Jobbet "Social- og sundhedsassistent til fast stilling på lunge- og infektionsmedicinsk sengeafsnit, SUH, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
 

Lunge– og infektionsmedicinsk sengeafsnit søger social -og sundhedsassistent til blandede vagter

32-37 timer/uge

 

Hvem er du?

Du har været uddannet i et par år.

Du trives med akut og grundlæggende sygepleje og mange komplekse arbejdsopgaver i en spændende hverdag.

Du er indstillet på, at vi taler om hvilke opgaver du som social- og sundhedsassistent kan varetage.

Hvis dette passer på dig, så har vi en ledig stilling klar til dig.

 

Hvem er vi?

Vores arbejdsområder og patient grupper spænder bredt. Vi er en afdeling med et højt fagligt niveau, bestående af både erfarne og nyuddannede.

Vi går op i tværfagligt samarbejde og bestræber os hele tiden på at dygtiggøre os. Det gør vi gennem undervisning i afsnittet hver uge, kompetencedage, temadage samt fælles faglige refleksioner.

Vi prioriterer et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle. Vi er gode til at grine sammen og finde helst løsninger sammen.

 

Vi tilbyder:

 • Et grundigt introduktionsprogram og tilpasset dit behov.

 • En afdeling med en faglig dygtig og videns begærlig personalegruppe, som fungerer godt sammen.

 • Godt tværfagligt samarbejde.

   

  Du vil have fri hver 2. weekend. Assistenter arbejde i øjeblikket dag / aften. Vi forventer at assistenter skal have nattevagter fra uge 28.

   

  Vil du vide mere?

  Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mathilde Pyll på tlf. 4732201. Du kan også sende en mail på mpl@regionsjaelland.dk.

   

  Vi glæder os til at høre fra DIG.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh