Jobbet "Lægesekretær søges til fast stilling på Klinisk Genetisk Afdeling, Sygehus Lillebælt, Vejle" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
 • Vil du være en del af et velfungerende og visionært sekretariat?

 • Har du lyst til en alsidig hverdag, hvor du i samarbejde med hjælpsomme, engagerede og erfarne kolleger tilrettelægger dagens arbejde?

 • Har du lyst til at være en del af en aktiv afdeling med tværfagligt og imødekommende personale?

Så har vi jobbet til dig. Vi kan tilbyde en attraktiv fuldtidsstilling pr. 1. oktober 2019 eller efter aftale, som læresekretær på Klinisk Genetisk Afdeling.

Du vil, som en del af vores velfungerende sekretariat, være en central aktør i afdelingen og have mange forskelligartede opgaver, som hovedsageligt vil koncentrere sig om følgende:

  • Patientmodtagelse

  • Booking og registrering 

  • Skrivning af journaler 

  • Telefonbetjening af både patienter og sundhedsfaglige kolleger

  • Håndtering af nyhenviste patienter 

  • Forsendelse af analysesvar samt forsendelse af prøver til andre laboratorier 

  • Ledelsessupport

  • Kommunikationsopgaver 

  • Opfølgning på patientforløb 

  • Postbehandling

Til løsning af opgaverne, er der behov for at kunne arbejde i mange forskellige systemer, hovedsageligt:

Cosmic patientstyringssystem, Microsoft Office og Outlook, BCC lab.system, LIMS labware, PASS-pedigree (stamtræsprogram), GenetikDB (lokal database), Patientbefordring, Tolkecenter og Trirs.

Hvad kan vi tilbyde: Et fast vagtfrit udfordrende og alsidigt job, hvor hverdagen er præget af, at arbejdsopgaverne løses gennem et godt socialt kollegialt netværk. Vi har et godt arbejdsmiljø med et fladt hierarki og engagerede kolleger. Vi har respekt for den enkelte og fokus på tværfagligt samarbejde og videreuddannelse.

Dine kvalifikationer: Du har en sekretærfaglig baggrund med erfaring indenfor sundhedsvæsenet. Gerne uddannet lægesekretær. Du er god til at kommunikere og koordinere. Du er engageret, ansvarlig, kvalitetsbevidst og omhyggelig i forhold til de opgaver, du stilles overfor. Du trives med selvstændigt arbejde, kan skabe struktur og overblik, mens du holder flere bolde i luften. Du har lyst til nye udfordringer og søger en arbejdsplads i konstant forandring. Du har gode samarbejdsevner og kan bidrage til fleksible tværfaglige arbejdsgange. Som person er du positiv, loyal, åben, imødekommende og nysgerrig med mod på at lære meget mere om klinisk genetik.

Generelt om afdelingen: Vi yder genetisk rådgivning til ca. 2400 henviste patienter pr. år, med både klassiske genetiske og onkogenetiske problemstillinger. Vores mål er at yde den bedste service til vores patienter og vi sætter derfor høj faglighed, kort ventetid og kort udredningstid meget højt.

Afdelingen har todelt ledelse med en ledende overlæge og en ledende bioanalytiker. Vores afdeling er præget af en høj grad af medindflydelse, ansvarsfølelse, respekt og samarbejde. Afdelingen samarbejder med Klinisk Genetisk Afdeling, Odense Universitetshospital, om den genetiske udredning i Region Syddanmark. 

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28. August 2019.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lægesekretær Helen Jeppesen, Lægesekretær Lisbeth Nielsen (79406556) eller Ledende overlæge Mette Warming Jørgensen, (Mette.Warming.Jorgensen@rsyd.dk, tlf. 79406635).