Jobbet "Radiografer med stråleterapiuddannelse søges til Stråleklinik Aarhus ved Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Kræftafdelingen

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Har du lyst til en varieret arbejdsdag med fokus på både kræftsygepleje og højt specialiseret behandling indenfor et område i rivende udvikling, så er stillingen måske noget for dig.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2020 eller efter aftale. Stillingen er fast og som udgangspunkt på 37 timer om ugen.

Personalegruppen, som består af sygeplejersker og radiografer med stråleterapiuddannelsen, har fokus på at tilbyde den bedste strålebehandling og sygepleje til kræftpatienterne og deres pårørende i en højteknologisk afdeling. Vi arbejder med vedvarende fokus på kvalitetssikring, udvikling og forskning. Vi indgår i et tværfagligt samarbejde med fysikere og radiografer fra den forberedende del. Vi samarbejder med de ambulante klinikker, sengeafsnit, patienthotellet og den kommunale sygepleje, som understøtter de ambulante forløb, patienterne gennemgår.

Stråleklinik Aarhus er delt op i to diagnoserelaterede områder
 • Patienter med kræft i bækkenet, hjernen (herunder børn) samt lymfomer, sarcomer og palliative patienter
 • Patienter med kræft i lunge, spiserøret, hoved-hals, bryst, hud, palliative patienter samt patienter med ukendt primær tumor.
Åbningstiden er som udgangspunkt på hverdage og varierer mellem kl. 07.30 - 18.00. Vagterne vil primært være 7:30 - 15, men også 7:30 - 15:30 og 10 - 18. Der vil i enkelte perioder kunne forekomme aftenvagter, og i forbindelse med påske og jul enkelte helligdags-, lørdags- og søndagsarbejde.

Vi forventer, at du
 • har uddannelsen som stråleterapeut
 • har teknisk flair og lyst til at arbejde med den tekniske del af behandlingen og kræftsygeplejen i et højt specialiseret afsnit, samt interesse for korttidssygepleje
 • kan håndtere forandringer i det daglige arbejde, er initiativrig og kan arbejde selvstændigt
 • har et godt overblik og er god til at planlægge dit arbejde
 • er god til at samarbejde både i monofaglige- og tværfaglige teams
 • har en positiv tilgang til de daglige udfordringer, fx travlhed, tekniske problemer og organisatoriske omstruktureringer
 • har lyst til at udvikle dine kompetencer

Vi tilbyder
 • et individuelt og struktureret oplæringsforløb
 • en afdeling med et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde
 • en arbejdsplads hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling
 • en afdeling hvor patienten er i centrum, og hvor vi arbejder med udviklingen af den tekniske del af behandlingen og sygeplejen
 • en afdeling med engagerede kollegaer, samt godt arbejdsmiljø og sammenhold

Om os
Kræftafdelingen er en stor afdeling med sengeafsnit, ambulante klinikker, stråleklinikker og diverse forsknings-, udviklings- og specialenheder. Vi beskæftiger ca. 650 mennesker fordelt på ca. 20 faggrupper. Afdelingen har 7.500 nyhenviste patienter årligt, vi har ca. 110.000 ambulante besøg og ca. 23.000 sengedage. Vi giver ca. 32.000 kemoterapibehandlinger og udfører årligt ca. 60.000 strålebehandlinger.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Vi håber du har lyst til at blive en del af vores strålebehandlingsteam. Hør gerne mere hos:
Afdelingssygeplejerske Dorthe Sølvkær Ehlers på 2388 6893 eller på dortan@rm.dk.
Endvidere henvises til Kræftafdelingens hjemmeside her.

Send din ansøgning, så vi har den senest den 15. april 2020. Ansættelsessamtaler foregår om eftermiddagen den 21. april 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.