Jobbet "Lipidklikken søger sygeplejerske" er udløbet

Region Nordjylland

Lipidcenter

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Lipidklinikken ved Kardiologisk afdeling søger en sygeplejerske pr. 1. marts 2020 til funktion i Lipidklinikken og projektsygeplejerske. Stilling er en fuldtidsstilling uden vagtarbejde.
Lipidklinikken i Kardiologisk afdeling har en regional funktion, hvor der behandles patienter med svær regulerbare kolesterol problematikker samt patienter med Familiær Hyperkolesterolæmi.
Sygeplejersken varetager et selvstændigt ambulatorie, hvor der ses patienter efter en forudgående lægelig visitation samt inden for en uddelegeret rammeordination. Der er et tæt tværfagligt samarbejde mellem læge, sygeplejerske og klinisk diætist. Til Lipidklinikken er der knyttet 3 læger,2 sygeplejersker,2 kliniske diætister og en sekretær. Aktuelt er der ambulatorie 3 dage i ugen. Den øvrige tid bruges på opfølgende telefon og brevkontakter samt deltagelse i forskningsprojekter.
Kardiologisk Forskningsenhed varetager forskningsprojekter, der er tilknyttet Kardiologisk Afdeling ved Aalborg Universitetshospital. Kardiologisk Forskningsenhed deltager i såvel nationale som internationale studier. Vi samarbejder med medicinalindustrien i afprøvning og kvalitetssikring af nyudviklede produkter til det kardiologiske speciale i et tæt tværfagligt samarbejde mellem læger, bioanalytikere og sygeplejersker. Derudover har vi et tæt samarbejde til de behandlende afsnit i Kardiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.
Vores kerneopgave i studiesammenhæng er at varetage koordineringen af alle de administrative og kliniske opgaver, som kræves i forbindelse med gennemførelsen af kliniske forsøg. Du skal selvstændigt og i samarbejde med ansvarlig læge og teamets øvrige sygeplejekolleger varetage inklusion og opfølgning af patienter, inkluderet i kardiologiske studier. Arbejdet omfatter klinisk og telefonisk kontakt med patienterne, såvel som elektronisk rapportering af studierelevante informationer.
Kvalifikationer:
Kardiologisk erfaring, gerne indenfor lipid.
Et fagligt højt engagement
Gode engelskkundskaber
Kan anvende PC på brugerniveau
Lyst og evne til at arbejde både selvstændigt, tværfagligt, struktureret og målrettet
Har overblik uden at miste detaljen
Er god til at planlægge sin arbejdsdag og nå sine mål
Erfaring med Good Clinical Practice (GCP) er en fordel


Vi kan tilbyde:
Fagligt spændende og udviklende arbejdsopgaver
Høj grad af tværfagligt samarbejde
Et afsnit, hvor udvikling og kvalitet er højt prioriteret
Et højt prioriteret arbejdsmiljø
Et engageret personale, der er motiveret for faglig og personlig udvikling
Behovet for samarbejde med kolleger, sponsorer, monitorer og kontakten til patienterne kræver en medarbejder, der har let ved at skabe kontakt og netværk, og har personlige egenskaber, som fleksibilitet, initiativ, intuition, godt humør og stort engagement.
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og aftaler med Dansk Sygeplejeråd.
Ansøgningsfrist d.6.februar 2020. Forventet ansættelsessamtale i uge 7 2020.
Yderligere oplysninger vedrørende stillingen gives ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Anne Marie Korsgaard på tlf. 97664567