sammen med kolleger og samtidig er ansvarlig for egne hold. En enestående chance for at bidrage til fortsat at arbejde på en meget høj kvalitet og at fastholde Montebello, som et unikt sted – hvor alle uanset jobfunktion arbejder i samme retning. 
Gode kolleger, en god oplæring og stor mulighed for faglig udvikling. 
 
Job på fuld tid. Det vil være muligt at anvende en funktionærbolig på stedet i de første tre måneder af din ansættelse, samt fri udrejse og hjemrejse i forbindelse med tiltrædelse og fratrædelse. 
 
Løn og ansættelsesvilkår på overenskomstlignende vilkår. 
 
Din ansøgning og CV skal være os i hænde den 19.09.18 kl. 14. Samtalerne vil finde sted i uge 39 over Skype eller på Montebello, hvis du bor i lokalområdet.  
 
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte  
 
  • Afsnitsleder Lena Slaatsveen på (+34) 952 569 030 lokal 086 eller på mail lena.slaatsveen@montebello.es 
  • Fysioterapeut/TR, Torben Rasmussen på mail torben.rasmussen@montebello.es 
Om os
 
Montebello modtager ca. 1700 danske patienter om året fordelt på 33 nye patienter hver uge, som alle er indlagt i 3 uger til et intensivt specialiseret genoptræningsforløb. Det vil sige, at Montebello altid har 100 patienter. Patienterne kommer fra samtlige regioner som følge af det frie sygehusvalg. Ca. 150 forskellige diagnoser, primært inden for ortopædkirurgi, neurologi, inflammatoriske sygdomme, rygsygdomme samt intensivt genoptræningsforløb efter trafikuheld.
 
Du kan læse mere om Montebello på Nordsjællands Hospitals hjemmeside.