Jobbet "Regionslæge søges til Qaqortoq, Sydgrønland" er udløbet

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Test din faglighed af, og få en oplevelse for livet!

Regionssygehuset i Qaqortoq har plads til 18 patienter. Vi er modtagerafdeling for indlæggelser fra byens borgere, mens intensive patienter overflyttes så snart det er muligt til landshospitalet i Nuuk. Vi har bl.a. nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.

Funktionerne udføres i et tæt samarbejde imellem læger (vi er 4-5 læger i Qaqortoq), sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og det lokale personale, og arbejdet kræver i mange tilfælde tolkebistand.

Lyder dette som stedet for dig? Vi søger en læge med tiltrædelse d. 2. marts 2020 til en fast stilling eller i et vikariat.

Arbejdsopgaver

Dit arbejde vil være rettet mod sundhedsfremme, forebyggelse og behandling. Funktionerne udgår fra sygehuset og tilbydes samtlige af distriktets beboere, uanset om de bor i by eller bygd. Din arbejdsdag vil primært omfatte arbejde med almen medicin i ambulatoriet, hvor der er daglig adgang til laboratorium og røntgen. Du kan forvente tætte samarbejdspartnere med overlægerne ved Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, der også fungerer som rejsende speciallæger indenfor specialerne øjen-, øre-næse-hals og dermatologi.

Vores funktion på det kirurgiske område vil sædvanligvis indskrænke sig til mindre gynækologiske indgreb (udskrabning og biopsi) og kirurgia minor.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et arbejde, hvor det nærværende patientforløb vægtes højt, og hvor den enkelte patient kan mærke, at vi er til stede. Hos os gør du altså en kæmpe forskel for den enkelte. Det tætte samarbejde og sparring med dine kollegaer i hele Grønland samt dine alsidige arbejdsopgaver betyder, at du får en hverdag med gode udviklingsmuligheder.

Herudover får du en hverdag tæt på naturen, hvor du både kan sejle ind i fjorden eller vandre på fjeldene og nyde den imponerende udsigt fra toppen af byen.

Qaqortoq og omegn

Qaqortoq ligger i Sydgrønland, og regionen består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt diverse bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 7.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by og rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem. Her er gode muligheder for både kajak og sejle i båd, ligesom du kan tage på udflugt til de nærliggende varme kilder. Vandring er også populært og du er hurtigt ude i naturen uanset hvor i byen du bor.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201910404  

Ansøgningsfrist: d. 28 november 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionslæge Efa Olsen på tlf. (+299) 64 22 11 eller på e-mail: EFAO@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kenni Birk Andreassen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: KEBA@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.