Jobbet "Fællesregional Systemadministrator (FSA) med test kompetencer til MinSundhed" er udløbet

Region Nordjylland

Apovision og Forvaltning

Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Brænder du for at arbejde med forvaltning af en løsning til borgerrettet visning af sundhedsoplysninger? Og har du samtidigt lyst til at spille en central rolle som test manager på nogle af de fælles regionale og nationale it-systemer som Region Nordjylland er ansvar for? Så er du måske den vi søger!
 
Baggrund:
Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fælles regionale og nationale it-systemer. I den forbindelse søger vi i kontoret ”National og Tværsektoriel It” en medarbejder til forvaltningen af ”MinSundhed”. MinSundhed er en del af Sundhedskomplekset som dækker Sundhedsjournalen på sundhed.dk og underliggende datakilder som eksempelvis E-Journal og Laboratoriesvarportalen. I sundhedsjournalen kan man se de sundhedsoplysninger, som det offentlige sundhedsvæsen har registreret om dig som borger. MinSundhed er en mobilbaseret applikation med adgang til sundhedsoplysninger fra Sundhedsjournalen.

Samtidigt ønsker vi at styrke test kompetencerne i kontoret og derfor søger vi en medarbejder som får ansvar for testarbejdet på tværs i kontoret, og som har kendskab til Test Management på et niveau, hvor man kan sparre med kollegaerne på kontoret, og vise vejen indenfor testmetoder og teknikker.  

Om Jobbet:
Som Fællesregional System Administrator (FSA) vil du få ansvar for forvaltningen af MinSundhed. Du skal koordinere opgaverne mellem systemets interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter, hvor opgaverne, som har en både administrativ, brugerrettet og projektledelsesmæssig karakter, skal forvaltes i henhold til Styringsmodellen for systemforvaltning af fællesregionale it-løsninger.

Du vil blive tilknyttet teamet omkring sundhedskomplekset, og kan forvente en høj grad af samarbejde med de andre FSA’ere i teamet. Yderligere kan du forvente at blive inddraget i kontorets øvrige opgaver, dog primært relateret til test management.

Du bliver en del af et velfungerende kontor med 20+ erfarne medarbejdere, som bl.a. arbejder med forvaltning af systemerne E-journal, Sundhedsjournal, Præhospital Patientjournal, Open Tele, Mavetarmkræftscreening, Laboratorieportalen, ApoVision, Beslutningsstøtte og Sårjournalen.

Dine arbejdsopgaver relateret til MinSundhed:
 • Sekretariatsbetjening af forretningsstyregruppe og brugergruppe
 • Leverandørstyring
 • Overvågning og rapportering af drift
 • Opsamling og projektplanlægning af videreudviklingsønsker
 • Sikre at der foreligger kontrakt, drifts- og supportaftale
 • Løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
Dine arbejdsopgaver relateret til Test Management:
 • Ansvarlig for Test Management I Sundhedskomplekset og på tværs af kontoret, herunder at teststrategier for de enkelte løsninger følges.
 • Sikre, at der bliver udarbejdet testdesign, testcases og testdata.
 • Sikre at testdata understøtter de nødvendige test cases og at GDPR overholdes.
 • Sikre forudsætninger, planlægning, styring og gennemførsel af tests og sikre at test gennemføres hensigtsmæssigt (forretningstest, brugervenlighedstest, integrationstests, regressionstest, installationstest, load og performancetest, accepttest, sikkerhedstest osv.)
 • Sikre koordinering af ressourcer til test i samarbejde med systemforvaltere på de relevante løsninger.
 • Sikre review af leverandørens planer, metoder og resultater for leverandørens interne tests.
 • Sikre planlægning, styring og koordinering af releases i samarbejde med regionale forvaltere.
 • Sikre opfølgning og dokumentation samt vidensdeling i relation til test og release
 • Arbejde med indsatser som fremmer testautomatisering og brug af test-værktøjer.

Om dig:  
Du har en relevant uddannelse, gerne inden for sundhed eller informationsteknologi, og gerne erfaring inden for systemforvaltning med fokus på videreudvikling, drift og leverandørstyring. Du har erfaring med projektarbejde og eventuelt kendskab til Prince2. Det vil være en fordel – men ikke en forudsætning - at du yderligere har kendskab til sundhedssektoren.

Yderligere forventer vi at du har erfaring som Test Manager, gerne med en ISEB- eller en ISTQB-certificering og det vil være en fordel, men ikke en forudsætning at du har kendskab til kvalitetsstyring, eksempelvis GAMP5/GxP og/eller ISO/IEC/IEEE 29119.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er en dygtig formidler, der formår at kommunikere og være i dialog med alle niveauer i en stor politisk organisation, både i tale og på skrift.

Din stærke faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.
Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift, og du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer at du kommer i mål med de opgaver, som du varetager og står over for.

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Dine nærmeste kollegaer sidder i mindre teams, der arbejder med andre tværsektorielle it-systemer og telesundhed. Du vil få berøringsflade med de øvrige områder og skal medvirke til at styrke arbejdet på tværs i afdelingen.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser.

Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på www.rn.dk.

Arbejdssted: Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.
 
Løn- og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en fast stilling på fuld tid.
 
Ansøgningsfrist: 
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 8. marts 2020. 
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler 13. marts 2020.  

Tiltrædelse: Hurtigst muligt eller gerne senest 1. maj.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail sco@rn.dk)

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.