Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Social- og sundhedsassistent til lungemedicinsk afsnit. Slagelse sygehus.

En sjældent udbudt stilling på vores fantastiske afsnit er ledig, da vores mangeårige kollega har vagt at søge pension, søger vi nu dig.

Social- og sundhedsassistent, nyuddannet eller erfaren til en fast stilling.  

 

Lidt om dig

Er du ansvarsbevidst, nysgerrig, har lyst til at arbejde med komplekse og udfordrende patientforløb og vægter det gode kollegaskab, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

 

SSA Katja, som har arbejdet på lungemedicinsk afdeling i 3 år

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod på afdelingen af mine altid hjælpsomme og imødekommende kollegaer. Stemningen er i top selvom hverdagen kan være travl. Det er en alsidig arbejdsplads med masser af plads til at lære og dygtiggøre sig. Det tværfaglige samarbejde er godt og jeg føler mig altid hørt og er aldrig alene”.

 

Lidt om os

Vi er en specialiseret lungemedicinsk afdeling med fokus på faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø, som søger DIG, som vores nye kollega. Vi er et velfungerende afsnit med plads til 24 patienter og har et tæt samarbejde med lungeambulatoriet. En del af vores patienter indlægges med komplekse lungemedicinske problemstillinger, hvorfor vi på afdelingen kan behandle med NIV, High Flow og C-pap. Flere projekter er i gang for at forbedre patientforløbene fx ved sektorovergangene. Vores patientgruppe spænder fra unge til ældre.

Udover lunge patienter vil du også møde en bred vifte af intern medicinske patienter. 

Vi er en afdeling, som har mange studerende og elever, og vi er kendt for at have et godt studiemiljø. Vi arbejder i mindre teams i vagterne og bruger timeouts for den bedste fordeling og sparring.

 

Kompetenceudvikling

Der er rig mulighed for udvikling indenfor det sygeplejefaglige felt, så hvis du skulle føle dig usikker på nogen områder, vil der være god mulighed for at få hjælp af gode kolleger.

For at du kan dygtiggøre dig og blive en endnu bedre social og sundhedsassistent har vi løbende:
- Årlige skillstations med 5 forskellige stationer (hele NSR)
- Speciale specifikke skillstations i afdelingen for nyansatte
- Løbende planlagt undervisning hvor personalet byder ind med relevante emner - 5 faglige minutter

 

Lidt om vagterne

Vil du arbejde dag/aften eller dag/nat? Det er vigtigt, at arbejds- og familieliv er i harmoni, hvilket vi har stor forståelse for. Vi gør vores for at tilpasse vagtplanen til dig og dine ønsker. Stillingen er med weekendvagt hver 2. uge.

 

SSA Karin, som har arbejdet på lungemedicinsk afdeling i 15 år:

”Store muligheder for at udvikle sine kompetencer i afdelingen. Vi er en afdeling, hvor der er plads til hygge, sjov og sociale aktiviteter. Vi har stort fokus på trivsel, hvor der løbende afholdes time-out møder i grupperne. Vi har et godt samarbejde på tværs af de forskellige faggrupper. Vi har mange elever og studerende, hvilket er en af de ting, som vi vægter højt i afdelingen. Vores vagtplanlægger vægter højt, at der er samspil mellem arbejde og familielivet, hvilket jeg er rigtig glad for”.

 

Du får
En flok skønne erfarne og nyuddannede kollegaer, som brænder for det lungemedicinske speciale. Vi løfter i fællesskab en stor opgave i en travl hverdag med et godt humør og god energi. Vi har et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab - et godt sammenhold og fællesskab, hvor vi drager omsorg for hinanden.

Du vil blive tilknyttet vores on-boarding sygeplejerske på afdelingen, der sammen med udviklingssygeplejersken vil sikre, at du kommer godt igennem introduktionen, hvor undervisning, læring, guidning og sparring er i fokus.

I den første tid i afdelingen følger du et fastlagt introduktionsprogram, som tilrettes i forhold til dine behov. Det er meget individuelt og det vil der altid være plads til.

Der vil løbende i det første år blive planlagt mentor samtaler samt opfølgning fra den ledelsesmæssige side, netop for at vi sikrer, at du føler dig taget godt imod hos os.

Om du er erfaren eller nyuddannet, så står vi klar til at byde dig velkommen hos os og vi glæder os til at lære dig at kende.

 

Ring, skriv eller kig forbi hvis du ønsker at vide mere. Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg.

Du kan kontakte oversygeplejerske Silja Sofie Fadel på tlf. 41 55 85 33 eller på mail: ssra@regionsjaelland.dk 

 

Ansøgningsfrist d. 13 maj 2024
Der afholdes samtaler d. 23 maj 2023

 

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Silja Fadel
    ssra@regionsjaelland.dk
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    033339
  • Quick-nr.
    460536
  • Indrykningsdato
    05-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    30-04-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Silja Fadel
    ssra@regionsjaelland.dk
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    033339
  • Quick-nr.
    460536
  • Indrykningsdato
    05-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    30-04-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Social- og sundhedsassistent til lungemedicinsk afsnit. Slagelse sygehus."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.