Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 15, 2750 Ballerup

Afsnitsledende psykolog eller sygeplejerske til Psykoterapeutisk Ambulatorium, Psykiatrisk Center Ballerup

Stor, velfungerende og udviklingsorienteret psykoterapeutisk klinik med specialfunktion inden for posttraumatisk belastningsreaktion

Da vores nuværende afsnitsleder pr. 1. september starter som udviklingschef på centret, søger vi en ny afsnitsleder til Psykoterapeutisk Ambulatorium.

Psykoterapeutisk Ambulatorium tilbyder udredning og behandling af depression, PTSD samt emotionelt ustabil og evasiv personlighedsstruktur i pakkeforløb og varetager endvidere regionsfunktionen for PTSD for hele Region Hovedstaden. Psykoterapeutisk Ambulatorium deltager i samarbejdet med obstetrisk afdeling på Herlev Hospital og Børne- og ungdomspsykiatrisk Center om det forebyggende arbejde vedr. gravide og barslende kvinder med psykiske lidelser.

Vi er i alt ca. 32 medarbejdere inklusiv 5 speciallæger i psykiatri opdelt i 3 teams med hver sin teamkoordinator. Flertallet af medarbejderne er psykologer, og derudover er der ansat sygeplejersker, ergoterapeut, socialrådgiver og sekretærer. Behandlingen foregår såvel individuelt som i grupper og omfatter hovedsageligt kognitiv adfærdsterapi, prolonged exposure, ACT og dialektisk adfærdsterapi i kombination med psykofarmakologisk behandling, netværksarbejde og socialfaglig bistand. Ambulatoriet er veldrevet og kendetegnet ved kvalificerede og engagerede medarbejdere, en høj kvalitet i behandlingen og et godt arbejdsmiljø. Det er patientbehandling og faglighed, der sætter dagsordenen i samarbejdet og i vores selvforståelse. Vi lægger vægt på et udviklende og tillidsfuldt læringsmiljø og afsætter tid til supervision og undervisning.

Psykiatrisk Center Ballerup rummer et internationalt anerkendt forskningsmiljø inden for PTSD i Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, som indgår i et samarbejde med Psykoterapeutisk Ambulatorium om forskning indenfor dette område.

Ambulatoriet har eget velfungerende sekretariat, der refererer til afsnitslederen.

 

Om stillingen

Du får et spændende arbejde i et moderne og fagligt stærkt ambulatorium og bliver samtidig en central del af Psykiatrisk Center Ballerup med i alt cirka 750 medarbejdere.

Du skal i samarbejde med afsnitsledende overlæge varetage ledelsen af ambulatoriet. I skal sammen sikre effektiv og optimal arbejdstilrettelæggelse og ressourceanvendelse samt overholdelse af den økonomiske ramme og stå i spidsen for den faglige udvikling og kompetenceudvikling af medarbejderne. Planlægning og organisering af pakkeforløbene er sammen med personaleledelse centrale dele af ledelsesopgaven.

Som afsnitsleder er du sammen med den ledende overlæge ansvarlig for behandlingen i afsnittet, herunder at denne er i overensstemmelse med gældende vejledninger samt sikre at regionale og lokale kvalitetstiltag implementeres. Derudover varetager du den daglige personaleledelse af afsnittets psykologer, sygeplejersker, ergoterapeut, socialrådgiver og sekretærer.

Stillingen indeholder også klinisk arbejde - ca. 25% - og består blandt andet af indledende vurderinger, diagnostisk udredning, psykoterapeutiske forløb og psykoterapeutiske supervisionsforløb alt efter kompetencer. Du skal endvidere sammen med den ledende overlæge understøtte, at forskningsprojekter integreres i det kliniske arbejde.

 

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet psykolog med en vis ledelseserfaring enten specialpsykolog eller specialist i psykoterapi. Som erfaren sygeplejerske med længerevarende psykoterapeutisk efteruddannelse og ledelseserfaring kan du også komme i betragtning.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret, har gode samarbejdsevner og lyst til at være en del af et tværfagligt behandlingsmiljø.

 

Yderligere oplysninger

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Yderligere oplysninger om centeret findes på www.psykiatri-ballerup.dk

Supplerende oplysninger om stillingen kan fås hos afsnitsledende psykolog Ann Colleen Nielsen, tlf.: 38 64 50 40, mail: ann.colleen.nielsen@regionh.dk, udviklingschef Marianna Hansen, tlf.: 38 64 50 21, mail: marianna.hansen@regionh.dk eller afsnitsledende overlæge Nadia Lyhne Trærup Andersen, tlf.: 38 64 5010, mail: nadia.lyhne.traerup.andersen.01@regionh.dk

 

Ansøgningsfrist: torsdag d. 20. august 2020, kl. 12.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 35.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Ballerup
 • Kontaktperson
  Ann Colleen Nielsen
  ann.colleen.nielsen@regionh.dk
 • Adresse
  Maglevænget 15, 2750 Ballerup
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2020
 • Regionens jobnr.
  225644
 • Quick-nr.
  394585
 • Ansøgningsfrist
  20-08-2020


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrisk Center Ballerup
 • Adresse
  Maglevænget 15, 2750 Ballerup
 • Kontaktperson
  Ann Colleen Nielsen
  ann.colleen.nielsen@regionh.dk
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-10-2020
 • Regionens jobnr.
  225644
 • Quick-nr.
  394585
 • Ansøgningsfrist
  20-08-2020

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Afsnitsledende psykolog eller sygeplejerske til Psykoterapeutisk Ambulatorium, Psykiatrisk Center Ballerup"

×

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.