Jobbet "Lægesekretær til Gastromedicinsk sengeafsnit, Frederikssund" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
 
Kirurgisk afdeling søger pr. 1. februar 2019 en uddannet lægesekretær til vores gastromedicinske sengeafsnit i Frederikssund.
 
Afdelingen 
Kirurgisk Afdeling har afsnit i både Hillerød og Frederikssund. Vi foretager undersøgelser, behandling og operationer af patienter med sygdomme i mave-/tarmsystemet.  
Afdelingen er specialiseret i øvre og nedre kirurgiske lidelser og varetager endvidere behandling af patienter med medicinsk gastroenterologiske lidelser.  
Vil du vide mere om afdelingen kan du finde information på vores hjemmeside eller kontakte os pr. telefon. 
 
Opgaverne 
Sekretæropgaverne på sengeafsnittet er varierede og består bl.a. af besvarelse af telefoner, bestilling af tolk og kørsler samt varer til sengeafsnittet. Booking af tider i ambulatoriet, sikre korrekt registrering ved udskrivelser og assistere ved opgaver ordineret af sygeplejersker og læger samt passe skranken på sengeafsnittet. Ydermere vil der være andre sekretærrelaterede opgaver knyttet til patienternes forløb. 
 
Din profil 
Du er en stabil, effektiv og faglig dygtig uddannet lægesekretær, som ønsker at bidrage positivt og proaktivt til arbejdet på sengeafsnittet og til arbejdsgange og metoder. 
Du mestrer en venlig, serviceminded og kompetent kontakt til såvel patienter som øvrige kolleger i afdelingen. Du har lysten og evnen til at deltage aktivt i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du tager medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.  
Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og klare en til tider hektisk placering på det fælles kontor på sengeafsnittet.  
Det er et krav at du er uddannet lægesekretær og har kendskab til Sundhedsplatformen.  
 
Vi kan tilbyde 
En arbejdsplads med en travl og varieret hverdag som lægesekretær i et spændende speciale. Du bliver en vigtig og værdsat del af et engageret og fleksibelt fungerende team, der har fokus på at samarbejde positivt og konstruktivt, både mono- og tværfagligt. Du refererer til den ledende lægesekretær og har et tæt dagligt samarbejde med afdelingssygeplejersken på sengeafsnittet. Du vil indgå i et sekretærteam med 4 andre sekretærer og vi holder ugentlige teammøder, og mødes 4 gange om året til fælles sekretærmøde for alle 18 sekretærer på Kirurgisk afdeling. 
 
Ansættelsesvilkår 
Arbejdstiden er 37 timer, mandag til torsdag 8.00-15.30 og fredag 8.00-15.00.  
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 
 
Ansøgning 
Hvis du er blevet fristet af dette stillingsopslag, så skynd dig at sende din ansøgning inkl. CV via nedennævnte link.  
 
Du er velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Leila Kuhn, telefon 4829 6673, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.  
Ansøgningsfristen er den 14. december