Jobbet "Lægesekretær søges til Endoskopiafsnit 54R1E, Herlev Hospital, 32-37 timer om ugen." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Lægesekretær søges til Endoskopiafsnit 54R1E, Herlev Hospital, 32-37 timer om ugen.

 

Vi er en travl afdeling med mange bolde i luften, og derfor søger vi en ny kollega.

Så har du lyst til at arbejde indenfor det gastroenterologiske speciale og mod på nye udfordringer, kan vi tilbyde en stilling som lægesekretær i vores endoskopiafsnit til besættelse d. 01.09.2019.

Endoskopiafsnittet er et højt specialiseret afsnit, som årligt udfører ca. 13.000 kikkert-undersøgelser i mave- tarmsystemet. I afsnittet er der ansat 5 sekretærer, 29 sygeplejersker og 3 servicemedarbejdere og 7 overlæger.

Du vil komme til at indgå i et tæt tværfagligt og dynamisk samarbejde med resten af afsnittet. Vi tænker i udvikling af arbejdsopgaverne med fokus på det gode patientforløb. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af booking af undersøgelser, henvisninger, telefonopkald fra patienter og samarbejdspartnere samt varetagelse af diverse kodninger/lister i Sundhedsplatformen.

Vi er nogle engagerede, fleksible og fagligt bevidste kolleger, som altid gerne vil hjælpe hinanden. Vi går ind for åbenhed og dialog, og tilbyder et struktureret oplæringsprogram, som bliver målrettet til dig og dine kompetencer.

Hvis du mener at have ovenstående kvalifikationer, har gode samarbejdsevner, er engageret i dit arbejde og samtidig har et godt humør, så hører vi meget gerne fra dig. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsplatformen, men ikke et krav.

Ansøgere uden uddannelse som lægesekretær kommer ikke i betragtning til stillingen.

 

Ansøgningen bedes fremsende elektronisk via nedenstående link:

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 20. august 2019 kl.08.00

Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 22. august og fredag d. 23.august 2019.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jannie Grenaa Nielsen på telefon 38 68 90 42/ledende lægesekretær Lene Vibeke Klausen på telefon 38 68 1140 eller læse mere om afdelingen på http://www.herlevhospital.dk/menu/Afdelinger/Gastroenheden