Jobbet "Sygeplejerske i fastansættelse til intern medicinsk afsnit M33, Medicinsk Afdeling i Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Med risiko for at blive en dygtig medicinsk sygeplejerske.

  • I en spændende stilling med fleksible muligheder for vagtplanlægning
     
  • Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring er du velkommen 

Brænder du for den medicinske sygepleje, din egen faglighed og udvikling?
Kunne du tænke dig at blive en del af en engageret, faglig dygtig og bred personalegruppe, så er det lige præcis dig vi leder efter. 

Om os

Vi er et medicinsk afsnit med plads til 20 patienter. Vi modtager medicinske indlæggelser fra Akutklinikken af ca. 1- 10 dages varighed. Vi har speciale i lunge- og endokrinologi, hvor patienter udredes og behandles for forværring af KOL og astma, pneumoni, dysreguleret og nyopdaget diabetes samt de almene medicinske diagnoser. Derudover modtager vi også andre patienter, hvor alt fra ny diagnosticeret cancer bliver opdaget og sendt videre, til alkoholafrusning i flere grader.

Du bliver derfor en del af både de akutte og korte indlæggelser, genindlæggelser, lange og komplekse indlæggelser samt palliative forløb. 

Vi prioriterer faglighed, gode kompetencer og udvikling højt og kan tilbyde uddannelse/kurser inden for bl.a. endokrinologi, KOL og akutsygepleje. Vi er med til at uddanne og forme fremtidens sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi har et velfungerende studiemiljø, som der er rig mulighed for at engagere sig i. Vi blev kåret til årets kliniksted af SLS i 2016.  

​M33 består af en gruppe sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der brænder for den medicinske patient. Gruppen har en bred erfaring, fra den nyuddannede sygeplejerske til sygeplejersker med ca 20 års erfaring. Vi værner om vores gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til alvor, humor, fleksibilitet og gode idéer.  

​Tillid og åbenhed har stor prioritet både internt i personalegruppen, men også mellem os og vores ledelse. Vi kan tilbyde dig en synlig og medinddragende ledelse, der prioriterer din trivsel, bakker op om din faglighed, om din udvikling, og som har tid til dig, når du har brug for det og som glæder sig til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder 

  • Tilrettelagt introduktion med mentorordning de første 4 uger, herefter tilrettelægges din videre udvikling efter dine behov. 
  • Mulighed for fordybelse i afsnittets mange fokusområder med mulighed for relevante kurser.
  • Indflydelse på planlægning af egne vagter i "MinTid".
  • Tillæg for sygeplejersker ansat i medicinsk afdeling på 7000,- årligt

Vil du vide mere om at være medicinsk sygeplejerske – så kig på nedenstående link:

Vil du gøre en forskel?


Ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med 3 weekender pr. 8 uger (3-3-2) eller hver anden weekend, 6-8 aften- eller nattevagter pr. måned.  

​Stillingen er til besættelse pr. 1. marts eller snarest efter aftale. 

​Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 

​Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015 været en del af Amager og Hvidovre Hospital og er beliggende på Rigshospitalet - Glostrup. 


Ansøgningsprocedure 

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Uysal på telefon 51 42 44 14 eller læse mere om afdelingen på: www.rigshospitalet.dk     

Ansøgningsfrist 17. februar. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.