Jobbet "Sygeplejerske 37 t/uge Fertilitetsklinikken Lykkebækvej 14 Gyn/Obs Roskilde/Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 14, 4600 Køge

Dit næste skridt
 

Fertilitetsklinikken, Sjællands Universitetshospital søger erfarende fertilitetssygeplejerske 37 timer om ugen.  

Hjælp os med at hjælpe næste generation til verden. Få et spændende job i et speciale med rivende udvikling, med et engageret og erfarent personale, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med udvikling, forskning, tæt tværfagligt samarbejde, korte kommandoveje og gode muligheder for indflydelse på arbejdsgange. Individuel oplæring med mentorordning med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.

Fertilitetsklinikken på Sjællands Universitetshospital i Køge varetager alle typer for fertilitetsbehandling; IUI-D, IUI-H, IVF, ICSI, Behandling med fryseæg, TESE, og Ægdonation.

Arbejdsopgaverne i klinikken består bl.a. af vejledning, samtaler, assistance ved æg udtagninger og æg oplægninger. Sygeplejerskerne varetager herudover, efter grundig oplæring, behandlingsplanlægning, UL skanninger og insemination af kvinde,r der skal insemineres med enten med donor- eller mandens sæd. Daglig telefontid for klinikkens patienter.

Klinikken har specialfunktioner i form af implantationsklinik, PCOS klinik, udredning af kvinder med gentagne aborter, mini-hysteroskopi og prækonceptionsklinikk.

Vi søger en sygeplejerske med lyst og gåpåmod, som er god til at etablere den tætte patientkontakt i korte forløb, og evner at arbejde selvstændigt. Erfaring indenfor fertilitets- eller gynækologiske speciale foretrækkes.

Vi vægter gode kommunikative evner og lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde.

Klinikkens åbningstid er fra 8-15.30 mandag til og med lørdag. Klinikken har planlagt sommerferie lukning og nedsat aktivitet mellem jul og nytår.

Sygeplejerskerne deltager i lørdagsvagter hver 2.-3. lørdage samt helligdage.

Ansøgningsfrist onsdag 5. Februar 2020

Ansættelses samtaler vil finde sted tirsdag 11. Februar 2020

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Du er velkommen til at besøge klinikken og kan ringe for yderligere information til Afdelingssygeplejerske Birgitte Raaschou på tlf. 24 92 22 32

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh