Jobbet "Bioanalytiker til Klinisk Genetisk Afdeling, Sygehus LIllebælt, Vejle" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Til det molekylærgenetiske afsnit, Klinisk Genetisk Afdeling, Vejle Sygehus, søges en bioanalytiker på 37 timer ugentligt i en tidsbegrænset stilling fra 1. januar 2020 til 31. december 2020.

Klinisk Genetisk Afdeling har todelt ledelse med en ledende overlæge og en ledende bioanalytiker. Vores afdeling er præget af en høj grad af medindflydelse, ansvarsfølelse, respekt og samarbejde. Vi varetager sammen med afdelingen på Odense Universitetshospital genetisk rådgivning og diagnostik af arveligt betingede sygdomme i Region Syddanmark. Vores mål er at yde den bedste service til vores patienter og vi sætter derfor kort ventetid og kort udredningstid meget højt.

Afdelingen udfører både molekylær- og cytogenetiske analyser. Vi bruger et bredt spektre af analysemetoder og har adgang til mange forskellige typer af teknologi til brug både i klinik og forskning.

Du vil blive en del af et engageret team bestående af bioanalytikere, molekylærbiologer, bioinformatiker, civilingeniør og læger, hvor du er med til at stille genetiske diagnoser inden for både arvelig disposition til cancer, sjældne sygdomme og syndromer hos børn og voksne.

Vi tilbyder et arbejde i et spændende fag med stort udviklingspotentiale og et veludstyret laboratorium. Vi har et godt arbejdsmiljø med et fladt hierarki og engagerede kolleger. Jobbet er vagtfrit, med mulighed for flekstid.

Stillingen omfatter oprensning af DNA fra blod, væv, spyt m.m., registrere prøver og afgive svar via vores LIMS, LabWare 7, udtagning af mundskrab til faderskabssager, simpel-, multiplex- og realtime PCR, fragmentanalyser, MLPA og sanger- og pyrosekventering.

Vi forventer at du er en faglig dygtig bioanalytiker, der er ansvarsbevidst, loyal, robust og engageret. Vi forventer også at du kan arbejde selvstændigt, er god til at prioritere opgaverne, og ikke mindst er samarbejdsvillig og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Danske Bioanalytikere og Danske Regioner.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ledende bioanalytiker Lene Byriel, 79406710.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.