Jobbet "Bioanalytikere og vikarer til Steno Diabetes Center Copenhagen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Dit næste skridt

Brænder du for et højt serviceniveau til borgere med diabetes og trives du i et arbejdsmiljø, hvor udvikling, ny teknologi og forskning er i fokus? Så er du måske vores nye kollega i CoreLab på Steno Diabetes Center Copenhagen? 

 
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger bioanalytikere til CoreLab med tiltrædelse den 1. juni 2019 eller snarest mulig. 
 
Om CoreLab

CoreLab er et specialiseret diabeteslaboratorium, der servicerer klinikken på SDCC med analyser og patientundersøgelser. Det gode patientforløb understøttes med anvendelse af den nyeste sundhedsteknologi både borgernært og i det kliniske laboratorium. CoreLab indgår i basal forskning med kliniske sigte og den kliniske forskning. CoreLab er central i SDCC’s tværfaglige samarbejde. CoreLab har funktioner både på Gentofte Hospital og på Steno Diabetes Center Copenhagen. 

 
Som bioanalytiker får du 35 kolleger, som har selvstændige opgaver og karriere- muligheder inden for områderne borgernær klinisk service, sundhedsteknologi, klinisk forskning eller patientnær translationel forskning. 
   
Vi har tre ledige stillinger med forskellige forventninger til kvalifikationer:  
 
Job nr. 1. Bioanalytiker, 37 timer med opgaver i CoreLab og funktion som Grønlandskoordinator.

Job nr. 2. Bioanalytiker, 37 timer med opgaver i CoreLab og funktion i System Medicin.

3 Vikariater som Bioanalytiker, 37 timer med opgaver i CoreLab.

 

Funktion som Grønlandskoordinator (Job nr. 1.)

I 2019 og 2020 gennemfører vi et studie i Grønland, der skal undersøge kostens betydning hos personer med høj genetisk risiko for at udvikle diabetes. Der indsamles data i Grønland i 3 perioder af 1-3 måneders varighed forskellige steder i Grønland.  

 
Dit arbejde består i at planlægge den kliniske del af dataindsamlingen, herunder indkøbe og forsende udstyr, deltage i dataindsamlingen i Grønland samt opfølgning efter hjemkomst. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med involverede forskere på SDCC, Københavns Universitet og Universitetet i Grønland. 
  

Til denne funktion søger vi en bioanalytiker med indsigt i sundhedsforskning. Tidligere erfaring med forskning og dataindsamling i Grønland er en fordel. 

  

Funktion i System Medicin (Job nr. 2.) 

I dette job varetages en funktion med prøveforberedelse til tre forskellige massespektrometre samt at udføre analyser på LC/MS- udstyr. I prøveforberedelsesarbejdet indgår at arbejde med Hamiltonrobot. Derudover skal du skrive SOP og protokoller til nye eller opdaterede metoder i laboratoriet, bestille varer og udføre almindeligt laboratoriearbejde.  
 
Dine nærmeste samarbejdspartnere er bioanalytikere i teamet, kemikere og post.doc omkring resultatvurdering, kvalitetssikring og udvikling af analyser. 
  

Til denne funktion søger vi en bioanalytiker gerne med erfaring indenfor prøveforberedelse til LC/MS, og at udføre analyser på LC/MS udstyr.

 

Opgaver i CoreLab, gælder alle stillinger

CoreLab bidrager med opgaver til klinisk diagnostik og behandlingskontrol samt specialopgaver i forbindelse med forskning og udvikling. Vi har en travl hverdag, hvor vi forventer, at du sætter borgeren med diabetes i centrum.  

 
Vores primære opgaver er at servicere vores prøvetagningsambulatorium med diabetes relaterede undersøgelser, analysere blod- og urinprøver, validere analyser til rutine- og forskningsbrug, udføre klinisk fysiologiske undersøgelser samt undervise borgere med diabetes i brug af Glucoseapparater mm. Derudover udfører alle bioanalytikere forskningsrelaterede opgaver.

Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/EN ISO 15189 og vi deltager i uddannelsen af bioanalytikere. 

 
Kvalifikationer til alle stillingerne

Du skal være uddannet bioanalytiker og sætte stor pris på at have god patientkontakt. Derudover skal du være fleksibel og kunne bevare overblikket i travle situationer. Du er god til at arbejde selvstændigt, er fleksibel, struktureret og gerne kreativ og initiativrig. Vi lægger vægt på tværfagligt samarbejde og evne til at arbejde i flere kulturer. 

Kendskab til Office-pakken, LABKAII og Sundhedsplatformen er en fordel.

Løn – og ansættelsesforhold

Stillingerne aflønnes efter overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere. 

  

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, fordelt på mandag – torsdag, kl. 07.45-15.45 og fredag, kl. 07.45-12.45. Stillingerne er vagtfri. Der kan være andre mødetider ved varetagelsen af de nævnte funktioner, dog indenfor dagarbejdstid. I Grønlandsfunktionen er der rejseaktivitet til Grønland.

 

Kontakt 

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Evy Connie Ottesen tlf. 3091 3500 eller forskningsleder overlæge Marit Eika Jørgensen tlf. 3091 3305 vedrørende Grønlandsfunktionen.

Ansøgningsfrist

10-05-2019. Angiv venligst, hvilken stilling du søger.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21.

 

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

 

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.